Мнения за сайт
www.za-bulgarina.hit.bg
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Но нека предупредя, че има строго нациски сайтове направени от ченгета за да регистрират кой най-често влиза там. Преди време попаднах на подобен( ще потърся как беше) - директно си пропагандира и величае фашизма и каузата на Хитлер. След време установих, че този сайт не само никой не го сваля, ами и никъде не се разгласява по медиите за него. Само тук-таме по форуми го споменават за да има все пак посетители. Докато за наполовина такива материали в подобни сайтове могат да потърсят съдебна отговорност на автора за разпостранение и реклама на фашиски идеологии.
УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ТАКЪВ, А НАПРАВЕН ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.georgi_nz писа: Харесва ми сайта.
Но нека предупредя, че има строго нациски сайтове направени от ченгета за да регистрират кой най-често влиза там. Преди време попаднах на подобен( ще потърся как беше) - директно си пропагандира и величае фашизма и каузата на Хитлер. След време установих, че този сайт не само никой не го сваля, ами и никъде не се разгласява по медиите за него. Само тук-таме по форуми го споменават за да има все пак посетители. Докато за наполовина такива материали в подобни сайтове могат да потърсят съдебна отговорност на автора за разпостранение и реклама на фашиски идеологии.
УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ТОЗИ САЙТ НЕ Е ТАКЪВ, А НАПРАВЕН ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.
Това би трябвало да важи и за фашистката и за нацистката идеология. Но след като всички знаем, че живеем в строго комунистическа ръководена от Световното еврейство държава...
- Орела ми харесва да е над лъва, но защо немския? Да са чували авторите за орела на кан Исперих? И тази мания по немското не мога да я приема. Списъка с българските герои е два пъти по-кратък от немските, което значи - чуждопоклонство. Ние имаме достатъчно герои и то през цялата си история.
- "Целта на този сайт не е да пропагандира нацизъм или крайна форма на национализъм" - накарайте ги първо да дефинират какво е краен национализъм. Яде ли се, пие ли се? Да докажат, че е вредно и накрая да докажат, че е по-вредно от демократичните управления през последните години.
- Менюто "Нашите цели" е добре да е по-нагоре.
- Това флаш-меню е много кофти, отваря се само в IE.
- не на последно място, нека да се напише кой е автора на материала за Skinheads. Едва ли не го знаят.
"Днес с увереност може да се твърди, че мястото, където се е формирала българската племенна общност, трябва да се търси в Централна Азия, по-точно на северозапад от Памир и Тян Шан, в Алтай, а може би и още по на изток в Джунгария и Източна Монголия. Основание за това съвременната наука намира в древнокитайските летописи, където те присъствуват с името пу-ку (пу-гу, бу-гу) и живеят в близост с уйгурски и хунски племена. Може да се твърди, че българите са част от тюркско-алтайската езиково-племенна общност, към която принадлежат още хуни, авари, хазари, огузи, печенези, кумани."?
И какви са тези скинарщини, бръснене на глави, Скрюдрайвър? Да, българите са си бръснели главите, но са си оставяли плитки. Защо изобщо така ревниво се опитват да изкарат бръсненето при скиновете българска традиция?
Приказки от сорта на:
"Днешните български скинхедс са наследници на великите ни традиции и бранители на българската култура. Те са стражите, препречващи пътя пред разложението и безизходицата. Сред скиновете няма да срещнете наркомани, хомосексуалисти и алкохолици. Тяхната морална възвисеност е, която най-много вбесява враговете на нашата Родина. Порицаваните от средствата за всеобщо оглупяване "бръснати глави" са най-издигнатите, най- достойните синове на българската нация." са смешни! Деветдесет процента от тях са именно я пияници, я някакви комплексирани биячи, я наркомани и изобщо не знаят що е национална ценност, народностна култура и прочие. И изобщо не говоря на изуст, имал съм познати, виждал съм ги - единственото, към което се стремят е да принадлежат към някаква общност, заизустявайки, че цигани, евреи и негри са мръсна сган. А защо? - На кого му пука...?
При това сайтът е пълен с правописни грешки, което не е нищо лошо, ако сайтът не беше крайно националистически, какъвто се споменава, че НЕ е.
Колкото са германските герои, толкова бяха и българските, само дето с два пъти по-малко информация за тях. Отново нищо против, но ... да сложиш Ян Стюарт до Левски, Раковски и Каблешков си е кич.
След толкова много критика ще кажа следното: сайтът е добър, харесва ми.
(:
"Сред скиновете няма да срещнете наркомани, хомосексуалисти и алкохолици."
А аз питам: как, след като по-голямата част, ако не и почти всички, скинове са точно обратното, ти твърдиш иначе?
И това:
"Тяхната морална възвисеност е, която най-много вбесява враговете на нашата Родина." вбесява мен, когато извисеност при алкохолици и наркомани не виждам.
Няма да бъда кон с капаци и ще ти отговоря.
Да, ще посоча грешката на брат си, и определено няма да се откажа от него. Но в този случай нещата стоят на друга платформа - става въпрост за идеология, за начин на мислене, цялостен мироглед, не просто за етикет "Skinhead", който да ти качва рейтинга. Ами, масата скинари са в границите на 16-20 години, повечето от които са с още неофрмена психика, чието главно оръжие е омразата (деструктивизмът) спрямо чифути и маймуни, но омразата не е достатъчна, за да се изгради здрава, мощна и независима България. Преди всичко, за да си националист се иска любов и дълбоко уважение към родината, историята и културата на страната си.
Предполагам повече от интересуващите са го чели, ала аз да съм сигурен, че няма недоразбрали, ще сложа този линк:
www.savanne.ch/svoboda/issue/3/skinheads.html
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.