Обрязването Всъщност не е ли ритуал за връзка с
След като обрежат ритуално бебето, равинът трябва да пие от кръвта
Предупреждавам, че филмчетата по-долу не са за хора със слаби нерви!!!
Обрязване 1
Обрязване 2
Обрязване 3
Обрязване 4
обрязване 5
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Амче те това и ИСКАТ бе Севар -да ги мразиш ТОЕСТ ДА ГИ ПОМНИШ!!!!!! Я не им обръщай внимание и те сами шъ се самоизядът!!!!!!Севар писа: Дано сега разбирате омразата ми към тях, която на моменти може да ви изглежда необоснована.
blag009 Публикувано на May 6 2006, 07:39 PM
Опасявам се, че ако не им оръщаме вниманиe нас ще изядат.Севар писа: Дано сега разбирате омразата ми към тях, която на моменти може да ви изглежда необоснована.
Амче те това и ИСКАТ бе Севар -да ги мразиш ТОЕСТ ДА ГИ ПОМНИШ!!!!!! Я не им обръщай внимание и те сами шъ се самоизядът!!
В първото поне не става дума за еврейско обрязване а за мюзюлманско...Казват че се практикува в Етиопия, Сомалия, Судан и тн и че всъщност корените му идват от Древен Египет едва ли не....обрязват срамните устни и/или клитора на малкото момиче, след което ги завръзват и те се срастват, после като порасне и се ужени мъжът трябва с нож да разреже срасналото се месо и след тоя ужас да спи с момичето направо в разкъсаната рана.....абе направо да си изповърнеш червата. Тези жестоки мъки обричат жената на агония цял живот още от пубертета когато започват проблемите като и дойде менструацията и не може да изтича кръвта правилно започват големите възпаления....та в сравнение с това зверство мъжкото обрязване изглежда като песен!!!!!
Та искам да добавя че това се прави за да е сигурен мъжа че жената е девствена а в някои държави се практикува още по-брутално нещо, след целиуя тоя процес когато мъжът на момичето му се наложи да пътува той сам я зашива отново и после като се върне пак разрязва месото....и така всеки път!
Тези практики вече отшумяват...уж....надявам се съвсем да изчезнат в най-скоро време!!!!!
Аз имам една стара книга с всякакви отвратителни ритуални практики от този сорт на най-различни народи и племена....и такива гадории съм чела там че направо не е истина. Разбира се най-бруталните неща ги практикуват някакви първобитни племена....като например едно ми се е забило в паметта, в някво племе като се родят момче и момиче и семействата ги сватосат още като малки, обрязват ги и изсушават отрязаните кожи и генитали...като пораснат и се уженят , двете семейства си разменят изсушените месца, сготвят си ги и ги изяждат!
Красота.....
За мен човека като цяло е едно извратено и умопомрачено създание!
Образването идва от второзаконие на Библията където Йехова заповязва на мъжките деца да обрязват краекожието (?).
След като господ е създал човека по свой образ и подобие, защо не е свършил тая работа в началото?
Естествено мюсюлманите са взели стария завет (заедно с второзаконие) да си направят Корана и обрязването е възприето и от тях.
Друг закон, който е еднакъв е забраната да се яде свинско
Тва ние известно на всички но поне го припомням тъй като темата е за обрязването...
Искам да кажа нещо друго за обрязването така като информативно! Всички казват че обрязването е по-добрия избор за мъжа защото действително нищо не губи от тая кожица пък е по-чисто! В интерес на истината обаче мъжът губи голяма част от чуствителността на пениса си не само заради влагата която осигурява тая кожица а и заради нещо доста важно. Един канадски учен чието име не помня е открил че в тази кожа която се отрязва всъщност има изключително чуствителни сензорни клетки каквито имаме само на върха на пръстите си и на езика си....при обрязването те се губят....всъщност това го научих в курса по сексология
Е надявам се не ви е неприятна тази информация така за общата култура, на нейния фон аргументите за обрязването на чифутите че било по-цивилизованото заради чистоплътието и за това че мъжа нищо не губи а само печели направо бледнеят!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.