Защо сме бедни

преди 18 години 10 месеца #22187
Значи като спомена за гонене на гратисчии от авотбуса, наскоро още един като теб ми спомена с горчивина, че като изхвърля мангали от автобусите всички мъже мълчат и гледат навъсено. Единствено възрастните хора го аплодират. Той го прави това за спорт и добра натренираност, ако някой мангал е достатъчно глупав да му се ежи. Ракцията на тези мъже си има обяснение - те са зомбирани. Тук няма предвид само масово нлп, което се прави вече в големите градове (с честота, въздействаща най-вече върху мъжете между 25-45г , които са и потенциалната заплаха). В случая имат ефект и масмедиите, дори последните размирици в Красна поляна. Хората разсъждават горе-долу така;
Защо да се вра между шамарите? Тая гадна циганка най-много да ме прокълне или да извика по джиесема подкрепление и да ме попукат на следващата сприрка. И са прави. Ако никой не се намеси може и така да стане.
Една от целите на този нов световен ред е гоите да се отчуждят един от друг, от семейство, род, нация. Всеки за себе си, а така най-лесно може да се контролират.
Приятел (офицер от полицията) извънслужебно в София вижда как до самата спирка някакъв изрод изнасилва момиче. Хората минават покрай тях, тя пищи, а всеки се прави, че не вижда. Както и да е, след намесата му (заедно с още един появил се мъж в момента, когато вижда, че някой се намесва) този е заловен, оказва се че е рецидивист, а отделно е просто един измекяр. Два шамара и е готов. Обаче минучавите си мислят, тоя може да е мутра, може да да е луд и да има оръжие или просто някакви си уреждат взаимоотношения - я по-добре да не се занимаваме.
Именно тази психика на българина ако се промени, ако всеки един от нас разбере, че Те не са всесилни, че всичко е един добре напомпан въздух под налягане и започнат да си помагат един на друг - тогава пътя към изхода е намерен. Защото българина някога не е бил такъв. Това всичко е наложено в подсъзнанието от годините юдокомунизъм, когато Някой отгоре му е казвал какво да прави. "Те" вдигнаха цените, "Те" пак спряха тока, "Те" колят и бесят, а ние какво можем да направим. След това пък тия Те се поеха от мутрите, които са си пак предишните. Ако се окаже, че тия "Те" са просто едни измекяри, като онзи пишман изнасилвач - спукана им е работата. Важното е народа да се събуди.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22188
Не знам дали е било НЛП,но видях лека насмешка в лицата на мъжете.Жените не реагираха никак.Автобуса взима главно работници от Корабостроителен и Кораборемонтен завод "Одесос" във Варна и принадлежащи им фирми.Имаше мъже и два пъти колкото мен а аз не съм от дребните.Просто една апатия и/или пасивност усетих във всички.Реагирах импулсивно на ситуацията,защото сама жена(кондукторката) беше срещу 4 нахални мангалки и до тях един циганин,но като видя,че се меси външен човек и загуби говор и картина.Такива работи стават в милата ни родна страна...прости примери от всекидневието,но показват слабите страни на българите и колко е важно да сме единни.

преди 18 години 10 месеца #22190
Моето мнение по случая е следното. Ти много добре си постъпил като си се намесил и подкрепил контролорката. И аз така бих направил ако има казус "цигани-българи".
Случая си е случай. По важното е за какво може да се използва случая. Аз бих го използвал да се развикам по циганите, че са паразити, че все на наш гръб лежат, че нищо не става от тях, мангали , боклуци... и следейки внимателно реакцията на останалите българи в автобуса ще преценя кои от тях ме гледат с насмешка и ще ги запитам на висок глас защо не са се включили в ситуацията, нима не са българи, нима една жена контрольорка е по смела от тях, нима циганите-гратисчии са толкова значими и важни, а българите не са ?... и други подобни неща с които здравеняците от автобуса да се почувстват като путьовци.
И съм убеден, че при подобен случай в същия автобус със същите пътници следващия път ще има и други дето да се намесят.
На хората след толкова здраво зомбиране им е нужен малко личен пример за да се осъзнаят и почнат да действат така както им казва духа. А това почне ли да се случва масово - значи чудото е станало и никой не може да ни устои на нас БЪЛГАРИТЕ.

преди 18 години 10 месеца #22192
Забравих да кажа как свършва историята с изнасилвача. След като виждат, че двама са се намесили, хората от спирката също се хвърлят да пердашат изрода (който още бил със смъкнати гащи и ерекция). Едвам успяват да го опазят от развилнялата се тълпа, докато дойдат колегите им от полицията. Накрая пристига и бащата на момичето, който също го почва, докато онзи е с белезници.
Това в психологията на тълпата си има точно име, нещо като лавинообразен ефект. Важното е да има в началото някой да започне. Ако се върнем няколко години назад, темата национализъм беше грозна дума. Малцина бяха тези, които се осмеляваха да кажат нещо - един от авангардите беше и този сайт. Именно тук за първи път се публикуваха доказателства за нлп по масмедиите - 25ите сатанински кадри в Отзвук и Боби турбото. Сега, 2007 вече такива сайтове са няколко десетки, а националистите се умножават с всеки изминал ден. Въпрос на време е да започнат да се организират за самозащита и организиран отпор срещу Геноцида.

преди 18 години 10 месеца #22193
Всъщност да допълня-намесата ми беше чисто словесна,но клоняща и към физ.намеса ако се наложи.Диалога:
Аз:ние(от автобуса конкретно) нещо по-малко ли сме от вас,че да плащаме(и показвам билетчето).Слизай веднага!!(като се надвесвам над главата на кондукторката пред мен).
Мангалките:абе жена не й дърпай парите(банкнота от 2 лева) ще ги скъсаш!
Кондукторката продължава да им вика:Плащайте си билетите да ги нямаме такива "1 спирка само"(понеже много добре знае след колко спирки е циганската махала в квартала).
Най-дъртата мангалка си вади жълите стотинки(половин шепа и почва да брой...така нарочно бави плащането а другите ровят навсякъде уж търсят пари.
В крайна сметка си слязоха 2 а две останаха като си признаха "ми ний до обръщача сме само".Пък то си е крайна спирка :-)
В крайна сметка и приказката за "обръщача се оказа лъжа и си слязоха в началото на квартала.Дребни детайли от днешната простотия дето я изтърпях.Просто за да видите оригинални лъжи.
И пак да кажа-поне доколкото се чуваше(на няколко метра от мен) не чух глас да се обади.Винаги,когато има "сейр" всички млъкват изведнъж.Това е като условния рефлекс на кучето на Павлов или както там беше.Отврат!Яд ме е само,че не теглих една майна на пътниците и да им покажа къде тревата е по-зелена да попасат :fu:

преди 18 години 10 месеца #22195
Виж, в Кръгове колобърите са си го казали най-точно...
"Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем."

Както и това;
"Който се покорява - покоряват го. Който се покланя, който превива гръб пред силните на мига - превиват го. Който се крие в очакване - Времето го подминава. Само презиращият наложените чужди условности - само той пребъдва."

Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа.

преди 18 години 10 месеца #22197
Не очаквам всички да са като мен.Но на такава пасивност как да реагирам?По-важното е :"Това е положението и не можеш да очакваш всички да са като теб. Но нещата се променят и ние сме в състезание с тях. Колкото повече са към нас, толкова по-силни ставаме. Дори това да са 10 процента от българите, пак е нещо. Така че не се отчайвай - на този етап не бройката е важна, а Духа."
Философите да кажат,но всичко тече и всичко се променя нали?Аз ще си бъда аз и ако мога да добавя някой в редиците ще го направя.Предпочитам да действам,но тук мога само да говоря.А 10 процента от българите въобще не са малко...Ако сметнем колко са всички българи по света...

преди 18 години 10 месеца #22203
МРАЗЯ ГИ!!!!!!!!!!!!!

преди 18 години 10 месеца #22204
Някой замислял ли се е над етимологията над думите "богат " и "беден"?
Чувал съм следното, и на мен лично ми допадна.
Мъдрите хора в древността са придавали дрго значение и съдържание на тези думи, според другата, по-човешката ценностна система.

Богат - това е човек, при когото има много Бог в душата му, душевно богат човек, човек с голямо сърце. Оттам и думата: БОГат

Беден - човек, при когото беда е дошла, нещастен човек, в беда е.

Не винаги нещата са се измервали в звонкови единици.

преди 18 години 10 месеца #22206
Така е,Пламене.М/у другото,чета в очите ти зодия...да не си от моята зодия.разбра се вече,че сме набори.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.