Елхово - нова база за пране на пари или нещо друго
Та ако някой може да ми каже ще се радвам>
Пук и друго не ми дава мира - нормално ли е издръжката на един арестант да е 1.45 лв. на денонощие? - защото там в Елхово толкова беше
Пък и ми стана интересно - как така от бившо "ВКР" се става началник на полицията и как от водопроводчик се става капитан - дознател?
Някой може ли да ме светне по тези въпросчета?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Само ще добавя, че откакто министър Гумен Петков пое МВР, започна възстановяване на старата база на ДС. Матераилна и агентурна. Този път под егидата на НСС, което си е все същото.
Пък и не смятате ли че за едно градче не повече от 25 000 души - около 10-15 агенции за недвижими имото са малко множко?
Какво толкова има там дявол да го вземе , че и ново КПП отвориха - КПП Лесово!
-След Пампорово,Боревец и Банско се търси СЛЕДНОТО модно ЗИМНО ГРАДЧЕ???Из весниците четох за един ФЕОДАЛ в Елховският Балкан.Нищо не казваш ЩО ЗА БАЛКАН Е ТОВА-имали удобни места за спускане и т.н.???
Пък и тези агенции - пф.. както вече казах за 25000 души - 10 и повече агенции са твурде много!
Не знам какви са интересите за там и точно това се опитвам да разбера!
ВКР-тата бяха едно с Държавна сигурност. Изглежда в Елхово или някъде край града има секретна база на ДС. Все пак повече сведения по въпроса няма да ни навредят. Ако някой знае нещо по въпроса - да се обади. Въпросът наистина е любопитен.
Само ще добавя, че откакто министър Гумен Петков пое МВР, започна възстановяване на старата база на ДС. Матераилна и агентурна. Този път под егидата на НСС, което си е все същото.
Това е абсолютно вярно. Очаква се НСС да излезе от ДНСП и от РДВР. Ще са си отделно и необезпокоявани от полицията.
Вътре, разбира се, нямам намерение да влизам, колкото и да е луксозно обзавеждането
Просто много ама много пари са вкарани в него и така и немога да си обясня защо!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.