Истинският холокост
С нещо да не си съгласен?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Е, вече няма никого за нищо да съветвам. Нали сме свободни хора - всеки нека да прави каквото сам си реши. Всеки да прави каквото си иска и да живее Анархията, майката на реда.
Така да бъде! Ако това е твоето желание и израз на твоята Свободна Воля, Аз, а предполагам и всички други трябва да уважим решението ти. Нека ясно да се знае, че това е твоето желание, а не желанието на някой друг.Елтимир писа: Каквото и да разбирам, не натрапвам на никого своите разбирания. Когато реша, че имам нещо да кажа, си го казвам в моите сайтове и отчасти в блога си. Дори коментари не са ми нужни, затова там съм въвел цензура. Ако някой пък реши, че има нещо да ме пита, да се регистрира и да заповяда. Там, в моите сайтове зложелатели не допускам, а на останалите отговарям с дължимото уважение към тях.
"Свобода и всекиму своето!"
"Немият, казал на глухия, какво видял слепия."
Това е кауза пердута и с теб на добър тон явно не е възможно да се говори.
Вложих цялата си добронамереност за да положим основите за спокойна и градивна работа, но това е . Остани със здраве, живей в мир и помни, че:
Жълтата светлина на запалената в мрак свещ,
на раздухания огън, окото ни осветява така,
че Тангра ни вижда отвън и отвътре,
от близо и далеч, защото :
ако някой търси истината, Бог вижда
и ако някой лъже, Бог вижда...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.