За клеветите Престъпници
Пратих ти ЛС, моля те, запознай се.
По-добре много по-късно, отколкото още по-късно или никога.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз съм за сваляне на бана на ИванIYI.antijew писа: Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил плювните по теб Ангел.
И не виждам - за какво го е получил.
Аз, обаче, съм категорично Против. Някои казаха тука, че съм "краен". В момента просто губя "равновесието" да сдържам "крайността си". През останалото време просто сдържам крайността си, но идва време да ме "ухапе кучето" и я пускам.Пламен Пасков писа:
Аз съм за сваляне на бана на ИванIYI.antijew писа: Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил плювните по теб Ангел.
Пламене, ти все гледаш да си адвокат на тоя или оня. След време никой от тия "свестните" няма да те защити, щото те обикновено се оказват поплювки, свестни са само по етикеция и поведение, за пред хората, придават си вид.
Сега, ще изтрия постовете на "Македонското лайно".
Jordan_13, тук вече не става дума за давокатстване, а за реални действия.Jordan_13 писа:
Аз, обаче, съм категорично Против. Някои казаха тука, че съм "краен". В момента просто губя "равновесието" да сдържам "крайността си". През останалото време просто сдържам крайността си, но идва време да ме "ухапе кучето" и я пускам.Пламен Пасков писа:
Пламене, ти все гледаш да си адвокат на тоя или оня. След време никой от тия "свестните" няма да те защити, щото те обикновено се оказват поплювки, свестни са само по етикеция и поведение, за пред хората, придават си вид.
Иван IYI наистина почисти висчки теми и гадости по адрес на Ангел. Единсвтенното, което иска, е реципрочност.
И аз не го намирам за нещо ненормално.
Целта не е аз на тебе-ти на мене, а да се спре тази грозна интрига и плюене между двата форума.
Той направи първата стъпка, той изтри всички теми, той изтри и всички гадости, и е готов да трие всяка лоша дума, която е пропуснал и ние му посочим.
Какво повече да искаме от него и от тях и с какво е толкова лош?
Кой е македонското лайно?
Защото Иван е от Сливен, и не знам да е македонец.
А и който и да е, "македонско лайно" според мен е неадекватно определение. Човека може да е лайно сам по себе си, но българин да е македонско лайно, това не го разбирам.
Аз не съм против твърдата игра и безкомпромисното отношение тогава, когато има за какво.
Но не разбирам: сега и спрямо Иван, напук на тези усилия, които полага - за какво?
С какво го е заслужил?
- Форумът им да се изчисти от подлеците и от клеветниците;
- Да бъде разкрит механизмът. Да се каже ясно и конкретно кой подстрекава клеветите, откъде идват те.
Както вече казах, не смятам, че конкретните изпълнители са от значение. Ако не са те, ще се намерят други лумпени. Интересува ме кой дирижира цялата кампания. И то не, защото не го знам, а защото особено много държа г-да другарите диригенти да бъдат посочени и от още хора. Искам имена и факти.
И ако се иска такова нещо от твоя страна, тукашният форум трябва да е готов да приеме и той такова искане и задължение. Не, че е лошо, но според мен технологично твърде трудно изпълнимо.
Всички форуми страдат от недостиг на модераторско време.
По-добре да се концентрираме на реалното: на това, което Иван прави и което и тук може да се направи.
Разследването да го оставим за специалистите или да ги пренесем на неофициално, лично ниво. Цял форум и модератора Иван да ангажираме с това според мен е прекалено. Повтарям - от технологична гледна точка.
Твърдата ръка, мога да я приложа спрямо теб, защото продължаваш политиката на "Смесване". Аз с препоръчаните от тебе "хора", не искам да се смесвам. Не ти ли светна? Бил българин. Комуниста не е българин, дори с малко "б", той дори не е човек.Пламен Пасков писа:
Jordan_13, тук вече не става дума за давокатстване, а за реални действия.Jordan_13 писа:
Иван IYI наистина почисти висчки теми и гадости по адрес на Ангел. Единсвтенното, което иска, е реципрочност.
И аз не го намирам за нещо ненормално.
Целта не е аз на тебе-ти на мене, а да се спре тази грозна интрига и плюене между двата форума.
Той направи първата стъпка, той изтри всички теми, той изтри и всички гадости, и е готов да трие всяка лоша дума, която е пропуснал и ние му посочим.
Какво повече да искаме от него и от тях и с какво е толкова лош?
Кой е македонското лайно?
Защото Иван е от Сливен, и не знам да е македонец.
А и който и да е, "македонско лайно" според мен е неадекватно определение. Човека може да е лайно сам по себе си, но българин да е македонско лайно, това не го разбирам.
Аз не съм против твърдата игра и безкомпромисното отношение тогава, когато има за какво.
Но не разбирам: сега и спрямо Иван, напук на тези усилия, които полага - за какво?
С какво го е заслужил?
Ако продължаваш тази линия да прокарваш, ще споделиш тяхната участ. Много добре виждам, какво искаш да направиш и не искам да ти повтарям приказката за мелезите, които един ден стават улични помияри.
Това го разбирай, както искаш, но твоята няма да стане. Мисля, че във Форума вече не остана място да се занимаваме с твоите препоръки кой да бъде трит, на кого да не му се сложи БАН и т.н, защото бил човек, дори и "българин".
В това отношение любимия ти "БГ националисти" не се церемонят много.
Но те с радост допускаха там да пишат комунисти, които плюят срещу национализма и "татари", които плюеха срещу Тенгрианството. В това отношение любимеца ти Иванчо Сливата триеше безмислостно, точно нашите постове, не на татарина, не и на комуниста. Да не говорим за оня подриско, Императора, витаещ тук с ник БГ Гвардия. Дали не е време и той да получи сърцераздирателен БАН?
Но политиката ти на смесване няма да успее.
Сега пак за клеветите.
Да оставим настрана личните плюнки и гадости. Какво в Идеята ги е подразнило? забелязах поне две неща:
- Дразники ги твърдението, че ние, Българите сме коренно население на Балканите;
- дразни ги твърдението, че Тенгрианството е древна Българска вяра.
Значи може да сме монголи, тюрки, иранци, негри, патагонци, но не и Българи.
Значи може да сме православни, протестанти, католици, мюсюлмани, будисти, хиндуисти, но не и Тенгриани.
Да посочвам ли чий интерес обслужва една такава позиция? Интереса на евреите, които искат да освободят нашата Българска земя от присъствието на "натрапниците-българи". Както виждате, въпросът изобщо не е личен. И май играта си струва свещите, както казва руската поговорка. Май разобличенията имаха смисъл. Почва се от клеветниците, но се стига до диригента.
Помислете! И не е зле да допълните моите разсъждения и изводи. А после заедно, всички ние да пресечем с общи усилия действията, насочени към дебългаризацията на България и последващото нейно евреизиране. Това е целта, истинската цел. Елтимир е до време, България трябва да е вечна!
Аз мога да отделя малко модераторско време, но на теб, въобще няма да ти хареса.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.