Отново за пси-убийците
- щях да забравя за онези ваксини, дето наскоро искаха да ги поставят на момичета - само на момичета, против някакъв си рак на шийката на матката... Беше доказано, че те водят до безплодие, но това не спря изродите да продължат да ги рекламират.. Защо се вцелиха в момичета, и защо точно в момичета?.. Ами ясно защо.. Защото истинската заплаха за изродите се казва Индиго, щом им обръщат такова голямо внимание няма как да е друго-яче.. Няма да ги убиват, ама ще ги лишат от възможността да раждат други индиговчета.. Или по-просто казано - тези момичета, които са ваксинирани, тях изродите няма да ги самоубиват... Знаете ли; май напипахме източника на самоубийства сред българските деца - и той със сигурност се подвизава сред тая компания дето иска да ваксинирва български момичета против измисления рак на шийката на матката (вашта мама). А това междудругото е много полезна информацийка за службите ако изобщо ги има, и ако изобщо са български...
Някой трябва да провери дали умъртвените български момичета, пък и момчета - все деца, са имали поставени ваксини преживе.. Аз мисля, че не са имали.. Ако някой може да я свърши тая работа, това проследяване, разпитване на близките на жертвите, ще е добре да я свърши... Та, какво ни казват изродите на нас, българите... Или си ваксинирайте децата, или ще ги загубите... Случайно ли е това дето плашат хората със смърт от болести (по-би.ти.ви), и че само ваксината може да ги предпази от заболяването, което би довело до тяхната смърт...
За какво си мислите, че служат онези предавания за деца, като онова - по-по-най... като рубриката на Би.Ти.Ви. Малък Коментар... Точно от тях изродите се убеждават във интелигентността на тези деца и каква заплаха биха представлявали те за системата им като пораснат... Отидете на www.vbox7.com и напишете - малък коментар...
- а това е от едно българско училище, в което репортери на Би.Ти.Ви. са ходели да взимат интервю от дете...
Участието на децата в рубриката “Малък коментар” на БТВ не е намеса в личния им живот
www.portal-silistra.eu/index.php?op=arti...Dostup-do-informaciq
2-годишно разтопи интернет с „Обесването на Васил Левски“
offnews.bg/index.php/102466/2-godishno-r...a-vasil-levski-video
- това е само част от пъзела, за да ви стане ясно срещу кого и какво се води войната...
мога още много да говоря по-темата и ще говоря... Стига само да има кой да ме чуе, ще се сдобие даже и с доказателства за много от твърденията ми.. И пак ще го повторя - войната е точно срещу Индиго...
Родители! Никога не позволявайте да Ви снимат децата и да взимат интервюта от тях.. Щом към вашето дете има проявен интерес от страна на някое от тия предавания за деца - досещайте се... Също така (освен ваксинирването) някой трябва да провери и колко от изчезналите и умъртвени деца са участвали в предавания за деца, или пък са им взимани интервюта в такива предавания... Алоооо, службите, има ли ви, или ви няма.. Щото ако ви няма, нас, българите ни има...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това не е ново в еврейската история. Защо говоря за еврейската история, а не за българската? Защото днес България се ръководи от евреи и ние носим товара на тяхната история, с всички негативи (защото в нея позитиви няма). Затова, когато при тях се ражда Христос, предсказано е на Ирод, че той ще вземе трона му. Ирод не знае, кое е това дете. за по-сигурно заповядва да избият всичките 11 000 новородени младенци в Юдея, с надеждата, в това клане да загине и бъдещия им цар Иисус Христос. Твръде просто е. Четете еврейска история, след като нямате доблестта да имате собствена. Това е.pan4o писа: Още нещо за децата Индиго:
- щях да забравя за онези ваксини, дето наскоро искаха да ги поставят на момичета - само на момичета, против някакъв си рак на шийката на матката... Беше доказано, че те водят до безплодие, но това не спря изродите да продължат да ги рекламират.. Защо се вцелиха в момичета, и защо точно в момичета?.. Ами ясно защо.. Защото истинската заплаха за изродите се казва Индиго, щом им обръщат такова голямо внимание няма как да е друго-яче.. Няма да ги убиват, ама ще ги лишат от възможността да раждат други индиговчета.. Или по-просто казано - тези момичета, които са ваксинирани, тях изродите няма да ги самоубиват... Знаете ли; май напипахме източника на самоубийства сред българските деца - и той със сигурност се подвизава сред тая компания дето иска да ваксинирва български момичета против измисления рак на шийката на матката (вашта мама). А това междудругото е много полезна информацийка за службите ако изобщо ги има, и ако изобщо са български...
Някой трябва да провери дали умъртвените български момичета, пък и момчета - все деца, са имали поставени ваксини преживе.. Аз мисля, че не са имали.. Ако някой може да я свърши тая работа, това проследяване, разпитване на близките на жертвите, ще е добре да я свърши... Та, какво ни казват изродите на нас, българите... Или си ваксинирайте децата, или ще ги загубите... Случайно ли е това дето плашат хората със смърт от болести (по-би.ти.ви), и че само ваксината може да ги предпази от заболяването, което би довело до тяхната смърт...
За какво си мислите, че служат онези предавания за деца, като онова - по-по-най... като рубриката на Би.Ти.Ви. Малък Коментар... Точно от тях изродите се убеждават във интелигентността на тези деца и каква заплаха биха представлявали те за системата им като пораснат... Отидете на www.vbox7.com и напишете - малък коментар...
- а това е от едно българско училище, в което репортери на Би.Ти.Ви. са ходели да взимат интервю от дете...
Участието на децата в рубриката “Малък коментар” на БТВ не е намеса в личния им живот
www.portal-silistra.eu/index.php?op=arti...Dostup-do-informaciq
2-годишно разтопи интернет с „Обесването на Васил Левски“
offnews.bg/index.php/102466/2-godishno-r...a-vasil-levski-video
- това е само част от пъзела, за да ви стане ясно срещу кого и какво се води войната...
мога още много да говоря по-темата и ще говоря... Стига само да има кой да ме чуе, ще се сдобие даже и с доказателства за много от твърденията ми.. И пак ще го повторя - войната е точно срещу Индиго...
Родители! Никога не позволявайте да Ви снимат децата и да взимат интервюта от тях.. Щом към вашето дете има проявен интерес от страна на някое от тия предавания за деца - досещайте се... Също така (освен ваксинирването) някой трябва да провери и колко от изчезналите и умъртвени деца са участвали в предавания за деца, или пък са им взимани интервюта в такива предавания... Алоооо, службите, има ли ви, или ви няма.. Щото ако ви няма, нас, българите ни има...
Всичко останало е второстепенно. Още преди раждането имате право да откажете детето ви да бъде ваксинирано. Имате право и затова се попълва документ, че не искате детето ви да бъде ваксинирано. За него, обаче, никой не ви казва предварително, защото идеята е като се роди, моментално още прясно излязло от утробата, детето се ваксинира, т.е. набучва се като пиле на шиш с ваксини! По този начин в тялото му се вкарва определена програма, защото според мен, с ваксините се вкарват определени програми в децата. Това е възможно днес, защото има и наночипове, но никой не ни казва. Гледам,ч е всички деца, които са ваксинирани гледат тъпо, безидейно, като телета, не са контактни, едни вяли са. Явно тези ваксини подтискат в тях живота, духовните импулси, режат по някакъв начин връзката им с духа, защото до 7 годишна възраст, тя е най-силна и с най-голямо въздействие върху характера, физиката и предназначението, т.е. житейският път на индивида.
Ако не успеете да подпишете такъв документ, борете се след това да не получава ваксини детето. Ще ви извикат на разговор от ХЕИ. Не отивайте! Там ще ви наложат глоба. Ако отидете ще ви наложат глоба. Не е голяма, но защо трябва да я плащате, за да угодите на Рокфелер? Спират ви детските от 35 лв, но какво са 35 лв.? Това е подигравка от страна на республиката с детето ви! Толкова ли струва едно българче? Това ли дава държавата за един свой бъдещ жител и творец? М-да... Ако все пак отидете и ХЕИ ви наложат глоба, обжалвайте я писмено, доведете нещата до съд. Отива се на съд. И там с Божия помощ, може да спечелите делото. Запомнете: Божията Помощ не е имагинерна реалност! Тангра да бъде с вас!
1. Корумпираноста на държавата започнала от президенти и мин.председатели завършва с обикновените ДЖИПИТА. Срещу скромна сума - ваксината може да бъде поставена в памперса на детето
2. Между ДЖИПИТАТА има и ХОРА - след няколко разговора с тях и подарък книга или текст описващ какво са ваксините всъщност - те могат да минат на наша страна и тогава отново да ваксинират памперса, като при това попълнят съответните документи и документират ваксината за пред НЗОК ( НЗОК - това е едно раково образувание, смучещо наша кръв).
Какво да правим за в бъдеще? Как да спасим набелязаните за ликвидация деца? Това е най-важният въпрос. Най-важен е животът на децата. И нито аз, нито вие, които четете имаме такова значение. Как да спасим децата?
===================================================
Отново се връщам към еврейската история. Господ предупреждава за намеренията на Ирод родителите на Исус: "Вземете детето и бягайте в Египет". Днес Египет не съществува. Не бягайте там. Не бягайте и никъде другаде, в друга държава. Всички държави, които са под властта на Мамона са колонии на Израел.
Къде тогава? Къде? Колкото и прозаично да ви звучи: Бягайте в Планината! Заведете ги в "Балканът - побащим стар", в близост до някоя още действащо светилище нека да е. Принесете дарове на светилището. Помолете се Тангра да го закриля! Устройте се за живот в Планината. Не мислете за това дали детето ви ще бъде социализирано, дали ще завърши училище. Училище и социален живот ще му даде Планината! Там всичко е истинско и детето ви ще получи истинската стойност на социалният живот и образованието!
Ваша работа, няма да настоявам повече. Установявам, че някой отново дава тон за песен за моето отстраняване, а други отново подемат песента. Нека да е така. Аз нямам какво да губя. Направих каквото прецених, че е мой дълг да направя. Останалото е в ръцете на Отключеното Небе. И на Ериг Кан, който праща душите на Средната земя и после си ги прибира обратно.
...
Ето защо според тях психотрониката трябва да бъде оставена на мира и да не се говори за нея, защото тя е възможно най-близо до съзнанието на масите от всички останали окултни методи за контрол. Защо? Защото е (почти) обяснима чисто научно, включва технология и енергийния елемент при нея не е задължително да бъде разбран, за да се види ефекта от самото оръжие. Това прави говоренето за психотронното оръжие опасно за тях, което съдържа известен парадокс. Можете да говорите за висшите нива на конспирацията – извънземните (повтарям – защото е твърде фантасмагорично да бъде повярвано на масово ниво) откъдето дефакто конспирацията започва да се случва и продължава към по-ниските нива надолу, но не можете да говорите за психотрониката, защото тя е свързващия елемент между най-ниското стъпало в пирамидата (хората) и всички по-високи етажи на окултния контрол. Защото ако имате свързващия елемент и го разберете в дълбочина, автоматично ще разберете, че това няма как да е дъното, а просто е метод за поддържане на даден тип колективно състояние на съзнание. И ще започнете да се оглеждате. И ако започнете да се оглеждате, с първичен ужас ще откриете, че психотрониката е ежедневие и тя ви ръководи на много повече равнища, отколкото изобщо можете да допуснете! И ще започнете да виждате модела. А започнете ли да виждате модела... Вече не сте угоден на системата.
И макар бума на психотронното оръжие в България да беше от началото на 80-те до средата на 90-те (когато ескалира докрай и после внезапно започна да затихва), това не означава, че в страната все още няма такива екипи, инсталации и потърпевши от всичко това..."
Целият материал- ТУК
Каква е ситуацията днес? Имам сериозни основания да мисля, че двете централи - ГРУ и Мосад, а по всяка вероятност и ГРУ са преминали към единодействие. Режимът на Боклука и неговите служби ги подпомагат и закрилят. Съдействат им. Затова моето мнение е, че трябва да насочим общественото внимание към тая тема. За да няма още "самоубити" български деца. Пък и не само деца... Запомнете едно, в опасност сме всички ние, в смъртна опасност. Без никакво изклчение.
Та за същите семинари ми е думата. В началото на 90-те в някои вестници се появи информация за тях. За гадостите, които са се вършели там. Писаха и за убийства, извършени от емисари на проф. Борис Золотов. После над темата бе наложено табу. Виждам, че същото табу е наложено и в Русия. Което означава, че "нашата" ДАНС и "руското" ГРУ работят ръка за ръка. Всъщност и двете служби са под пряко еврейско командване.
Елтимире, музиката от тая плоча, вече сме я слушали преди години, но ти май си забравил. Просто в момента правиш интерпретации на тема, за която си говорил преди години, и забъркваш нова каша със стари лица. Верно е, че хубавата музика не остарява, ама понякога и омръзва.VostroRe писа: Като гледам, темата май доста се отклони. Посочих конкретна ситуация с конкретни методи. Посочих конкретни имена. Обясних как биват изтребвани най-опасните за Системата. Писал съм и ако преценя, пак ще напиша конкретно за техниката за убийства. Виждал съм я с очите си, а се случи така, че я носих и с ръцете си. Разполагам и със снимки. Това е избиване на отделни, предварително набелязани индивиди. Само не знам дали наистина никой не разбира за какво говоря или не иска да разбере. Или пък го е страх да разбере. Пак повтарям - думата ми е за убийствата на предварително набелязани за убиване отделни индивиди. Които утре могат да се окажат спасители на своите народи. Общите методи са нещо различно и борбата срещу тях е с различни средства. В момента геноцид се извършва срещу всички народи по света, без изключение. Ваксини, пръскане от самолети, отровни храни, отровена вода, отровена земя... това го има навсякъде, дори в Изсраел и САЩ. Моята мисъл беше за най-перспективните деца на България. Написах този текст, продължение на една доста дълга тема с желанието да спасим най-добрите, най-ценните. Явно, на някого това не се харесва.
Ваша работа, няма да настоявам повече. Установявам, че някой отново дава тон за песен за моето отстраняване, а други отново подемат песента. Нека да е така. Аз нямам какво да губя. Направих каквото прецених, че е мой дълг да направя. Останалото е в ръцете на Отключеното Небе. И на Ериг Кан, който праща душите на Средната земя и после си ги прибира обратно.
Като скотовете живеят по градовете, там ги облъчват с какво ли не. Не е нужно някой да бъде убит със специално оръжие, човек може да бъде убит по всякакви начини и с всякакви методи. Изобретателността на човека в това да убива е много голяма.
А че върху скотовете се експериментира, това също е известно. Но какво да направи една овца в кошарата? Нищо не може да направи. Колкото и да пишеш по темата, това няма да прекрати въздействието на психотронното оръжие и никой няма да си мръдне пръста по случая, особено, когато става въпрос за секретни оръжия.
Писал си го преди години. Дотук, аз не виждам нищо ново по темата, освен аларма, че това нещо го има. Ми то винаги го е имало Елтимире, и в древността даже, нарича се "убиване чрез мисъл форма". но щом е мисъл, тя може да бъде екранирана, щом е техника, тя също може да бъде блокирана и има места, където не може да работи. Иначе в градовете си като в кошара. Няма мърдане. Там саде дето кога спиш не те оправят.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.