Луната
Спорт и Здраве, поклон за Виждането в мнението ти!Спорт-Здраве писа:
Това ми напомня на друга история,относно формите на живот.Според нея първите по-активни(от съвременна гледна точка) същества били камъните(за чиито живот наскоро се спомена във форума).Те започнали да се разрастват и да си правят поселища и домове(планините).Обхванали толкова територия,че за да остане място на Земята и за другите същества,Бог(или каквото и име да се избере) ги забавил и вкоравил.Така равновесието било по-възможно,а човекът дошъл по-късно.Елтимир писа: Луната е с около два милиарда години по-стара от Земята. Като почвата е по-стара от скалите. Над последното следва човек да се замисли.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Както НАСА, така и съветската космическа програма по отделно са открили, че ние не сме сами във Вселената. На Луната съществуват руини, следи от култура, която е била значително по-просветена, отколкото сме ние сега", - заяви писателят Ричард Хогланд.PARADOX писа:
Виж на тези твои въпроси, засега нямам отговор! Каква е била връзката между предците ни и четирипръстите...?!! Нямам идея! Честно...Jordan_13 писа:
Ако разгледаш археологическите образци на вази и керамика, върху тях наистина има 4-ри пръстни. Как мислиш за какво им е на дедите да поставят на ритуални съдове или на битови такива, четирипръсти? Само, за да покажат колко са лоши четирипръстните?PARADOX писа: Разбирам позицията ти, но не съм убеден, че ако има нещо "земно" на Луната, то е свързано с човека (ако имаш предвид представители на човешката раса)... Луната е в основата на змийските (драконови) Баварски култове, които са в основата на специалните разрабтки на SS през ВСВ, които пък от своя страна са в основата не технологичния бум на Германците по това време...!!! Нещо пък дълбоко в мен ми казва, че става дума за Рептилоидите и четирипръстите "Сиви"......
Дали, просто това са съдове, предназначени за културен или друг вид обмен? Четиритепръста показват за кого са предназначени.
Аз определено не си падам по всичко, което пише в Х-нет или в интернет пространството, нито по подобен вид литература и не го смятам за 100% верно.
Лунните небостъргачи американецът показа на фотографии, пуснати през филтър. "Тази кула е висока няколко километра, има съвършено потресаваща форма.
Ние се опитваме да си представим структурата на тази постройка", - разказа той.
А на зададения му въпрос - защо обемните квартали на лунните градове не се виждат с телескоп - Хогланд отговори, че кулите са построени от стъкло по неизвестна технология. Някои смятат, че писателят споделя тайните не без корист: "Аз искам американците да разберат - те трябва да си купят моята книга. Всички документи, за които ние днес говорихме, са на страниците на моя труд".
news.ibox.bg/news/id_1003761282
Ето тук има малко повече конкретна информация.
Конструкции от стъклопластика и кристалопластика е имало на Белинташ и Татул, а вероятно и на всички наши светилища.
Трябва да обърнем внимание на термините "много рано и неправилно". Както винаги съм твърдял, за всяко нещо, трябва да му дойде времето, т.е. да настъпи зрелостта. Не бива да се смята, че всички други форми на живот са непременно враждебни към нас, от тях капят зъби и слуз и напълно ни зомбират.
В случая с Луната, трябва да говорим за така наречените "Лунни ангели", а на Изток наричащи ги Бархишад Питри - творчески Сили участвали в сътворението на човека. Според мене останките на Луната са от тяхната дейност там.
"Питри" или Пет-Ра - именно идеята за Прадедите.
Бележат се след това с тоя рунен знак
www.goroskopi.ru/publish/open_article/2506/
Затова съществуват и имената Петра, Петрана, Петър или както много добре спомена Парадокс в темата за Орендата - идеята за Камъка, за Кристала...
www.enterprisemission.com/NPC-Russia.htm
Ако са открили нещо вероятно е било с изпращане на машини без хора.
Из Кръгове - Бяла книга
Tакива елементарни грешки нарочно на филма са направени, за да скочи цял отбор детективи и да се стигне до фалшивото заключение, че на Луната не се е ходило.ivan4o17 писа: Трудно е американците да са открили нещо там, защото просто никога не са кацали на луната. Разкри се, че това е една голяма бутафория, снимана на земята.
Ако са открили нещо вероятно е било с изпращане на машини без хора.
С това отклоняват вниманието от това, какво СА ВИДЯЛИ на Луната, не че не са ходили
Но специално за американците наистина се доказа, че не са.
Луната отразява,пречупва.Приема чуждите идеи,приема чуждата същност,пречупва я през себе си,влагайки своето в нея и съществува в мрака чрез чуждата светлина.
Кои организми имат нуждата да се осъществяват чрез чуждото осъществяване и чрез чуждите същности?
Йордане,в тази тема споменаваш Луната като символ на Древните.В друга тема пък споменаваш,че трябва да се отървем от наложеното Лунно поклонничество.Вчера спомена в темата за цензурата,че Мирчева ти била писала и че била права за Ангел. Аз не се влияя от мнениеот на Парадокс,но ще си позволя да го цитирам,аз също улавям тънък комунизъм в поустовете ти от последните чесове.Какво се случва?
Това пък къде го прочете Спорт-Здраве? Доколкото си спомням Йордан каза, че Мирчева му е писала, но не е казвал, че мисли, че е права.Спорт-Здраве писа: Вчера спомена в темата за цензурата,че Мирчева ти била писала и че била права за Ангел.
Би ли посочил къде точно го е казал. Може би съм пропуснала нещо, а това е наистина важно.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.