Има ли начин за справяне с мангалите и останалите

преди 18 години 10 месеца #22686
Снощи гледах един много интересен бразилки филм - Tropa de elite, в който се разкава за борбата на Бразилското правителство с ужасната престъпност там! Филма е по действителни събития. Ами честно да ви кажа оглупях! Основни герои във филма са членовете на елитен полицейски отряд, наречен "Черепите"... Та въпросните "черепи: наброяват само около 100 души в Рио Де Жанейро, но на кратко казано "откъдето минат трева не никне"..!!! "Черепите" не извършват арести! "Черепите" изпълняват мигновенни смъртни присъди, направо на улицата! Без съд, без следствие, без нищо...!!! Под ударите на ежедневните им рейдове в гетата освен дилъри, сутеньори, хазартни босове и прочее, са и корумпираните местни полицай..!!! Тези момчета, минали през неворятното сито на предварителния подбор и жестоко обучение са поставени над съда, прокуратурата, следствието и т.н. и буквално прочистват града къща по къща... Събитиятя във филма се въртят около обезопасяването на последната визита на папа Йоан Павел II в Бразилия.. Горещо ви го препоръчвам! Питам се, защо никой не е обвинил Бразилското правителство в нехуманност, геноцид, расова дискриминация или каквото и да било..?!! Значи за едни може, а за други не...?!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22708
Единствения начин за справяне с мангалите е, като се справим с чифутите. Помисли логично защо го казвам.

преди 18 години 10 месеца #22733
Парадокс.Нещо повече!?Къде може да се намери?

преди 18 години 10 месеца #22736

nik писа: Парадокс.Нещо повече!?Къде може да се намери?

Чифутите лансират мангалите.
Увеличаване на мюсюлманите и циганите в Европа > увеличаване на циганията и циганските гени > пари, давани за соц. помощи > смесване на бялата раса с мангалите > отслабване на морала > отслабване на европейската икономика > корупция > лесно завладяване на всички държавни институции отвътре.

преди 18 години 10 месеца #22759

nik писа: Парадокс.Нещо повече!?Къде може да се намери?

zamunda.net/details.php?id=105809

преди 18 години 9 месеца #22896
Има - при Бай Тодор проблеми нямаше.
Вярно, че мангалите ядаха бой с нужда и без нужда, но и за тях това си беше в реда на нещата и никой не го е драматизирал.

преди 18 години 9 месеца #22902

ivan4o17 писа: Има - при Бай Тодор проблеми нямаше.

Виж темата за трите фалита на социализЪма(
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1119164), както и статиите в Материали за вноса на мангали по време на живковия режим (от Гърция и Румъния).

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 5.11.2007, 22:35

преди 18 години 9 месеца #22904
Има - при Бай Тодор проблеми нямаше.
Винаги съм казвал, че Пловдив е един чифуто-масоно-комунерски град. Викат му "синя крепост". Синьо, което преминава в червено и изчервява в черно!

преди 18 години 9 месеца #22905
А това че са яли бой през социализЪма е не точно така. Яли са, ама символично и недостатъчно.
Дядо ми е разправял какво се е случвало ако цигански кон биде заварен в нива. Собственика на нивата отива у дома на циганина и почва едно "падни-стани" - та цяла вечер. Бой пред жена му и децата му докато е нужно. И никой не се засъпва за мангала. Най-важното е после да остане жив за да няма проблеми. Но ако се оплаче някъде - после бой в двоен размер. Все едно бездомно куче да ти е удушило кокошка. :mad5:
Това е било преди комунизма.
И вярвам пак да бъде. От нас зависи само.

преди 18 години 9 месеца #23373
Paradox е прав и аз това съм го осъзнал отдавна. Нещата могат да тръгнат да се оправят само когато хората станат единни диваци, такива на които да не им пука от последствията, тоест като циганите. И най-вече действия, бой и терор - над път и през път, за нещо или без нищо. Полицай или държавен служител който не се застъпи за българина да се третира като враг и да е "под меча" и той. Поне така го мисля аз... достигнали сме до положение в което ни е страх от циганите в нашата държава, вместо да ги мачкаме и да са ни слуги. Позор пред майка България и паметта на предците ни!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.