Древността Защо изкарват древните някакви диваци?

преди 19 години 11 месеца #10312

SSK писа:

iss писа: "Annon Edhellen edro hi ammen.
Fennas Nogothrim lasto beth lammen."

Ще преведеш ли за непросветените(като мен)това което пише и евентуално какъв език е?

Порти на Елфите,отворете се за мен.
Двери на Джуджетата, чуйте речта ми!

Елфически... ;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10313

iss писа:

SSK писа:

iss писа: "Annon Edhellen edro hi ammen.
Fennas Nogothrim lasto beth lammen."

Ще преведеш ли за непросветените(като мен)това което пише и евентуално какъв език е?

Порти на Елфите,отворете се за мен.
Двери на Джуджетата, чуйте речта ми!

Елфически... ;-)

Както казах преди...

A hi sanetaia sahi,anhule tanne halehaida

преди 19 години 11 месеца #10541
Нима наистина има почитатели на Толкин ? Абе ти националист ли си ? И ако да то български или елфофски националист ли си ? :hammer:

преди 19 години 11 месеца #10549
Като ти гледам писанията, ще да си агент-новобранец, щом се опитваш да провокираш участниците толкова аматьорски!

преди 19 години 11 месеца #10559

Запознат писа: Като ти гледам писанията, ще да си агент-новобранец, щом се опитваш да провокираш участниците толкова аматьорски!

Абе не знам какъв агент съм, но толкинизма е голяма тъпанарщина.

преди 19 години 11 месеца #10585
"Властелина на пръстените" е велик епос. Тъпанар е тоя, който не може да оцени тоя грандиозен труд.

преди 19 години 11 месеца #10586
Наистина, много интересно защо агентите мразят един велик писател като Толкин? Да не би защото при него историята е представена като борба между раси? И особено като борба между черни и бели... Явно агентите са от черните. Ако не по кожа, то поне по души.
Ето какво се случва, когато черните сили надигнат глави: endorion.org/gallery/nasmith/images/gorgoroth.jpg
В България вече са ги надигнали.

преди 19 години 11 месеца #10587
Благодаря за линка. От известно време колекционирам такива рисунки, но тези ги нямам.

преди 19 години 11 месеца #10588
Галерията наистина е страхотна! Можеш да сравниш с юдеизираните абсракционисти. Това наистина е бяло изкуство, което радва окото и душата.

преди 19 години 11 месеца #10594
Абкастратционисти са те. Най-известната творба в този жанр е еврейската "Тор"-а и Талмуууда, която е еталон. Плъха може и да е фен на такова изгнуство, ама няма как да го питаме, защото вече сме лишени от яркото му присъствие във форума.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.