Станахте смешни
Постоянно критикувате другите какво били направили...
Атака това... БНС онова...
Замислете се вие какво сте направили.
...Един сайт...
Не смятам, че имате право да критикувате другите.
Господин "желязна ръка" стегнете се...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Много удобно!
Народен представител означава някой който изпълнява функцията да представлява интересите на хората. Ние сме тези хора. Ние и всички останали българи- и имаме право да исказваме мнеие и да казваме какво не ни харесва от тези които НИЕ българите сме избрали а не да си мълчим.
За тва не ставай смешен ти !!!
А иначе всеки в тоя форум може да си пише всичко. Дори и ти. Разбира се при условие, че не минава границите на приличието.
Преди един месец осъзнах нещо!
България и българския народ в сегашния си вид НЕ трябва да съществуват!
Хората в голямата си част са толкова изпростели и затъпели, че не заслужават да живеят по-добре. Единственото нещо, което им се полага е да ги тъпчат! Тук са останали само цигани, гамени и тн. Днешната младеж седи по цял ден в кръчми и дискотеки. Положението е отчайващо.
Всичко живо, което става за нещо БЯГА в чужбина. Това не е решение според мен, но като се замисли човек са прави.
Истинските БЪЛГАРИ стават все по-малко. Радвам се, че такива се срещат тук.
Винаги съм се старал да не нарушавам нормите на приличното поведение.
Много ми е интересно,когато някой почне да се вживява в ролята на Бог.Само той определя кой,кога и колко да живее.Gewitter писа: НЕ! Определено НЕ трябва да се мълчи, но трябва ли да се драскат глупости?
Преди един месец осъзнах нещо!
България и българския народ в сегашния си вид НЕ трябва да съществуват!
Хората в голямата си част са толкова изпростели и затъпели, че не заслужават да живеят по-добре. Единственото нещо, което им се полага е да ги тъпчат! Тук са останали само цигани, гамени и тн. Днешната младеж седи по цял ден в кръчми и дискотеки. Положението е отчайващо.
Всичко живо, което става за нещо БЯГА в чужбина. Това не е решение според мен, но като се замисли човек са прави.
Истинските БЪЛГАРИ стават все по-малко. Радвам се, че такива се срещат тук.
По-точно е ,ако кажеш,че по този начин не трябва да се живее,че трябва промяна в мисленето,в моралните норми и този сайт точно това прави.
А защо си толкова сигурен че говорим глупости тук? Ние просто расказваме това което въпросните обекти на нашата критика не са успяли да скрият от нас!
Докажи обратното!
Поздрави!
Има и нещо друго-този символ има и определена енергийна вибрация,което за мен е по-важно.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.