Добре дошли,
Гост
Полу-Бан
Богатир
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Нека ти кажа аз как открих този форум. Не помня как се стигна дотам, но с един мой приятел дискутирахме световните проблеми. Явно се е стигнало до контрол на масовото съзнание и този мой приятел ми прати линк към твоята статия за Невидимата Атака. След това като се поразрових в този сайт открих и други интересни теми и статии и научих нови думички, като тенгрианство(дотогава смятах че се казва тангрианство), колобър, саракт и т.н. Така че това че не взимаме отношение по някои от темите, които пишеш не означава че остават незабелязани. Лично аз на много от книгите, които поместваш съм оставал залепнал на екрана с часове. Разказите на каторжника от Белене просто оставиха траен спомен в съзнанието ми, както и спомените на политическия затворник от Трънско за опитите си да избяга на Запад през Югославия. Лично за мен това е интересна информация и съм я изчитал, но не съм писал коментар там чисто и просто защото след прочита им просто не ми се е приказвало и какъвто и коментар да сложа той просто щеше да е неуместен. Така че помисли си пак какъв е смисъла да пишеш тук, едва ли съм единствен случай.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Оная вечер, когато саътът имаше проблми и спря за известно време, мен ме атакуваха с вирус. Не знам по какъв начин, но ми бяха иззети админските права над собствения ми компютър. Не спах цяла нощ, но успях да направя пълна преинсталация и да отстраня проблема. Мислех, че съм спасил архива, вторият ми хард диск беше изключен от захранването. Изглежда не съм успял напълно, след като направих проверка установих, че много от папките с материали липсват. Изтрити са. Това е положението. Многогодишен труд отиде на вятъра, а нямам сили да почвам отначало.
otnesen
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Елтимире, дръж харддиска изключен,има софтуери за възстановяване на изтрита информация.Ще потърся и ще те информирам.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Прекалено късно е. Правих дефрагментация. Така е било писано.
anti666
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Предлагам наистина да не се трият постове на Елтимир (ако въобще някой от модовете го е направил). Аз като читател ме интересува всяко негово мнение и сам мога да предценя дали си заслужава или не. Причината за това специално отношение към него е повече от ясна. Той е един от хората, създатели на това Движение и като такъв има правото да се чувства в къщи по всяко време. Отделно измежду нас е най- атакувания и е нормално да бъде по-чувствителен към подобни намеси. Просто това трябва да бъде проява на добра воля, заради всички нас.
Елтимире, ти също трябва да знаеш че тук си един от нас и си винаги добре дошъл! Няма две мнения по това. Всеки от нас е човек и като такъв не е перфектен. За мен тази история с компютъра си е една добре координирана хакерска атака, за която се използва едно незначително недоглеждане за последствията, а именно триенето на един-единствен твой пост от страна на админа. Това е правено и към Йордан и Антиджу преди време, а и мои постове са били редактирани и го е направил просто с идеята, че си върши работата. Без да съобрази, че ще го изтълкуваш като демонстративно пренебрежение.
Ако имаш запазени предишните ти материали - пусни ги пак! Това е желанието на всички нас. Не си мисли, че няма кой да ти ги чете! Богатир ти го беше казал пределно ясно, аз също преди време. Това, че няма коментари под тях, не означава, че не са премислени. Като имаш достъп до мрежата - използвай го и не се отказвай!
Елтимире, ти също трябва да знаеш че тук си един от нас и си винаги добре дошъл! Няма две мнения по това. Всеки от нас е човек и като такъв не е перфектен. За мен тази история с компютъра си е една добре координирана хакерска атака, за която се използва едно незначително недоглеждане за последствията, а именно триенето на един-единствен твой пост от страна на админа. Това е правено и към Йордан и Антиджу преди време, а и мои постове са били редактирани и го е направил просто с идеята, че си върши работата. Без да съобрази, че ще го изтълкуваш като демонстративно пренебрежение.
Ако имаш запазени предишните ти материали - пусни ги пак! Това е желанието на всички нас. Не си мисли, че няма кой да ти ги чете! Богатир ти го беше казал пределно ясно, аз също преди време. Това, че няма коментари под тях, не означава, че не са премислени. Като имаш достъп до мрежата - използвай го и не се отказвай!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Не мога да се справя със ситуацията при моя компютър. Не разбирам какво е станало и какво става. Моите текстове са запазени, но нямам програми, с които да ги конвертирам и да ги пусна. Всичко е изтрито.
otnesen
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Предлагам на тези,които ползват уиндоус да мигрират към Линукс.Ще помагам с каквото мога.
Знаем за уиндоуса,че е най глупавата операционна система.Освен това програмистите,които са я писали,обслужват интересите на евреите,следователно освен глупава е и опасна.
Знаем за уиндоуса,че е най глупавата операционна система.Освен това програмистите,които са я писали,обслужват интересите на евреите,следователно освен глупава е и опасна.
buden
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Линукс е наистина най-добрия вариант, има много опростени версии на системата, които са лесни за опериране.
А и доколкото знам е най-недостъпен за вирус и хакер атаки.
Винаги съм си мислил, че модераторите тук са част от ядрото сайта - тези, които са най-активни. Кои са модераторите всъщност?
Дори и да не е така, доста странно звучи те да трият постове на Елтимир. Неговите матеряли са в основата на Движението.
А и доколкото знам е най-недостъпен за вирус и хакер атаки.
Винаги съм си мислил, че модераторите тук са част от ядрото сайта - тези, които са най-активни. Кои са модераторите всъщност?
Дори и да не е така, доста странно звучи те да трият постове на Елтимир. Неговите матеряли са в основата на Движението.
Дари
Посетител
преди 18 години 2 месеца
Аз знам за едно единствено съобщение на Ангел, което Запознат е преценил и модерирал, изтривайки написаното в него, а аз след като говорих с Ангел му казах, че ще изтрия този "празен" поуст за да не стои така и да не го дразни. От отворената тема обаче е видно, че Ангел има предвид, че "редовно биват изтривани" негови поустове, което значи, че е забелязал повече от едно изтрито съобщение и на мен даже ми звучи като че някой от модераторския екип умишлено и тенденциозно трие това, което Ангел пише. Ако това действително е така, аз не мога да приемам за нормално едни такива действия насочени срещу Него. За да няма сенки на съмнение, ще помоля Админите да проверят статистиката за модераторски действия и да ни информират кои постове на Ангел са изтрити и от кого, защото така поставената тема сваля доверието от целия Модераторски екип.Елтимир писа: част от съобщенията ми редовно биват изтривани
Към buden:
Администратори и Модератори в този сайт
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.