за Вера

преди 18 години 5 месеца #26255
Здравейте,
хайде да поговорим за Вера Кочовска и в частност това интервю.
До колкото ми е известно тези две филмчета качени от доброжелател в мрежата са последния видео материал за нея. Това е от Декември 2006.
Надявам се да има още нови и нови, след като всички сме наЯСНО, че това което ни предстои не ни е много ЯСНО!

това са връзките:

www.dailymotion.com/related/6884911/vide...ka-part-1_shortfilms

www.dailymotion.com/video/x43kfj_fenomen...ka-part-2_shortfilms

Когато го гледах за първи път си казах: "Добре де, как може Венета Райкова да задава толкова елементарни въпроси?". После обаче го гледах за втори и за трети път и се опитах да избегна глупавите въпроси, а да обърна повече внимание на отговорите.
Забележка: мисля че тук всички знаем коя е Вера Кочовска.
Венета, като че ли ни запознава, а според мен е зле ако някой са се запознали с Феномена едва през 2006. Друго материала е политически насочен и направен според "елита"/малко или много ще се съгласите, но това е само на пръв поглед/.
Вярвам във феноменалните възможности на Вера, но тя е преди всичко майка. А една майка никога не би поставила на опастност децата си. И когато се спира преди някой отговор това може да означава, че тя сама се спира, а не други да я спират/Висшия разум/.
От сигурен източник запознат с идеята на така наречената секта на сциентолозите, разбрах че и наша Венетка и тя е член. Тогава се замислих повече за интевюто и го прегледах пак. Някои от въпросите са така задавани/ще видите/, че както и да отговори Вера човек би се подвел.

Прегледайте го и споделете какво мислите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26267
Впечатлих се от коментара и за Станишев и Румен Петков,че "са добри"!Че политиците "са добри"!Това ми стига!

преди 18 години 5 месеца #26271
Че е феномен - феномен е...!! По-важното е от коя страна на монетата е...?!!!!!

преди 18 години 5 месеца #26276
Не се знае обаче монета ли е и ако не е, колко лица има!!!

И аз съм крайно изнервен от всичко и на мен ми е писнало!
Съгласен съм, че политиците не са добри хора. То те са си от зли по-зли даже, поне повечето. Но тя казва, че не били лоши хора?!
Винетка с тъпите си въпроси разбира се...следва отговор:
"Не нямам любим, всички са добри. първанов не е лош, румен ... станишев...."
Е как да не са лоши ще кажа обаче аз, а и много други. Какво говори Вера?
Забележете, че като изрича това затваря очи, навежда и клати глава.
То за Господ всичките му деца не са лоши, и все пак? Ние не сме Господ, ние сме само част. Не я наричам Господ, не ме разбирайте погрешно. Допускам гледни точки.
Още обаче, Вера Кочовска казва, че хората ако се вдигнат няма да е така! - това беше по-рано в интервюто мисля.
Дали и тя е обладана от злия?!? Не мисля. Не ми се иска.
Ако имах възможност бих я потърсил да си поговорим на дълго и на широко за България. Не да ме лекува, а да поговорим за нас, за Българите, за България. Не би трябвало да откаже такъв разговор! На мен всичко ми е наред, е понякога главата не ме слуша, но сега съм на прав път.
А ако някой от вас има тази възможност моля да опита.
То ние си го виждаме на къде отива и без феномени да ни насочват де. И все пак буря се задава, нужни са ни съюзници. А за нея имам усещането, че заема нашата позиция.
За какво се борим - за оцеляване или за УСПЕХ!?

преди 18 години 5 месеца #26281
Нещо много позьорски я представят. Все едно е единствената врачка с дарба в България. :roll:

преди 18 години 5 месеца #26283
Вера Кочовска отдавна не е феномен. Просто е загубила дарбата си. Бог дава, но и Бог взима. Никой не е вечен с това, което има. Мисля че преди време и Капка Георгиева беше написала книга за нея с много позьорство. Напълно съгласен съм с Хуна.

преди 18 години 5 месеца #26284
Ако знаеш други,казвай,че тези по бтв не ми вдъхват много доверие.

преди 18 години 5 месеца #26286
Позьорството си е позьрство,то се изгражда като фасада от журналистите в случая.Номера е да виждаме през стената,да съзрем какво има зад погледа на Вяра.

преди 18 години 5 месеца #26306

otnesen писа: Позьорството си е позьрство,то се изгражда като фасада от журналистите в случая.Номера е да виждаме през стената,да съзрем какво има зад погледа на Вяра.

Ти какво видя зад погледа на Вера? Аз нищо не виждам. Шумът около нея е нарочен.

преди 18 години 5 месеца #26313
Все странях от тая тема ама да ви питам:какво й свири на Кочовска,когато разговорът стане сериозен?! :out:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.