какво е за вас този форум? нов съм тук и ми е интересно

преди 18 години 10 месеца #22080

Пламен Пасков писа:

Елтимир писа: Пламене, "кто сберег свои нервы, он не спас свою честь". Моите нерви не издръжаха, Пламене. Честно казано, не знам твоите как издържат. Ти живееш все пак в един прекрасен град, а аз съм тук, в превщъщата се в Мангалистан бивша България и съм побеснял.

Този "прекрасен град" е един античовешки зверилник (жалко, че обиждам зверовете), равен е на 10 Софии, която също е зверилник, където не искам да растат децата ми и да живея аз, и няма ден в този "прекрасен град" да не си мисля и искам да се върна в България и да не кроя планове как по-скоро да го направя...
Иначе те разбрам...зад волана на колата в Полша и Литва, с българска музика, сам, съм плакал с истински сълзи за България и днешния ми хал, и ми идеше да убивам по списък, със собственните си ръце, тези, които ни докараха до такова унижение и унищожение...
Който няма сърце и не е българин, той не се е чувствал така и не ме разбира...

Пламене,благодаря ти за това,че мислиш като мен.Видях ти лицето в галерията,измъкването дето го писах беше щото снимките са качени от Запознат-ваша работа.
Аз карам в България.Знаеш ли какво правя,когато ми писне много?
Крещя!Сам,в колата,крещя колкото ми държи гласът.за да не се разплача-и това ми се е случвало...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22082
Аналогично.
А за снимките: помолих Запознат да ги качи, че не знам как се работи с галерията, честна дума...аз даже и снимката си не мога да си сложа в аватара, и ми трябва помощ за това....А за гроба на Кубрат ще напиша нещо по-подробно...и ще дам линк към видеото: има с различно разрешение (качество): 21МВ, 42МВ и 73МВ - за всеки нет, за всеки вкус.
Паметникът е направен от УКРАИНСКИ българи! Които са 300,000! А нашата 8, после 7млн България за почти 100 години (гробът е открит през 1912 година) не е намерила един лев и един човек да направи нещо там: дървената "порта" е правена от селото, което е толкова бедно, че покривите им и днес на много са от слама и камъш, къщите са паянтово дървени, а не тухлени, а настилката на пътя е от камъни и бетон, 10 пъти по-лош от нашият калдъръм от турско време.
Но са сложили кръст, надпис и "порта" хората... Намерили са сили, средства ...и сърце!
Да им се поклониш на украинците и украинските българи и да заплюеш всички български правителства и партии без изключение от 1912 година досега...

преди 18 години 10 месеца #22084
Ти имаш стил.направи един разказ.
пусни го тука...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.