Кой трови България...?!!!

преди 18 години 11 месеца #20769

Мещера писа: Не е хубаво това,Анти 666.Хъсът ли те напуска?
Незнам...
Но аз вярвам в крайната победа!Може да не пиша много,и умни и нови неща,но ще съм винаги на линия!

В бойния ред!

Виж , приятелю - методите на борба са много. Както и оръжията са неограничени по вид. Присъствието на Анти666 в този сайт не е абсолютно задължително. Както и на всеки един от нас. Другото е важно - все повече хора да се запознават е истината поместена тук. Да я приемат и да съумеят когато настъпи момента - да са добри воини. Кой с каквото може, кой където се намира и както намери за добре.
Ние отдавна присъстващите тук сме осъзнати. Знаем кой е врага и как действа. Какво ни е приготвил и кой му е помощник. Казано е и написано в материалите на сайта, а и във форума.
Другите, новодошлите да четат , осмислят и възраждат българското у себе си. Българския дух - оня с който Атила е смразявал враговете, оня с който сме си спечелили прозвището "страшен нато българин". А той духът е приспан и малко му трябва да се въздигне.
Затова приемам избора на Анти666 да не е много активен тук. Това не означава че няма да следи какво става.
А и Анти666 има един лаф - "подържане на нисък профил", който много ми харесва. Това означава да се постъпва както колобрите - действаш тихо и в неизвестност. Без никой да подозира за теб какъв си. Не е нужно да се знае какво се прави. А когато стане вече е късно за врага. Пример: чешмата в Трънак.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 11.9.2007, 14:13

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20839
Жоре,на първата четвъртина от поста ти:
Не съм малко дете и ти прекрасно го знаеш.Може би е насочена повече към другите,четящи форума.
Към втората четвъртина:
Аз се считам за отскоро присъстващ тук.Това обаче не ми пречи да се СЧИТАМ за Воин!Това,което намерих тук отговаря в пълна степен на мислите,чувствата и разбиранията ми!
...на тази база,ако не си гледал филма 300 /ТРИСТА/-за отбраната на Термопилите от триста души спартанци,разбили армиИте на Ксеркс-гледай го.Той ми е настолен филм.Там Леонид казва на гърбавия:/карам по памет/...можеш ли да вдигнеш щита до рамото?!...НЕ,/след мъки/...
Тогава ти не си за БОЙНИЯ РЕД!Можеш да помагаш като измъкваш ранените или др.,но ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПАЗИШ ДРУГАРЯ СИ ОТ РАМОТО ДО ГЛЕЗЕНА!...
Гледай го.Даже е хубаво който е в час с техниката,да качим този филм тука.
Заедно с филма КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА!Тоест.............аз за себе си ЗНАМ кой е гадът и имам идеи как да действам.И сам,Воинът е Войн,Жоре-сега го разбирам в пълният му смисъл,този...текст!
По третат и четвърта четвъртина на поста ти няма да коментирам.Поздравявам Анти 666 и казвам само това:

ЧЕШМАТА В ТРЪНАК СИ СТОИ...

ДЕН ГРЕЕ!!!

преди 18 години 11 месеца #20897
перото е по-силно от меча. Чифутите го знаят. Командват медиите (перото) и така командват повечето свят. Който не могат да командват с перото (Ирак, Иран), го командват с меча. Ако могат. Значи първо е перото, после идва меча. Както е казал Кана Сюбиги Крум Страшни: "Като не щеш мира, на ти секира." (Някъде четох че народа наричал Крума - Бат (като Бат Баян)). Така че ние сега пишем. Меча идва след това.

преди 18 години 11 месеца #20919
Да,Дари,така е.Но вече не ходя по доктори.Вчера имах лека настинка.Изядох малко чесън,взех малко мед.Починах си и от настинката нямаше нищо.А миналата година си изкарах грипа за 3 дена.Майната им на лекарствата.От както не се тъпча с "помпички" съм си много по-добре.Бих прероръчал на другите природни средства.И търпение.А психиката е най-важното.Тренирайте я.Тя е това,което ни прави войни,не телата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.