Paradox,бих цитирал и набивал в главите на доста хора израза:"П.П. Какво значи тук, някаква си личност...?!!!!" !
Какво значи някаква си личност пред България?!Нищо!!Но като гледам сеира значи доста повече.Всеки е някой и всеки е за себе си в "таз страна голяма,която псува все на мама"
"Paradox е прав и аз това съм го осъзнал отдавна. Нещата могат да тръгнат да се оправят само когато хората станат единни диваци, такива на които да не им пука от последствията, тоест като циганите. И най-вече действия, бой и терор - над път и през път, за нещо или без нищо. Полицай или държавен служител който не се застъпи за българина да се третира като враг и да е "под меча" и той. Поне така го мисля аз... достигнали сме до положение в което ни е страх от циганите в нашата държава, вместо да ги мачкаме и да са ни слуги. Позор пред майка България и паметта на предците ни!"
Браво за този постинг.Не мога да съм по-съгласен за това нещо.Огънят се бори с огън.Когато повече хора се осъзнаят и излязат от тази Матрица,сбогуват се с някои от удобствата си,но бъдат БЪЛГАРИ тогава и България ще пребъде.Сигурен съм,че примера,който даваш за отпор на българин над циганин е станал в някое село.Не вярвам това да е станало в град.Просто бълг.селянин е по-корав от бълг.гражданин.На първият му липсват някои удобства и живота го прави по-силен за да оцелее във враждебната среда,става по-независим.Ако старите българи(като ценностна система и начин на живот) все още ги има съм сигурен,че са в селото,надали в града.В този смисъл и една тема "смъртта на българското село" би трябвало да разтревожи доста повече хора отколкото смятам,че е.Жалко.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.