Мнения за сайт
И накрая, каквито и да са, аз предпочитам скиновете пред чифутина Сер Гей, пред турския циганин, терориста Ахмед Доган и пред дъртия педерунгел Симеон Сакскобурггота. Наркоманията и алкохолизма се лекуват, извратената чифутщина никога.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Всъщност направо да ти стане забавно като я четеш тая помия. Вътре пише, че първите скинове слушали африканска музика и скинхед-културата идвала от Ямайка!!!!!!! Дръжте ме, че ще падна от стола. Първия път като го четох май щях да пукна от смях. Да знаете, ако видите някой скин с бръсната глава, значи си е оставил перуката с плитките вкъщи. Гадното е, че явно тази глупост е плъзнала, защото чух разни пубертети да ми обясняват същата теория. Това е като теорията на Дарвин, че човека произлиза от маймуната.
Познавал си едно скинче, ама то се оказа сВинче. А като порастне едно свинче, съвсем нормално е да стане дебела и мазна свиня. Но после идва зимата, идват коледните празници и т.н....Елтимир писа: Впрочем да си призная, познавах едно скинарче от Враца, което сега е дебела мазна свиня и работи за Службите. Една гадна, отвратителна свиня, която предаде своите приятели по поръчка на ченгетата. Няма да му казвам името, да не ме обвини, че съм го обидил няколко пъти. Но вие се сещате за кого става дума.
Пък и не подкрепям идеята за хитлеризма на нашите националисти. Все пак сме българи, а не германци, налИ.
Kaкто и да е - нямам нищо против скиновете и техните идеи, стига да не са последната пасмина футболни хулиганчета. информацията в сайта не е лоша и може да послужи за начално ограмотяване на по-младите последователи. Но само тази информация не стига, напротив, крайно недостатъчна е.
Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...
Аз не я знам тая история за Blood and Honor, а можеш ли да ни разкажеш?Янга писа: Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...
Оказа се внимателно следена от полицията, а пък админът й (забравих му името) - предетал и подлога.Запознат писа:
Аз не я знам тая история за Blood and Honor, а можеш ли да ни разкажеш?Янга писа: Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...
Случаят се разискваше преди няколко години и не помня много подробности. Но според мен е истина - правителството и полицита имат интерес да пускат подобни миши капани...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.