какво е за вас този форум? нов съм тук и ми е интересно

преди 18 години 10 месеца #22037
интересно ми е какво представлява за вас по редовните хора в форума какво представлява тои за вас че да му обръщате внимание или на каквото и да било през ежедневието ви

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22056
Разбери,едикой си,че не ти отговарям на некадърно зададения,противограматичен и противопунктуационен въпрос.Аз отговарям на себе си:

Форумът е следствие от друго.

преди 18 години 10 месеца #22058

nosiop писа: интересно ми е какво представлява за вас по редовните хора в форума какво представлява тои за вас че да му обръщате внимание или на каквото и да било през ежедневието ви

Това, че ти е интересно е дори похвално.
Като изчетеш текстовете от раздел Материали може да зададеш втория си въпрос. Обещавам да ти отговоря изчерпателно.

А относно ника ти - сам ли го измисли или някой ти помогна?
Но може и да не ми отговаряш на въпроса.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 11.10.2007, 13:12

преди 18 години 10 месеца #22064

nosiop писа: интересно ми е какво представлява за вас по редовните хора в форума какво представлява тои за вас че да му обръщате внимание или на каквото и да било през ежедневието ви

Ти за това ли се сети да влезеш тук?
Да питаш нас?!

Некво изследване ли си правиш,или просто за ташака...
Както ти каза Георги,след по-задълбочено опознаване материята на сайта,първо за себе си намери отговор,сподели го с нас и ще разбереш и нашите...виждания.

преди 18 години 10 месеца #22066
Тоя форум стана забранен за такива като Елтимир.

преди 18 години 10 месеца #22068

Елтимир писа: Тоя форум стана забранен за такива като Елтимир.

Ако това е шега, трябва да ми се помогне да намеря хумора.
Ако е сериозно, Ангеле, честно, мисля, че си в грешка.
Забранен или забанен посетител няма над 12000 постинга.
А и сам знаеш какво им е отношението към тебе.
Не бъркай технически проблеми с лично отношение.

преди 18 години 10 месеца #22069
Пламене, "кто сберег свои нервы, он не спас свою честь". Моите нерви не издръжаха, Пламене. Честно казано, не знам твоите как издържат. Ти живееш все пак в един прекрасен град, а аз съм тук, в превщъщата се в Мангалистан бивша България и съм побеснял.

преди 18 години 10 месеца #22070
"не можем да ги накараме да "станеш нещо за тях"
Да, не можем. Това ми написа един човек и този път съвм напълно съгласен.
Сбогом.

преди 18 години 10 месеца #22078
НО В ГРУДИ ДО СВИНЦА,ЛИШЬ ...БОЛГАРИЯ СИДИТ!!!

СЕЩАШ ЛИ СЕ,...ЧОВЕЧЕ?!?!?!

преди 18 години 10 месеца #22079

Елтимир писа: Пламене, "кто сберег свои нервы, он не спас свою честь". Моите нерви не издръжаха, Пламене. Честно казано, не знам твоите как издържат. Ти живееш все пак в един прекрасен град, а аз съм тук, в превщъщата се в Мангалистан бивша България и съм побеснял.

Този "прекрасен град" е един античовешки зверилник (жалко, че обиждам зверовете), равен е на 10 Софии, която също е зверилник, където не искам да растат децата ми и да живея аз, и няма ден в този "прекрасен град" да не си мисля и искам да се върна в България и да не кроя планове как по-скоро да го направя...
Иначе те разбрам...зад волана на колата в Полша и Литва, с българска музика, сам, съм плакал с истински сълзи за България и днешния ни хал, и ми идеше да убивам по списък, със собственните си ръце, тези, които ни докараха до такова унижение и унищожение...
Който няма сърце и не е българин, той не се е чувствал така и не ме разбира...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.