Истинският холокост

преди 17 години 2 месеца #35340
Има и други древени закони. Личния пример обаче е едно от условията за да е успешно прокламирането на добрия закон. Законите са за всички! Не случайно, Колобрите са били сред първите редици на бойното поле, редом до воините, а за Канът няма, какво да коментираме неговото място къде е било. Така, че Елтимире, нека пробваме ти да дадеш ЛИЧЕН ПРИМЕР как да се работи с търпение и уважение. Иначе е лицемерно да изискваш от другите , а ти да не се съобразяваш с тях. И не виждам, защо приемаш всичко ЛИЧНО. Защо? Ако съумеем да не приемаме лично, нито успехите и похвалите, нито забележките и показването на грешките /заради самите тях/, е тогава вече ще може да се работи извън излишното обсъждане на личностните ни особености и в името на кауза, каквато си поставим. Всичко друго е егоцентризъм, убийствен и прояждащ личностите и качествата им. Само тогава, когато законите са ясни и няма превилигировани, само тогава, когато взаимоотношенията стъпят върху фундаменти като чест и достойнство, тогава всяка подлост и пошлост лъсва и е достатъчно едно действие от страна на админ за да се стерилизира пространството от лицемерни и фалшиви субекти.

С нещо да не си съгласен?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 2 месеца #35341
Никой тук не е задържан насила и против волята му. Тук всеки, е дошъл по собствено желание. Направил е своят Свободен избор. Всеки, който е дошъл да дава безвъзмездно, каквото прецени от себе си, за доброто на своя народ и родина, той е добре дошъл и е един от всички Нас. Който е дошъл да пречи и да спъва работата или очаква да получава овации и дивиденти за присъствието си, няма място тук. Така ги виждам аз нещата. Ако имам някакви заблуди във виждането моля да ми кажете за да не стане грешка... :-)

преди 17 години 2 месеца #35342
Аз не съм дошъл тук. Слагам ударението върху "дошъл". Аз създадох този сайт. Впрочем това е третият сайт. Първите два бяха унищожени от Службите. И всеки път се налагаше да почваме отначало. Вярно, техническата част бе извършена от други, но именно аз напълних този съд със съдържание. Колкото и да е неприятно на някои хора, аз стоя в основата на всичко това. Но не съм натрапник и си тръгвам. Имам си мои сайтове, пиша си и ще си пиша в тях. Който иска нещо да ме пита, да дойде там да ме пита. Там ще му отговоря. Тук, където срещам враждебност нямам намерение да повеждам дискусии.

преди 17 години 2 месеца #35343
Какво разбираш под враждебност? Може би се приема,че казването на истините е враждебност? Както и да е. Щом се определяш и приемаш за създател на този сайт, тогава и отговорността ти е много по-голяма от тази на другите участници. И какво значи "тръгвам си", ами да, когато и аз реша и аз ще си тръгна и това се отнася за всеки, защото пак казвам, че тук основното, което трябва да се закриля е Свободата на хората и Волята им. Всеки избира пътя си сам и си го върви сам, е отвреме на време среща други хора, после се разделят с усмивка или сърдити. Това е истината Елтимире, ти сам решаваш за твоят път, аз за моя, а другите за техния си път.

преди 17 години 2 месеца #35344
Каквото и да разбирам, не натрапвам на никого своите разбирания. Когато реша, че имам нещо да кажа, си го казвам в моите сайтове и отчасти в блога си. Дори коментари не са ми нужни, затова там съм въвел цензура. Ако някой пък реши, че има нещо да ме пита, да се регистрира и да заповяда. Там, в моите сайтове зложелатели не допускам, а на останалите отговарям с дължимото уважение към тях.

преди 17 години 2 месеца #35346
Забравих да добавя, че е излишно да ми пишат на някоя от личните пощи. Ако не знам от кого е писмото, просто го трия, без да го чета. Трия всички писма, изпратени от непознати за мен податели. И си имам твърде сериозни причини да го правя. Трия без да чета, без да ги отварям. Повтарянето е заради онези, които посъветвах да правят същото, и които не ме послушаха.
Е, вече няма никого за нищо да съветвам. Нали сме свободни хора - всеки нека да прави каквото сам си реши. Всеки да прави каквото си иска и да живее Анархията, майката на реда.

преди 17 години 2 месеца #35348

Елтимир писа: Каквото и да разбирам, не натрапвам на никого своите разбирания. Когато реша, че имам нещо да кажа, си го казвам в моите сайтове и отчасти в блога си. Дори коментари не са ми нужни, затова там съм въвел цензура. Ако някой пък реши, че има нещо да ме пита, да се регистрира и да заповяда. Там, в моите сайтове зложелатели не допускам, а на останалите отговарям с дължимото уважение към тях.

Така да бъде! Ако това е твоето желание и израз на твоята Свободна Воля, Аз, а предполагам и всички други трябва да уважим решението ти. Нека ясно да се знае, че това е твоето желание, а не желанието на някой друг.
"Свобода и всекиму своето!"

преди 17 години 2 месеца #35350
Разчитам, че страничните наблюдатели ще съумеят да анализират положението и да си направят съответните изводи. А именно кой, защо и как ме принуди да спра да пиша в този сайт. Че не съм спрял да пиша изобщо - не съм. Петте сайта и блога ми, в които всеки ден пускам по нещо ново, са доказателство. Вероятно ще бъде направен опит да ме спрат да пиша и там. Както го направиха тук.

преди 17 години 2 месеца #35351
Имам усещането, че картинката тук е аналогична като в приказката:
"Немият, казал на глухия, какво видял слепия."
Това е кауза пердута и с теб на добър тон явно не е възможно да се говори.
Вложих цялата си добронамереност за да положим основите за спокойна и градивна работа, но това е . Остани със здраве, живей в мир и помни, че:

Жълтата светлина на запалената в мрак свещ,
на раздухания огън, окото ни осветява така,
че Тангра ни вижда отвън и отвътре,
от близо и далеч, защото :
ако някой търси истината, Бог вижда
и ако някой лъже, Бог вижда...

преди 17 години 2 месеца #35352
Явно го разбираме по различен начин. На мен ми прозвуча като "Ей, боклук скапан, ела да си поговорим добронамерено, с добър тон". Когато се обръщат така към мен, някак ми се отщяват всякакви разговори.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.