ЧОВЕКО, СТАНИ! за книгата
Изтеглете си я от
тук.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.. "
Идейте са свързани с колективното съзнание на тълпите, за това е забранено да има идеи. Сигурен съм, че Левски е получил достъп до древни знания за колективна психология. Чрез тях се е задвижило колективното съзнание на нацията и е последвалото тогава обединение. Именно за това са забранени идейте, които да обядиняват нацията. Не искат да има нации и държави.
Съгласен съм с идеята, но не с термина "колективна психология". Левски е имал знание за това как личното съзнание да израстне и да се прелее в общественото. Тогава наистина имаме създаване на един организъм, защото всеки си намира мястото и става част от Цялото. Колективността е аморфност, в която има отсъствие на индивидуалност, да не говорим за личност.Хунор писа:
"Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.. "
Идейте са свързани с колективното съзнание на тълпите, за това е забранено да има идеи. Сигурен съм, че Левски е получил достъп до древни знания за колективна психология. Чрез тях се е задвижило колективното съзнание на нацията и е последвалото тогава обединение. Именно за това са забранени идейте, които да обядиняват нацията. Не искат да има нации и държави.
Макар че Хуна точно си го е казал за другото. Левски, заедно с останалите будители като Матей Преображенски и Раковски успяха да използват тези знания и да събудят народа. Ако не беше преждевременната им смърт, щяха и да успеят без да се налага чужда помощ.
Елтимир писа: Изключително важно е да се пусне Програмата за национална Съпротива в нейния пълен вариант. Също така нямам нищо против моите текстове да се пускат навсякъде из Мрежата. Трябва да бъдем готови за онова, което ни се готви.
Качен е пълния вариант на - "Програма за Национална съпротива"
Има много знайни и много незнайни и е препоръчителен за всеки.
Като част от незнайните се повтаря тезата, че все още има информация за която не сме готови .. аз знам колко малко всъщност знам/Сократ-"Аз знам, че нищо не знам"/
От известно време мислия върху идеята да направя някоя експедиция из нашите земи. Имам огромното желание и нужните средства/макар и да не съм правил точна сметка за материалната база има възможности/, но нямам нужното време. Когато настъпи моментът, надявам се да не съм закъснял, ще се впусна в това приключение.
Предполагам някои от вас вече са предприемали подобни разследвания, така че няма да съм първият. И все пак мисля че това може да допринесе не само за моето любопитство, но и за добрата идея.
Хубава идея е да направиш експедиция. А още по хубава ще е ако успеш с екпедицията да разпространиш някои идеи от сайта.buden писа: Интригуващ материал! Благодарности за Елтимир.
Има много знайни и много незнайни и е препоръчителен за всеки.
Като част от незнайните се повтаря тезата, че все още има информация за която не сме готови .. аз знам колко малко всъщност знам/Сократ-"Аз знам, че нищо не знам"/
От известно време мислия върху идеята да направя някоя експедиция из нашите земи. Имам огромното желание и нужните средства/макар и да не съм правил точна сметка за материалната база има възможности/, но нямам нужното време. Когато настъпи моментът, надявам се да не съм закъснял, ще се впусна в това приключение.
Предполагам някои от вас вече са предприемали подобни разследвания, така че няма да съм първият. И все пак мисля че това може да допринесе не само за моето любопитство, но и за добрата идея.
Поне така мисля.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!?
И кое точно е аномалия тепърва ще разберем, май ще се окаже че живота който живеем всъшност е една аномалия!?
Напълно съгласен съм - време за губене няма. Това което правя сега е да запознавам мои познати с информацията която изнася движението, да ги запознавам и насочвам директно към сайта.
Вие сте Българите, които бият най-силно камбаната!
Имал съм идеята да се действа с техните камъни по техните глави. Говоря за удар, директен удар по някои техни офиси квартири. Като се изберат места така че да няма и капчица пролята кръв. Те са терористите, но медиите ще нарочат други а дали тези други ще бъдат хванати зависи ще се намерят ли предатели. Не подценявам врага разбира се, но най-страшното сме си го докарвали самите ние. Както е и сега с политиците,които бяха хора а сега са зомбита
Този удар щеше да се извърши на от 5 до 10 места едновременно, различни места. Но така силите на врага - нато и подобни/даже и самата турска армия?/ щяха вече да са тук, не че не са де.
За момента този план не е в действие, а и ако мислех по него нямаше да го споделям така открито.
Да разискваме проблема докато му намерим решението приятели.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.