Истинският холокост
Вярвам, че неясноти няма и няма да има.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
До момента, в който ти не покажеш "въпросните писъмца" и не напишеш името или ника на този, който ти ги праща, това което си написал ще си остане едно голо твърдение без никакво покритие.Елтимир писа: Само че за да спра гадните анонимни и ананални писъмца, ще изтрия оттук всичко, написано от мен, всеки ред.
И не е вярно, че не отправяш упрек към никого, а точно обратното. Ти отправяш упрек към всички нас, и ни вменяваш някаква вина, ама ние не сме ти виновни за душевния хаос в който си изпаднал. Потърси мир в себе си, това е което ти казвам най-човешки, защото:
"Земята, без човеци може да съществува, но ние хората без човечност сме обречени на гибел и не можем да съществуваме."
Елтимире, текстовете и книгите, които си написал под "диктовката" на Висшият разум не са твоя собственост, защото информацията е дадена Свише за да бъде чута от колкото може повече хора,който са готови да я чуят. В тази връзка ти злоупотребяваш с ултиматумите си, че ще триеш текстове , материали и т.н. Не си мисли, че на теб Единствено е дадено Знание! Дори и да изтриеш всичко, де що има публикувано от теб, информацията, която трябва да достигне до Нас ще си намери път и пак ще дойде. Но помисли, каква е тогава твоята роля. Дали избираш да си препъникамъка, който прегражда пътя Й, или ще си улеят по-който ще се стича информацията!Елтимир писа: Тъй като материалите, публикувани от мен, с малки изключения не са копи-пейст, то аз реших да ги изтрия.
Има и още една условност. 20 век беше векът на Познанието, а 21 век е векът на Духовността.
За търсещите няма нещо дето да ги спре , на тях и светлината на мъждукаща свещ им е достатъчна за да намерят Пътя, а за другите... за другите и 1000 ватова лампа не е в състояние да им осветли пътеката...
"Вярвам, че неясноти няма и няма да има. "
===============================================================
Има много улеи, по които отдавна нищо не се стича, а има и такива, по които текат реки, които никога не пресъхват.
Егото на човека е като скалата, камъка, който прегражда реката. Кога застане на пътя й лятоска, създава красив водопад, кога обаче застане на пътя й, напролет, водата сърдито го отмества и той си остава един обикновен камък, захвърлен встрани от коритото й, както стотици други.
===============================================================
Функцията на жреческото съсловие е да спомага и служи, тогава, когато човекът не може сам да си вземе Божието. Когато обаче дорасне до това, само да си взема, жреческото съсловие трябва да има далновидността само да се оттегли. То е извършило своето, за което не трябва да иска от чуждото.
Иначе го махат и то брутално.
Самоцитирам се неслучайно. Трябва да доуточня тази част от горния си пост, която е в цитата.Bile писа: Има и още една условност. 20 век беше векът на Познанието, а 21 век е векът на Духовността.
Както казах 20 век беше век на Познанието, на което познание ти Елтимире си бил, а може и още да си проводник, и може само да се молиш и надяваш да си си изпълнил мисията добре.
21 век е век на Душевността!
Тук ти и да искаш неможеш да помогнеш, защото пътят към Духовността е индивидуален и всеки трябва да си го върви сам. Този път е еднопосочен и единствен- Навътре и Нагоре.
Ние все още сме на самата граница и едва пристъпваме от едната страна към другата, затова аз допускам, че хората-проводници на Познанието все още има, какво да кажат в заключение и ние трябва да сме търпеливи да чуем края на техния разказ. А може би разказът остава без край или е приключил без ние да се усетим, кой знае...отговорът предстои
Не разбрах, това краят на твоя Разказ ли е или просто гласът на Егото ти...Елтимир писа: Да ви имам самочувствието!
Каквото имам да кажа, аз пак ще го кажа. Каквото имам да правя, аз пак ще го направя. Но или съвместно с хора, които смятам за приятели, и които мен ме смятат за приятел, или ще го направя сам. Не мога и не желая да работя съвместно с хора, които ми демонстрират ненавист, а в най-добрия случай презрение. Не мога да работя с някого, ако виждам как той следи всяка моя дума с едничката цел да се захване за нещо и да ме уязви, да ме подиграе. Ако го направя, ще загубя своята чест и своето достойнство. Това не е проява на наранено "его", това е просто спазване на един от древните Закони. Защото изглежда никой не помни, но някога, много отдавна между Българите е имало и Закони на честта.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.