За клеветите Престъпници
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ами и аз казвам това. Просто към тея да се подхожда по-твърдо. Това е всичко.JulesW писа: Поредния опит да втълпи на някого, че Българите идваме от Иран. Ама така и не разбрахте - тоя номер не минава момчета. Нито някой , който познава добре Ангел ще се върже на глупостите им. Наистина - тези са само загуба на време и нерви. Откакто пиша тук и чета тук винаги има по някой дето се прави на малоумен и иска материални доказателства, че Тангра е Българският Бог, друг пък защо ДенГрее било Тангра, трети идвали сме от Иран, четвърти пише глупости по адрес на Ангел ... Мисля че имаме много добри модератори и админ и те знаят как да действат , и все пак е възможно към такива и малко по-твърдо
makebulgar писа: Еми много смешна мярка. Нали сте ВОЙНИ. Отидете и набийте клеветниците!
Нали сте уж националисти. Аз съм чувал че ако плюеш по някой националист той скача и те бие.
Ако някой тръгне да обижда България, да пали знамето или да издевателства над българи какво ще правите, в съда ли ще ги пратите, да ги съдите по НК!!!
Това говори за слабост - идейна и физическа!Това може да ви го каже всеки студент тройкаджия учеш психология!
Astronomer писа:
За всички клевети и лъжи изречени досега по адрес на Елтимир (и не само на него) би трябвало да се повдигнат сума ти и обвинения по НК срещу тези измекяри.
Така, че аз ги призовавам да НЕ клеветят повече, защото наистина ще си имат съдебни проблеми.
2. „Еми много смешна мярка. Нали сте ВОЙНИ. Отидете и набийте клеветниците!
Нали сте уж националисти. Аз съм чувал че ако плюеш по някой националист той скача и те бие.
Ако някой тръгне да обижда България, да пали знамето или да издевателства над българи какво ще правите, в съда ли ще ги пратите, да ги съдите по НК!!! .
Това говори за слабост - идейна и физическа! Това може да ви го каже всеки студент тройкаджия учеш психология!..”
3,.....” А иначе когато се регистрирах не бях запознат с цялото ви "творчество" и бях позитивно настроен за малък диалог относно религията и обичаите ни. Ама вие осрахте работата!”
........................Хайде,искам да разбера нещо!Може и да не схващам!По точка едно се надсмиваш и според мен донякъде си прав,явно познаваш системата,/ама дали отвътре или отвън/? По т.2. –Ти си решителен и последователен и осмиваш националистите,които според теб не са такива,защото не скачат да те бият одма!Това може да го каже всеки...нормално интелигентен по-бойно настроен човек например,ама достатъчно ли е,за тази тежка квалификация ?!.
По т.3.Хубаво е ,че си бил позитивно настроен,но защо примитивно палиш „от четвърт” и решаваш,че някой е „осрал работата”.Не е ли малко бързо и не е ли необходимо малко повече време за „душене”!..”Кучешка терминология за опознаване”-проста и природна,но с резултат!Искам да разбера и да те предпазя от разочарование,защото нали знаеш,че някой път хората,с които се караме от първо виждане,после ни стават приятели!Айде да почнем от тук!Аз обичам да печеля приятели,въпреки,че не ми се отдава добре,признавам!
makebulgar писа: Еми много смешна мярка. Нали сте ВОЙНИ. Отидете и набийте клеветниците!
Ако някой тръгне да обижда България, да пали знамето или да издевателства над българи какво ще правите, в съда ли ще ги пратите, да ги съдите по НК!!!
Това говори за слабост - идейна и физическа!Това може да ви го каже всеки студент тройкаджия учеш психология!
Astronomer писа:
За всички клевети и лъжи изречени досега по адрес на Елтимир (и не само на него) би трябвало да се повдигнат сума ти и обвинения по НК срещу тези измекяри.
Така, че аз ги призовавам да НЕ клеветят повече, защото наистина ще си имат съдебни проблеми.
2. „Еми много смешна мярка. Нали сте ВОЙНИ. Отидете и набийте клеветниците!
Ако някой тръгне да обижда България, да пали знамето или да издевателства над българи какво ще правите, в съда ли ще ги пратите, да ги съдите по НК!!! .
Това говори за слабост - идейна и физическа! Това може да ви го каже всеки студент тройкаджия учеш психология!..”
3,.....” А иначе когато се регистрирах не бях запознат с цялото ви "творчество" и бях позитивно настроен за малък диалог относно религията и обичаите ни. Ама вие осрахте работата!”
........................Хайде,искам да разбера нещо!Може и да не схващам!По точка едно се надсмиваш и според мен донякъде си прав,явно познаваш системата,/ама дали отвътре или отвън/? По т.2. –Ти си решителен и последователен и осмиваш националистите,които според теб не са такива,защото не скачат да те бият одма!Това може да го каже всеки...нормално интелигентен по-бойно настроен човек например,ама достатъчно ли е,за тази тежка квалификация ?!.
По т.3.Хубаво е ,че си бил позитивно настроен,но защо примитивно палиш „от четвърт” и решаваш,че някой е „осрал работата”.Не е ли малко бързо и не е ли необходимо малко повече време за „душене”!..”Кучешка терминология за опознаване”-проста и природна,но с резултат!Искам да разбера и да те предпазя от разочарование,защото нали знаеш,че някой път хората,с които се караме от първо виждане,после ни стават приятели!Айде да почнем от тук!Аз обичам да печеля приятели,въпреки,че не ми се отдава добре,признавам!
www.forum.bg-nacionalisti.org/
а после се чудят защо имам такова отношение към тях.
Ето последното им бисерче на момиченцата:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Искам на първо място да се види тяхната синхронизация с други, много по-професионални групи подлеци. Да се види как истерични русофоби се съюзяват с не по-малко истерични русофили. В името на какво?
На второ място искам да се види връзката им със службите. Защото те нееднократно обвиняваха мен в такива връзки, обаче как ще обяснят фактите? А именно, че никога никой от тях не си е имал проблеми с властта, докато аз постоянно си имам такива проблеми? Примерът с Цветомир Йолов е достатъчно красноречив. Тези типове вървят по неговия път. И то не защото те са открили този път, а защото наставниците и съветниците им друг път не познават.
На трето място искам да покажа методите, използвани от службите за разправа с техни неудобни противници. В случая аз съм един много неудобен техен противник, тъй като посочих факти за прикриването на руска агентура от страна на висши полицейски служители. Нали си спомняте, че именно заради тези разкрития ген. Иван Чобанов навремето се раздели с поста си.
Искам също и слепите да прогледнат. Искам хората, които не са патили от подобни мръсници да изучат методите им и да се научат как да се пазят от тях.
И най-накрая искам моите разкрития да доведат до промени в Системата, а впоследствие и да нейното рухване.
Сега нещо да не е ясно?
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил плювните по теб Ангел.
Мен обаче ме интересуват не конкретните "лайновмети", както ги определи един от тях. Мен ме интересуват техните ръководители. А оттам да стигна до кукловодите. Вината не е у зомбитата, а у специалистите по зомбиране. Едва когато се справим с ръководния им център, едва тогава ще можем да си отдъхнем. Едва тогава ще приема, че сме в безопасност, макар относителна. А за да стигнем до всичко това, е нужна малко по-голяма сериозност по въпроса. Още съжалявам, че преди година не доунищожих с факти и доказателста Мирчева, а също Димитър Радев. Но не е прекалено късно да го направя и сега.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.