Полу-Бан

преди 18 години 2 месеца #28631
Аз уж не съм баннат, обаче част от съобщенията ми редовно биват изтривани. Тъй като не виждам основателна причина за триенето, приемам, че ми е наложен бан наполовина. Тоест полу-бан. Това беше за информация на хората, коието ме питат разни работи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #28633
Бъди конкретен. В коя тема са ти изтрити постове?

преди 18 години 2 месеца #28636
Явно трябва да се извади статистиката на триенията от модератори и админи за да няма неясноти занапред.

преди 18 години 2 месеца #28637

georgi_nz писа: Явно трябва да се извади статистиката на триенията от модератори и админи за да няма неясноти занапред.

Именно! Исках първо Ангел да каже кои постове са му изтрити /освен всичките ония дето той сам си ги изтри/ за да сравним после статистиката.

преди 18 години 2 месеца #28638
Няма никакъв смисъл. Виждам как нещо се промени, при това се промени из основи. А не знам причината. За мен беше и си остава неразбираемо. Май най-хубаво се чувстваха всички, когато нямах Интернет и влизах епизодично, колкото да пусна нещо. Само че все повече се питам дали е имало смисъл да пускам неща, които никой не чете.

преди 18 години 2 месеца #28640

Елтимир писа: Няма никакъв смисъл. Виждам как нещо се промени, при това се промени из основи. А не знам причината. За мен беше и си остава неразбираемо. Май най-хубаво се чувстваха всички, когато нямах Интернет и влизах епизодично, колкото да пусна нещо. Само че все повече се питам дали е имало смисъл да пускам неща, които никой не чете.

Не съм съгласен че няма смисъл - всеки сам открива индивидуално смисъла според жизнения си опит. Прекалено лично е.

А кои са тези "всички" които са се чувствали най-хубаво ? И нима е на 100% вярно за нас? Това ми прилича на колективно обвинение към хилядата форумци, въпреки че го приемам персонално към мен самия.

преди 18 години 2 месеца #28641
Не обвинявам никого, освен себе си. Изглежда онова, което ме интересува, и което смятам за важно, не интересува никого друг, и никой друг не го смята за важно. Различен поглед върху нещата.

преди 18 години 2 месеца #28643
Елтимир,ПОЛЕМИЗИРАШ!
Бъди по-конкретен преди да обвиняваш.
На едно мнение сме с Гошо НЗ.

преди 18 години 2 месеца #28645
Ангеле, чудя се да се смея ли-да плача ли като ти чета сръдните , но тъй като съм позитивно устроен човек - :-P Ама ти май до обед се сърдиш на себе си, а след обед - на целия свят, а? :tooth: Не го били чели... как разбра бре?

Май най-хубаво се чувстваха всички, когато нямах Интернет и влизах епизодично, колкото да пусна нещо.

И това как го разбра?
Лошото обаче е, че публично обвиняваш хора, които не заслужават. Слагаш всички нас на един кантар с недоброжелателите, а това вече е нещо по-вече от обвинение, това е обвинение в предателство. Така ли мислиш за всички нас?

Говорихме си за форума, че иска много здраво прочистване, има много мнения, които не са по дадена тема. Нима си против да си изчистим къщичката? Нали най-напред самите ние трябва да спазваме правилата на форума, за да можем да искаме и от другите това.
Всъщност едва ли някой е дръзнал да ти изтрие мнения, поради простия факт, че знае как ще реагираш :lol:
Айде сега успокой топката :-) Дали ще продължаваш да пишеш или не си е твоя работа, но пак ти казвам-не обвинявай никого от Воините, защото ще бъде незаслужено.

преди 18 години 2 месеца #28646
Не обвинявам никого, Миро. Никого, освен провокаторите, които назовах поименно. Или поне с никовете им, когато не знаех техните истински имена. Но и моето търпение има граници. Просто в един момент ми писна целият Интернет да се пълни с гадости и клевети срещу мен, а ние тук отначало приехме да разговаряме с един от клеветниците и провокаторите. Ако имам упрек, той не е в предателство, а в безразличие. Някои се сърдят от половин дума, а срещу мен каква помия се изля?
За четенето то си пролича. Напиша нещо и то потъва, никой не се интересува, никой не взема отношение. Не ми се говори повече. Чувствам една горчилка в душата си, която ми е трудно да опиша.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.