Защо мразят Фелдмаршала ? Фелдмаршала е истински националист!

преди 18 години 6 месеца #24919
Фелдмаршал Велики ще победи ! :cool:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #24923

nazi_bg писа: Фелдмаршал Велики ще победи ! :cool:

Не ми се вярва, но му пожелавам все пак да победи най-напред собственото си его, да успее да премести втренчения си самовлюбен поглед от себе си, и да не се води по акъла на Рачев. Oня Рачев , който крадe чужди текстове.
А за липсващото му възпитание – направо не знам какво да го посъветвам, труден казус за решаване.

преди 18 години 6 месеца #24929
Мдааам,някой реве за БАНичка...
Наближи пролетта,времето на по-активни и конструктивни дейности и ей го на-новото мюре,дето ще отвлича вниманието.Ако искате,оставете го,но му разрешете да пише в само в темата МАЛКО СМЯХ!

преди 18 години 6 месеца #24943
Да, Мещер. Позатопля се времето и някой с преобладаващо рептилоидно съзнание почват да се събуждат от летаргията и да отстояват територия.
За сега май ще поостане докато съвсем оплеска палдъма. Но условието е да споменава за фелдовци, танкисти, багеристи - както и за тяхни сайтове, качества или каквото и да е свързано с тях ЕДИНСТВЕНО В ТАЗИ ТЕМА. Почне ли и в други теми да пише за тях , ( понеже според мен той е дошъл точно с тази цел )– ще му бъде натиснато копчето на катапулта.
Преместил съм му темата с рекламата на блога на фелда при болкуците на сметището – там в кошчето също ако иска да си пише.
Така, че ако има какво да ни каже – да го казва, но да е винаги с едно на ум: а обели приказка за фелда – а копчето!
И предупреждения няма да има други. То достатъчно занимаваме форумците с такива разправии и достатъчно им е досадно да четат талаша като тази цялата тема. Тема , която не води за никъде.

преди 18 години 6 месеца #24951
И двамата с мещера сте изтрещели идиоти! Типично за сектата на елти-алкохолопараноика!! :-D

преди 18 години 6 месеца #24952
Продължавайте да се ядете един друг като през ноември!! Падайте до животинското си ниво сектантчета жалки! Интересно е да ви гледа човек от страни какви примати сте! :fu:

преди 18 години 6 месеца #24958
Сектанти, танграджии, изперкали...това е положението. Във всеки друг демократичен форум за такива думи се банира веднага.
Ама ние не сме демократичен форум и няма сега да те банираме. Правилата ги определяме ние - по българския закон.

Така, че внимавай къде и какво пишеш. Ако решиш че искаш да те банираме - просто в друга тема спомени за фелда и като съм на линия ще ти натисна бутона на катапулта. А и да не съм на линия - има и други дето да те банират.
Остани си със здраве младежо и ако те мъчи напрежение - пробвай с онаниране, може да помогне.

преди 18 години 6 месеца #24959

nazi_bg писа: Продължавайте да се ядете един друг като през ноември!! Падайте до животинското си ниво сектантчета жалки! Интересно е да ви гледа човек от страни какви примати сте! :fu:

Ние ядохме, квото имаше вече да се яде и вече сме вегетарианци. Единствено можем да се задоволи с Фелда като за последно - ритуално изпичане и изяждане. Аз ще го опека, но няма да го ям.

преди 18 години 6 месеца #24961
Хахахаа.... харесвате ми, когато падате до истинското си подчовешко ниво! :-D

преди 18 години 6 месеца #24962
Ей жорооо! Нали каза, че мога да пиша в темата за фелдмаршала бе ?
Защо точно в нея си ме ограничил ? Много си неадекватен! :hammer:

<<<<<<<Да, можеше да пишеш в тази тема за фелда както ти казах - каквото си пожелаеш . Но за съжаление ти наруши други правила - тези на форума. Почна да обиждаш на идеология неоснователно. И по тази причина съм те банирал до 2035-та година. Брояча върви - така, че имай търпение. Имам нещо в предвид с този срок. По-голям съм от теб и ще видиш, че ще си ни благодарен за наказанието.

забел. на georgi_nz >>>>>>>

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.2.2008, 21:31

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.