Полу-Бан
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Именно! Исках първо Ангел да каже кои постове са му изтрити /освен всичките ония дето той сам си ги изтри/ за да сравним после статистиката.georgi_nz писа: Явно трябва да се извади статистиката на триенията от модератори и админи за да няма неясноти занапред.
Не съм съгласен че няма смисъл - всеки сам открива индивидуално смисъла според жизнения си опит. Прекалено лично е.Елтимир писа: Няма никакъв смисъл. Виждам как нещо се промени, при това се промени из основи. А не знам причината. За мен беше и си остава неразбираемо. Май най-хубаво се чувстваха всички, когато нямах Интернет и влизах епизодично, колкото да пусна нещо. Само че все повече се питам дали е имало смисъл да пускам неща, които никой не чете.
А кои са тези "всички" които са се чувствали най-хубаво ? И нима е на 100% вярно за нас? Това ми прилича на колективно обвинение към хилядата форумци, въпреки че го приемам персонално към мен самия.
Бъди по-конкретен преди да обвиняваш.
На едно мнение сме с Гошо НЗ.
И това как го разбра?Май най-хубаво се чувстваха всички, когато нямах Интернет и влизах епизодично, колкото да пусна нещо.
Лошото обаче е, че публично обвиняваш хора, които не заслужават. Слагаш всички нас на един кантар с недоброжелателите, а това вече е нещо по-вече от обвинение, това е обвинение в предателство. Така ли мислиш за всички нас?
Говорихме си за форума, че иска много здраво прочистване, има много мнения, които не са по дадена тема. Нима си против да си изчистим къщичката? Нали най-напред самите ние трябва да спазваме правилата на форума, за да можем да искаме и от другите това.
Всъщност едва ли някой е дръзнал да ти изтрие мнения, поради простия факт, че знае как ще реагираш
Айде сега успокой топката
За четенето то си пролича. Напиша нещо и то потъва, никой не се интересува, никой не взема отношение. Не ми се говори повече. Чувствам една горчилка в душата си, която ми е трудно да опиша.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.