Луната

преди 18 години 9 месеца #23219
PaganeIYI,не искам да пренасям нещата в тази тема.Поуста,за който говоря,е втория на страница 5 от темата "На цензура ли ми мирише".

П.П.Сега,като ме върна на него,забелязавам,че "поминува" не е съвсем от речника на Йордан,който съм свикнал да чета.Прилича ми на речника на мирчева,може и да е умишлено,за да постигне по-особен тон.Но си заслужава вниманието.

Любопитно ми е,откога ли мирчева пише на Йордан? И за кога ли става дума в конкретното писмо?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 8 месеца #48382

Йордан_13 писа: Съвсем не е случаен факта, че Луната символизира светът на прадедите.

Да не отварям нова тема.
Какъв е цвета на Луната? Или по-точно, защо на китайските снимки от "Нефритения заек", СЕГА и снимките от Аполо преди 40 години Луната е различен цвят? :lud:

преди 12 години 8 месеца #48383

Йордан_13 писа: В някои от легендите и митовете това се споменава, като се казва, че преди на небето не е имало Луна.
Говори се, че това е било преди потопа, но за кой потоп точно става дума е въпрос, тъй като потопите на земята не са били само един.

В "Кръгове" Книгата на Завета е наречена "безлунната книга". Тя е писана преди последния потоп и е на 7000 години. Така че логично е да смятаме, както и Елтимир уточнява, че Луната се появява на наша орбита по шумерски летописи преди 6 хилядолетия. Три хилядолетия по-късно един египетски жрец от семитски произход Моше събужда от Луната един демон, който до ден днешен прави бели при нас. Според Елтимир, той(тя) умря преди 2 години. Религията, създадена от него си остава. Злото също - нашата република е жив пример.

преди 12 години 8 месеца #48384
И в този текст, и в мои разговори Елтимир казваше, че Фаетон е разрушена вследствие на война. По-точно при опит да се отвори Бялата врата. Той твърди, че другата Врата е тук, на Земята и то в свещената ни земя. Едва ли е съвпадение, как по същото време (между 4 и 5 хилядолетие пр.Хр.) в югоизточна Европа избухва гражданска война. Между технологично напредналите северни атланти и южните беласи (нашите предци). Причината е отново Вратата и е най-вероятно продължение от случващото се при Янкул. Потопът унищожава не само Атлантида, но и разпръсква голяма част от българите за хилядолетия.

Ако Луната се е появила на небосклона ни преди 6500 години, очевидно гравитационното й поле ще доведе до масивни аномалии на Земята, по-точно потоп. За мен съвпадението в хронологията не е случайно.
Китайците си нямат Холивуд, нито пък им дреме особено че нарушават покоите на Яхве. Така че след 40 годишна пауза, Луната отново е на дневен ред. Там може да получим някой неочаквани отговори.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.