За клеветите Престъпници

преди 18 години 2 месеца #28925
Искам да кажа на някои провокатори (те си знаят кои са) да спрат с интригите и сплетните си. Ако имат някакъв личен проблем, да не го прехвърлят в сайта, а да си го решават сами и по друг начин. Трябва да разберат, че пари не могат да се правят на чужд (наш) гръб. Това, че са лентяи и че единственият начин да изкарват пари е да плюят по някого е техен проблем, значи са некадърници - това говори много лошо за тях.
За всички клевети и лъжи изречени досега по адрес на Елтимир (и не само на него) би трябвало да се повдигнат сума ти и обвинения по НК срещу тези измекяри. Така, че аз ги призовавам да НЕ клеветят повече, защото наистина ще си имат съдебни проблеми.
Също така призовавам (не карам никого насила) съвестните и отговорните в тоя сайт (те също си знаят кои са) да направят нещо - да поставят клеветниците и доносниците на мястото им, за да престанат с проклетите си лъжи най-вече срещу Елтимир. Ще им бъда наистина много благодарен. Не за друго. Просто ще покажем, че сме заедно и че сме едно цяло, което ще ни помогне да ги смажем. Не мислите ли...?!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #28943
Присъединявам се в подкрепа на Astronomer,тъй като от доста време имам определено мнение по този въпрос ,но се въздържам от конкретни изявления за да не засегна някого неоснователно и под влияние на мнителноста ми.Ако се обединим и разнищим интригите ще създадем условия на съзидателна и спокойна атмосвера с повече доверие и съпричастност...

преди 18 години 2 месеца #28946
Както го казах и на Елтимир в една друга тема-за да няма интриги-право куме в очите. Недомлъвките само подсилват интригите.

преди 18 години 2 месеца #28954
пак ли интриги...
и кога ще се занимаваме с истинска работа?
Я вижте, какво казва Миро - това е истината: стига недомлъвки!

преди 18 години 2 месеца #28986

Пламен Пасков писа: пак ли интриги...
и кога ще се занимаваме с истинска работа?

Я вижте, какво казва Миро - това е истината: стига недомлъвки!

То се знае кои плюят. Ако трябва Елтимир да ги посочи поименно и да се баннат и да се поставят на мястото тея копелдаци.

преди 18 години 2 месеца #28988
Абе не ви ли писна да се занимавате с глупости...?!!! Провокатори винаги ще има!!! Тахната работа е това да има интриги и заговори...!!! А през това време лозето не ще молитва, а иска мотика...

преди 18 години 2 месеца #28999
Въпросът е да има отпор. Естествено, че винаги ще ги има. Но сега са ПРОБЛЕМ. Когато дадем отпор ще ги изритаме в ъгъла и няма да се занимаваме с тях. Но този момент още не е дошъл.

преди 18 години 2 месеца #29010

makebulgar писа:

Astronomer писа: За всички клевети и лъжи изречени досега по адрес на Елтимир (и не само на него) би трябвало да се повдигнат сума ти и обвинения по НК срещу тези измекяри.

Така, че аз ги призовавам да НЕ клеветят повече, защото наистина ще си имат съдебни проблеми.

:tooth:

Къде е смешното? :out: Кажи да се посмеем и ние.

преди 18 години 2 месеца #29022

makebulgar писа: Еми много смешна мярка. Нали сте ВОЙНИ. Отидете и набийте клеветниците!

Нали сте уж националисти. Аз съм чувал че ако плюеш по някой националист той скача и те бие.
Ако някой тръгне да обижда България, да пали знамето или да издевателства над българи какво ще правите, в съда ли ще ги пратите, да ги съдите по НК!!! :tooth:

Това говори за слабост - идейна и физическа! :alco: Това може да ви го каже всеки студент тройкаджия учеш психология!

:tooth:

А ти за къв се мислиш щом си се регистрирал тука бе,ЗАДНИК?!
Нали ми виждаш адреса?За теб правя изключение-ела да ти покажа кое какво значи!!!
Левундер!

преди 18 години 2 месеца #29029

makebulgar писа: Здравей ЗАДНИК! Много смело да си оставиш адреса и да псуваш и обиждаш кой ти падне без причина. Оценявам смелоста ти! Дано имате в Дулово съд, че да ме осъдиш. Ти измисли за какво!

А иначе когато се регистрирах не бях запознат с цялото ви "творчество" и бях позитивно настроен за малък диалог относно религията и обичаите ни. Ама вие осрахте работата!

Не съм псувал никого-плосък опит за НЛП.От 16 години ходя по съдилищата за най-различни нещица-като почнеш от закона ДОГАЛ и стигнеш до това,че съм един вид лице на автомафията-крада коли! :plamp:
Причина има,затова съм взел цитат от тебе.
Дулово беше село до 1960 г.Оттогава е град.във всеки град в тая скапана държава,еврюгите са се погрижили да има съд-на тая плоскост не нося обида.
Ти ми обясни защо се делиш,след като си се регистрирал тука?!Ние сме били Воини...а ти къв си и що щеш тука?!
Пак за кой ли път ще повторя една брилянтна мисъл на наш съфорумец-НИЕ НЕ СМЕ ВОЙНИЦИ,МАКЕ,НИЕ СМЕ ВОИНИ!!!
Ние не одим да се тепаме с пичлеметата,нашта е по-дълбока и ако не си го разбрал,нема как да го разбЕреш по-наонам.
И тия снимки...кво точно искаш да кажеш?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.