Обрязването Всъщност не е ли ритуал за връзка с

преди 20 години 3 месеца #5928
Всъщност това не е ли прадревен ритуал за връзка със демона от бездната IHWH

След като обрежат ритуално бебето, равинът трябва да пие от кръвта :out:

Предупреждавам, че филмчетата по-долу не са за хора със слаби нерви!!!

Обрязване 1

Обрязване 2

Обрязване 3

Обрязване 4

обрязване 5

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #5934
Дано сега разбирате омразата ми към тях, която на моменти може да ви изглежда необоснована.

преди 20 години 3 месеца #5938

Севар писа: Дано сега разбирате омразата ми към тях, която на моменти може да ви изглежда необоснована.

Амче те това и ИСКАТ бе Севар -да ги мразиш ТОЕСТ ДА ГИ ПОМНИШ!!!!!! Я не им обръщай внимание и те сами шъ се самоизядът!!!!!! :karte4:

преди 20 години 3 месеца #5941
Малеее баси варварщината!!! Тия са баси касапите! И това да го правиш на детето си верно трябва яко промивки да са ти направили :mad5:

преди 20 години 3 месеца #5945

blag009 Публикувано на May 6 2006, 07:39 PM

Севар писа: Дано сега разбирате омразата ми към тях, която на моменти може да ви изглежда необоснована.

Амче те това и ИСКАТ бе Севар -да ги мразиш ТОЕСТ ДА ГИ ПОМНИШ!!!!!! Я не им обръщай внимание и те сами шъ се самоизядът!!

Опасявам се, че ако не им оръщаме вниманиe нас ще изядат.

преди 20 години 3 месеца #5952
И тия изроди ще ни говорят за хуманност и човешки права. :karte4:

преди 20 години 3 месеца #5957
Аз успях да отворя само първото филмче...другите не можах да ги видя.

В първото поне не става дума за еврейско обрязване а за мюзюлманско...Казват че се практикува в Етиопия, Сомалия, Судан и тн и че всъщност корените му идват от Древен Египет едва ли не....обрязват срамните устни и/или клитора на малкото момиче, след което ги завръзват и те се срастват, после като порасне и се ужени мъжът трябва с нож да разреже срасналото се месо и след тоя ужас да спи с момичето направо в разкъсаната рана.....абе направо да си изповърнеш червата. Тези жестоки мъки обричат жената на агония цял живот още от пубертета когато започват проблемите като и дойде менструацията и не може да изтича кръвта правилно започват големите възпаления....та в сравнение с това зверство мъжкото обрязване изглежда като песен!!!!!
Та искам да добавя че това се прави за да е сигурен мъжа че жената е девствена а в някои държави се практикува още по-брутално нещо, след целиуя тоя процес когато мъжът на момичето му се наложи да пътува той сам я зашива отново и после като се върне пак разрязва месото....и така всеки път!

Тези практики вече отшумяват...уж....надявам се съвсем да изчезнат в най-скоро време!!!!!

Аз имам една стара книга с всякакви отвратителни ритуални практики от този сорт на най-различни народи и племена....и такива гадории съм чела там че направо не е истина. Разбира се най-бруталните неща ги практикуват някакви първобитни племена....като например едно ми се е забило в паметта, в някво племе като се родят момче и момиче и семействата ги сватосат още като малки, обрязват ги и изсушават отрязаните кожи и генитали...като пораснат и се уженят , двете семейства си разменят изсушените месца, сготвят си ги и ги изяждат!
Красота.....

За мен човека като цяло е едно извратено и умопомрачено създание!
:out: :out: :out:

преди 20 години 3 месеца #5958
:eek: Явно е истина за този "обичай". Чувал съм, че и турците имат нещо такова. След обрязването хвърляли кожата в курбана. Въобще това не могат да бъдат наречени човеци и човешки ритуали. Това са някакви зверски обичаи за преклонение пред Злото, които са дошли някъде от Бездната. Въобще не може да става дума исляма да се бори срещу юдейството след като съхранява най-гнусните му обичаи. Нали знаете, сина се бунтува срещу баща си и накрая става пак като него. За семитите и негрите може да са нормални тия гадости, но не и за белия Човек.

преди 20 години 3 месеца #5960
Циганите мюсюлмани в нашия край наричат сюнета (обрязването) "сватба". И наистина, като на сватба се събира много народ да отпразнува "скъсяването на цевта".
Образването идва от второзаконие на Библията където Йехова заповязва на мъжките деца да обрязват краекожието (?).

След като господ е създал човека по свой образ и подобие, защо не е свършил тая работа в началото? :hammer:

Естествено мюсюлманите са взели стария завет (заедно с второзаконие) да си направят Корана и обрязването е възприето и от тях.
Друг закон, който е еднакъв е забраната да се яде свинско

преди 20 години 3 месеца #5966
Обрязването на мъжете по времето на стария завет и по онези земи не е било лошо, било е с цел чистоплътие и да се избегнат инфекции поради липса на такова като се има предвив 1е по онова време не са били на ти с хигената нито пък е имало изобилие от вода....Всичко в билбията ни изглежда като за малумници но на мен ми изглежда много логична от гледна точка на това че тогава самите евреи са били страшно малумни и невежи, и както обясняваш по фантастичен начин на едно дете защо трябва или не трябва да прави дадено нещо за да може да те разбере по-добре отколкото ако му обясниш научно, така и мойсей и исус които са били образовани хора са намерили начин да им създадат наръчник който да ги цивилизова малко.....
Тва ние известно на всички но поне го припомням тъй като темата е за обрязването...

Искам да кажа нещо друго за обрязването така като информативно! Всички казват че обрязването е по-добрия избор за мъжа защото действително нищо не губи от тая кожица пък е по-чисто! В интерес на истината обаче мъжът губи голяма част от чуствителността на пениса си не само заради влагата която осигурява тая кожица а и заради нещо доста важно. Един канадски учен чието име не помня е открил че в тази кожа която се отрязва всъщност има изключително чуствителни сензорни клетки каквито имаме само на върха на пръстите си и на езика си....при обрязването те се губят....всъщност това го научих в курса по сексология :yeah: .така че информацията е сто процентова...това е първото значително доказателство за ползата от тази кожа за мъжа!
Е надявам се не ви е неприятна тази информация така за общата култура, на нейния фон аргументите за обрязването на чифутите че било по-цивилизованото заради чистоплътието и за това че мъжа нищо не губи а само печели направо бледнеят!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.