Защо мразят Фелдмаршала ? Фелдмаршала е истински националист!

преди 18 години 6 месеца #24893
Защо мразите новият русенски фюрер /наследника на Антон Рачев/ - Фелдмаршала ? :roll:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #24894
Както самото му име подсказва, защото е мърша. Аз мършите ги недолюбвам. Омраза тук няма!

Не някой друг, не волята на водача или изборът на мнозинството определя твоето място, а извършеното от теб. Съди се по дела и се отчитат последиците. Не машина, не конструкция, а жив организъм.

Как го виждаш ти любимия ти фюрер сред нас?

преди 18 години 6 месеца #24895
Наживо е голям пич! :-D

преди 18 години 6 месеца #24896

nazi_bg писа: Наживо е голям пич! :-D

Мене какво ме засяга това?
Във форумите не върви много, щом казваш че е пич на живо, да се подвизава на живо тогава. Какво си тръгнал да ни го хвалиш? Да не си му сводник?

преди 18 години 6 месеца #24898
Сега ми иде малко в шеговит стил да ти кажа, по-добре го лансирай в някой сайт за запознанства. Ето как би могло да се изглежда съобщението:

"Млад фюрер от Русе, изглежда голям пич на живо, наследник на Антон Рачев пак от там, иска да опознае любовта, понеже го мразят навсякъде. Изгонен от редиците на ПП Атака поради несъвместимост с тамошния им фюрер. Телевизионна звезда, която за кратко изгря и изгасна"

Това съобщение е редактирано от Запознат на 14.2.2008, 20:52

преди 18 години 6 месеца #24899
Мисля, че трябва да му се извините за всички обиди! Той не ви мрази.

преди 18 години 6 месеца #24901
Те и евреите така казват, ама ги виж какво правят?
Ама нека да дойде ако иска той да говори, то не че не е идвал сто пъти досега.

преди 18 години 6 месеца #24906
Ако става дума за онзи FELDMARSHAL, който пишеше в news.bg с CAPS LOCK, аз мога да кажа лично за себе си защо го "мразя". Отдавна не съм чел нищо негово, простете ако не съм актуален. Простичко успях да събера три причини.

1. Пише с CAPS LOCK.
2. Повтаря клишетата на Сидеров.
3. Намира приложение на въпросните клишета в абсолютно всяка тема и като отговор на почти всеки въпрос вместо да изкаже свое собствено мнение.

Това е общо взето. Не целя да обидя никого, само казвам какво дразни мен. Никой не е длъжен да се съобразява, но предполагам, че останалите го мразят по подобни причини.

преди 18 години 6 месеца #24907
Запознат, тоз екземпляр аз ли да го банирам или ти ще го банираш?
Ама айде да го изчакаме още малко за да настъпе котето по опашката.
Фелда си е в отвъдното - кво ни го предлагат за реанимация?! Щом е наследник на русенския фюрер - там да се оплаква. Що е ревнал тука?

преди 18 години 6 месеца #24910
То се окенза още на 3 пост :out:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.