Мнения за сайт

преди 20 години 3 месеца #6039
Аз пък познавам поне 10 скина, които не са нито наркомани, нито алкохолици. А през 1997-8 година, когато писах тоя текст между скиновете изобщо нямаше наркомани. Те даже се славеха с това, че преследват и бият наркоманите. Напоследък нещата много се влошиха, знам. Причината обаче не я търси в мен, а в Мангал Костов, който създаде към НСС отдел за борба с десния екстремизъм. Целта на този отдел не е да прави от скиновете съвестни граждани и добри родолюбци, а да ги съсипва. Да проваля живота им. Да осакатява психиката им, което на тази възраст не е особено трудно. Дори да ги наркоманизира, защото ако не знаеш, същата НСС е главният разпространител на наркотици в България. Във всеки случай ти ако се радваш, че скиновете са почнали да стават наркомани, аз не се радвам. Колкото до алкохолизма, преди години колкото скинове познавах, пиеха предимно бира.
И накрая, каквито и да са, аз предпочитам скиновете пред чифутина Сер Гей, пред турския циганин, терориста Ахмед Доган и пред дъртия педерунгел Симеон Сакскобурггота. Наркоманията и алкохолизма се лекуват, извратената чифутщина никога.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6040
Впрочем да си призная, познавах едно скинарче от Враца, което сега е дебела мазна свиня и работи за Службите. Една гадна, отвратителна свиня, която предаде своите приятели по поръчка на ченгетата. Няма да му казвам името, да не ме обвини, че съм го обидил няколко пъти. Но вие се сещате за кого става дума.

преди 20 години 3 месеца #6042
Много гнусна чифутска статийка. Скалъпени само лъжи с цел подмяна на историята. Те са факири в тия неща, не е за учудване. Като се появи нещо свястно, надушват го и веднага се появява цяло стадо евреи, което да узурпурира идеята. После я представят като тяхно дело.
Всъщност направо да ти стане забавно като я четеш тая помия. Вътре пише, че първите скинове слушали африканска музика и скинхед-културата идвала от Ямайка!!!!!!! Дръжте ме, че ще падна от стола. Първия път като го четох май щях да пукна от смях. Да знаете, ако видите някой скин с бръсната глава, значи си е оставил перуката с плитките вкъщи. Гадното е, че явно тази глупост е плъзнала, защото чух разни пубертети да ми обясняват същата теория. Това е като теорията на Дарвин, че човека произлиза от маймуната. :-D Най-забавното е, че в текста пише на едно място за българските скинове, а малко след това виждате бележка на преводача. Напълно вероятно е да им пращат текстчетата от ръководния център в чужбина (Израел), а те само да ги превеждат на български и публикуват. Те са също глобален Интернационал като комунистите, защото на всичките конците им дърпа Свинедриона.

преди 20 години 3 месеца #6043

Елтимир писа: Впрочем да си призная, познавах едно скинарче от Враца, което сега е дебела мазна свиня и работи за Службите. Една гадна, отвратителна свиня, която предаде своите приятели по поръчка на ченгетата. Няма да му казвам името, да не ме обвини, че съм го обидил няколко пъти. Но вие се сещате за кого става дума.

Познавал си едно скинче, ама то се оказа сВинче. А като порастне едно свинче, съвсем нормално е да стане дебела и мазна свиня. Но после идва зимата, идват коледните празници и т.н....

преди 20 години 3 месеца #6044
скин движението наистина идва от Ямайка, а нази-скин движението е съвсем друга работа

преди 20 години 3 месеца #6055
Така ли? Би ли ни показал снимка, да го видим това животно ямайския скинхед? :karte4: :mango: :aham:

преди 20 години 3 месеца #6056
На пръв поглед сайтът не ми харесва. Не уважавам много болшинството от българските скинари, които са си чисто и просто наркомани, пияници и други безделници. Повечето от тях висят пред чалга дискотеките като дуят перки и свалят малолетните последователки на Азис и Глория, а в същото време могат да те набият защото носиш Розетата от Плиска, примерно...Естествено и от тях има свестни, но са доста малко.
Пък и не подкрепям идеята за хитлеризма на нашите националисти. Все пак сме българи, а не германци, налИ.
Kaкто и да е - нямам нищо против скиновете и техните идеи, стига да не са последната пасмина футболни хулиганчета. информацията в сайта не е лоша и може да послужи за начално ограмотяване на по-младите последователи. Но само тази информация не стига, напротив, крайно недостатъчна е.
Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...

преди 20 години 3 месеца #6057
Абе, чувал съм за ямайска "раста", ама за скинхед не съм :hmm:

преди 20 години 3 месеца #6059

Янга писа: Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...

Аз не я знам тая история за Blood and Honor, а можеш ли да ни разкажеш?

преди 20 години 3 месеца #6062

Запознат писа:

Янга писа: Пък и не можем да бъдем сигурни дали това не е поредният манипулиран от ционистите сайт. Предполагам знаете историята около Blood And Honor - Bulgaria страницата...

Аз не я знам тая история за Blood and Honor, а можеш ли да ни разкажеш?

Оказа се внимателно следена от полицията, а пък админът й (забравих му името) - предетал и подлога.
Случаят се разискваше преди няколко години и не помня много подробности. Но според мен е истина - правителството и полицита имат интерес да пускат подобни миши капани...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.