Мнения за сайт

преди 20 години 3 месеца #6063
Аха, съвсем логично и неподправено по чифутски!

Вече се улавям на всяко изречение да слагам "чифутско/и. Нещо като псуване се получава, от което последно време не мога да се отърва. Дали това означава нещо?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6066
Означава, че вече си съвсем наясно кой стои зад голямото Зло. Не само в България, но и в цял свят. Хубавото е, че все повече хора се осъзнават и скоро на чифутите ще им се види края. Това ще се случи след провала на тяхната колония САЩ, което няма много да се забави.

преди 20 години 3 месеца #6092

Запознат писа: Аха, съвсем логично и неподправено по чифутски!

Вече се улавям на всяко изречение да слагам "чифутско/и. Нещо като псуване се получава, от което последно време не мога да се отърва. Дали това означава нещо?

Незнам дали означава нещо, но ми се струва интересен подобен начин на изразяване! Ще звема и аз да го прилагам, зариби ме! Още повече много съм почнал да псувам напоследък което не е хубаво! В смисъл, не че е лошо да псуваш, ама не е хубаво всяка втора дума да ти е псувня! А ако замествам някой псувни с думичката чифут или чифутщина осезаемо ще намаля използването на псувни! Дори ще го намаля двойно! Ето конкретен пример!

Ако кажа: "Да те еба в педала" то това са 2 псувни - "еба" и "педала"!

Но ако кажа "Да те еба в чифута" то това е само една псувня което ще е сериозен прогрес!

Е то не че чифут не си е направо псувня, но все още не е станало такава официално, не и докато строим светлата демокрация и изповядваме евро атлантическите ценности!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.