ЧОВЕКО, СТАНИ! за книгата

преди 18 години 5 месеца #26005
Иде време за воурожение и обучение...
Експедициите ще си ги правим после....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26050
Снощи намерих нещо, писано през 18 век. Там се дава съвет всеки да се снабди с две оръжия. И когато в "края на времената", както беше писано почнат да прибират оръжията от хората, да им даде едното, а другото да запаза за себе си. "Едно оръжие ще спаси хиляди животи" - завършва текстът. Та сега все още можем да се снабдим с оръжие, нека го направим. Мисля, че много скоро ще ни потрябва. Разбира се, това е само мое мнение, но аз мисля, че е по-важно да отделим средства за оръжие и муниции, отколкото за издирване на древни останки. И на древността ще дойде времето, но за тази цел би трябвало първо да останем живи.

преди 18 години 5 месеца #26088
Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.

Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.

Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.

До скоро и здравейте!

преди 18 години 5 месеца #26089
Нямах предвид разходки из Природата с цел набюдения на птички и пчелички. По скоро снимки и видео материали за места в България със свръхестествени явления. По този начин бих могъл да допринеса още повече хора да се заинтересуват за важността на нашите земи, за тази обща кауза. Защото е факт, че хората са забравили.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!?
Хубаво си решил. Слушай вътрешния си глас, намери си съмишленици и го направи.
Няма само ЧТВ (БТВ) да прави такива материали. Пропагандата е един вид също много силно оръжие, стига да е добре направена. Тя дори е по-силно оръжие и от "Калашников", защото последното убива само тялото.

преди 18 години 5 месеца #26103

buden писа: Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.

Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.

Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.

До скоро и здравейте!

По-хубаво не бих могъл да го кажа! :thumbsup:

преди 18 години 5 месеца #26115
Снабдявайте се с оръжие, скоро ще ви потрябва. Само това мога да ви кажа. Много оръжие и много муниции. /Амунициите са нещо друго, нещо за коне. Мисля, че више сте хора/

преди 18 години 5 месеца #26116
След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
Колко дълго ще работи след това никой не може да каже!

преди 18 години 5 месеца #26117

Запознат писа: След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!

Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин?

преди 18 години 5 месеца #26119

Jordan_13 писа:

Запознат писа: След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!

Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин?

Навярно от хостинг компанията. Сайта беше спрян на "Thu Mar 20 09:17:48 2008" и след по-малко от 10 минути успях да отменя забраната по нерегламинтиран ред.

преди 18 години 5 месеца #26118

Към Декларацията трябва да се добави, че така наречената Република България създадена след 1944 г е една нелегитимна държава и всички вътрешни и международни решения, които е вземала са невалидни спрямо Българския Саракт/Царство - единствения Върховен, който може да взема решения за съдбините и бъдещето на Българския народ.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.