И на мен ми звучи изкуствено това писукане, но и тук има някои изкуствени неща!
Бог дава, Бог взима - напълно съгласен. Но както не вярвам на всяка дума на Вера/за това и писах тази тема за да разискваме/, така и не вярвам на всяка ваша дума тук.
С много съм съгласен, но с друго не съм. Не се доверявам нито на писукания нито на празни призиви!
Какво гарантира чистотата на една идея! Много от поместването тук е факти, но към какви изводи води информацията?! - както един приятел ми беше казал:"Няма значение толкова какво се казва, колкото към какви изводи те насочва!" или как информацията те манипулира.
Така де грабителството са уроди това си го знаем, медиите и те доло горе в кюпа. Този сайта май не е за там - за кюпа. Но как би се доказало това, че сайта не е мухоловка.
Ами аз знам как на себе си бих го доказал/но до някъде, а не напълно/, а за другите - те да си решават. Всеки да вярва на каквото си иска.
С други думи - събирам въпроси за Вера, като я видя ще я питам и от ваше име, не пестете въпросите си. Още задавайте въпроси и относно писаното от Елтимир, като го видя и него ще питам - или на него му вярвате безусловно?!?