Защо сме бедни

преди 18 години 10 месеца #22207

Мещера писа: Така е,Пламене.М/у другото,чета в очите ти зодия...да не си от моята зодия.разбра се вече,че сме набори.

12/09/1965
Дева, година на Змията, 6733 Дилом Нунтем

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22208
Не сме,за съжаление.Макар че в различията прозира истината /или както там беше/.
02.01.1966г.-по нататък ти ще го кажеш! :thumbsup:

преди 18 години 10 месеца #22373

Елтимир писа: Изводът беше, че хората винаги ще бъдат бедни, щом ги управляват нехора. Хората винаги ще бъдат бедни, щом ги управляват същества, различни от тях. Различни по Вяра, по етнос, по сексуална ориентация /имам предвид гейокрацията, за която писа проф. Янков/, по раса и т. н.

Не сън, а реалност!

Затворник от Шумен иска по-голяма присъда
23.10.2007 20:24
Искам да лежа в затвора до другото лято - поне осем месеца, а не само три месеца - каквато присъда ми наложихте.

Това реагира безработният крадец-рецидивист Стоян Маринов от Велики Преслав на решението на Шуменския окръжен съд след завършилото срещу него дело, съобщава радио Шумен.

Подсъдимият заяви, че ще обжалва присъдата в 7-дневен срок и очаква Варненският апелативен съд да го прати в затвора.

В затвора е топло, дават дрехи и хубава храна, има работа. Сега мизерията е голяма, не мога да издържам жената и децата. По-добре е да ме вкарате в затвора, иначе от немотия ще направя някоя беля, каза още Маринов.
/News.bg
www.dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=189478

преди 18 години 10 месеца #22374
В същото време и в същата държава България...

Безработен циганин с палат за 165 хил. лв.

Ромът има дълго досие, но твърди, че не е престъпник и не е ходил в полицията

Безработен ром, живеещ в палат за 165 хил. лв. е първият във великотърновска област, който е даден на съд от комисията “Кушлев” за притежаване на имущество, придобито по престъпен начин. Искът срещу Златин Николаев за отнемане на имуществото му, вече е внесен в окръжния съд във Велико Търново и по случая има образувано дело.
Официално подсъдимият Злати Николаев е безработен. Никога през живота си не се е водил никъде на работа, не е подавал данъчна декларация и на свое име няма регистрирана фирма. Въпреки това обаче 46-годишният циганин живее в триетажен палат на ул. “Цар Освободител” в района на горнооряховската ж.п. гара. Според експертната и оценка цената на “малката прогимназийка” е 165 100 лв. След внесения иск срещу безработния ром, през юни къщата му е поставена под възбрана и той няма право да я продава или да прехвърля собствеността и на друго лице.
При направената проверка станало ясно също, че Златин Николаев е с богато криминално минало. Мъжът е съден многократно за различни измами. По последното дело, където има 6-месечна условна присъда дори му е забранено да напуска страната, тъй като все още не е изплатил на жертвата си нанесените щети в размер на 3700 лв.
Самият Злати Николаев се кълне, че вероятно е станала някаква грешка, тъй като няма имущество придобито по престъпен начин. Твърди, че парите са му наследство от родителите му, които са били доста богати. Освен това през последните години Злати правел дървени пейки, които чрез фирмата на свой приятел продавал по селата.
“Аз не съм бандит. Никога не съм ходил нито в полицията, нито в съда. Аз не съм престъпник, че да ми вземат къщата. Не зная, сигурно са ме объркали с някой друг”, чуди се мъжът.

www.monitor.bg/article?sid=&aid=137266&cid=20&eid=1198

преди 18 години 10 месеца #22746
Бедни сме поради простата причина, че управлението в страната не е автентично. Картите се нареждат отвън. Тези, които ни ограбиха са чужденци, а парите на българския народ са в нечии чужди банки. Тези боклуци от тройната коалиция са само лицата на истинските крадци.
Докато не се осъзнаем, и не вземем нещата в свои ръце, ще продължаваме да бъдем тъпкани по най-долния начин.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.