Опровержение на Йордан Ангел Грънчаров-Елтимир
Но пък потвърждавам твърдението на Йордан за връзки между древните Българи и южноамериканските цивилации. Денят на мъртвите се посреща на една и съща дата и тук, при нас, и там - при тях www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6884&pos=-6884.
Погледнете картинката www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6881&pos=-6881 и кажете не ви ли прилича на орела от Малая Перечшепина. А пък съществото от www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6882&pos=-6882 удивително напомня на скулптурката, намерена в погребален некропол край с. Делчево, Варненско, за която писах отдавна. Също и воинът от сн. www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6883&pos=-6883 , някак не се покрива с традиционните ни представи за индианец. А пък четирипръстите, за които толкова пъти говорихме, се намират на още едно место - върху фреските в Тасили, Сахара. Има още множество прилики, но засега стига. За мен е единствено важно, че все повече и повече хора почват да търсят загубени камъчета от разпиляната някога мозайка и да ги подреждат, да възстановяват картината.
Обаче много се изкушавам да кажа още нещо за Бялата Врата. Как искате да я отворите, когато наоколо се мотат толкова много чернилки? Ако не намерите смисъл в последното, приемете го просто като шега.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Преди време стана конфликт с тази дограма( врати и прозорци ) - излишен конфликт, от който спечели само нашия враг.Спорт-Здраве писа: Препрочетох го и се сетих за писаното от Йордан 13 във форума. Явно сме говорили за две Врати. За две съвсем различни Врати, които при това са с различно предназначение. Едната е в Родопите, другата - в Стара Планина. Тези Врати нямат нищо общо помежду си и не бива да ги смесваме.
Приказката беше за търсене на следи от четирипръстите твари. И понеже територията бе голяма , Йордан помоли за помощ. Имаше суета кой да иде. Накрая Йордан посочи няколко човека.
Обаче друг се намеси и подхвърли че четирипръстите е предтекст, а основната цел е търсене на врати.
И това се прие за основа, от което почнаха разпри за какво ли не.
Ето така тогава ни скараха с една казана еднократно лъжа. Елементарно и без усилия.
Сега аз питам - тябваше ли да се подведем по казана веднъж лъжа?
То постовете си стоят - който има нещо против казаното от мен първо да прочете какво е било написано, че тогава да дума.
В крайна сметка никой от нас нито е търсил ни врата ни капандура, а и не е имал намерение да го прави.
А кой какви намерения е имал, не е толкова важно - важното е резултата.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 25.2.2008, 22:37
Виждам, че моите тъпи писания минават като бледи сенки, без някой да ги забележи. Такка че следващите ще си ги държа за себе си.
Всичко добро ви желая и бъдете здрави!
Елтимир писа: Исках само да кажа, че намерих много факти, сочещи древни връзки между българи и жителите на Южна и Централна Америка. Съзнавам, че не съм симпатичен на Йордан, но той се оказа прав. Разполагам с още данни, но не съм сигурен дали ще мога да ги пусна, възможностите ми са силно ограничени. А и не знам дали има смисъл. Бялата врата "спи", но Черната е пусната в действие. Вече знам кога, от кого, защо и при какви обстоятелства.
Виждам, че моите тъпи писания минават като бледи сенки, без някой да ги забележи. Такка че следващите ще си ги държа за себе си.
Куско, Перу
lah.ru/foto.htmЕлтимир писа: Исках само да кажа, че намерих много факти, сочещи древни връзки между българи и жителите на Южна и Централна Америка. Съзнавам, че не съм симпатичен на Йордан, но той се оказа прав. Разполагам с още данни, но не съм сигурен дали ще мога да ги пусна, възможностите ми са силно ограничени. А и не знам дали има смисъл. Бялата врата "спи", но Черната е пусната в действие. Вече знам кога, от кого, защо и при какви обстоятелства.
А тук, можеш да се ровиш с дни. Това е една много добра база с данни за какво ли не: мегалити, кристални черепи, знаци и т.н. и т.н.
Щракащ върху съответният континент, след това върху дадената държава, след това върху даденият град или местност и ти излизат галерии със снимки.
Не всичко има, примерно фреските в Тасили, не са публикувани тук, но пък останалото е красота.
И без това сам нямам толкова време да го прегледам.
А тук е темата за древните космонавти. Знам, че ти е любима. Оттук и "Хнет" вероятно са си взели фотосите. Анунакът, който е публикуван тук, доколкото мога да видя, май е четирипръст.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.