Кой трови България...?!!!
bezrecepta.abv.bg/zymafluor.html#g0"...Той трябва да започне от 5-ия месец на бременността на майката, когато се образуват зъбните зародиши на плода. Приемът на флуор при бебето започва от втората седмица след раждането и продължава до 14-16-годишна възраст, когато окончателно приключва развитието и оформянето на зъбите..."
Чудя се, кога ли ще почнат да препоръчват и концетриран Аспартам, за да сме още по здрави
За задължителните ваксинации няма да говоря, там нещата са още по-зле.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А на децата и песничка им направили - "Зимафлуор който взима, той усмивка светла има"... Ами да. То идиотите се смеят понякога "светло" и без причина.
А, сетих се и това за аспартама. Значи степчетата, дето се продават масово в България, са (или поне бяха преди) производство на швейцарска фирма. Както и някакви много популярни станали козметики, миещи препарати и не знам какво още преди време, дето си ги бях харесала. Търсих тогава и питах в цяла Швейцария - от търговците никой не беше чувал за тях. Като се обадих в "Дружеството за защита на потребителя", казаха, че тези продукти отдавна са забранени в Швейцария. Степчетата са с аспартам (заради него), а какви лайна имаше в козметиката не помня.
Благодаря за линка, Дари. Синът ми е трети клас, от детската градина организирано ги мажат с флуоридни препарати и пищят до бога, че не си миели зъбите с препоръчаните детски пасти. Аз два пъти годишно подписвам декларация, че не давам да го мажат, и освен това изнамирам най-простите пасти (за възрастни), в които грижата за зъбите ни не е толкова застъпена. Намират се и такива, все още. А от тригодишна възраст отказвам задължителните ваксини и съответно си имам проблеми и с това, защото после ако го хване нещо, аз съм виновна. Но нямам намерение да го ваксинирам повече срещу каквото и да било - никога не знам какво ще му навлека докато го "предпазвам" от друго.
Състав:
Подсладители:ксилитол Е967;сорбитол Е420;манитол Е421;АСПАРТАМ Е951;ацесулфам Е950;сгъстител Е414;стабилизатор Е422;оцветител Е171;киселинен регулатор Е500;киселина Е330;емулгатор соев лецитин;глазурен агент Е903;антиоксидант Е320;фенилкетонурикс;фенилаланин;полиоли.
Състава на тези дъвки го бях пуснал преди в друга тема,но виждам,че може да послужи за тези които Искат да се предпазят от вредните съставки в продуктите.
Аз от доста време съм спрял да си копувам дъвки,но който желае нека да си жвака освен другите БОКЛУЦИ/Е.../ и АСПАРТАМ.
Специално за водата е добре когато е възможно да си набавя човек изворна. Не че и тя е непременно перфектна, но поне не съдържа част от отровите в контролираните водоеми.
А от въздуха и водата всичко, което ядеш, е екологично мръсно така или иначе. И тук въобще не пестят материал от този, дето ни го пускат по въздух. Не виждам и на някой да му е неудобно, че това вече се знае. Тоест спасение засега няма.
Има обаче някои възможности за облекчение.
Като дете не съм била алергична, но като голяма прихванах какви ли не алергии. Отървах се частично от тях и много други цивилизационни проблеми с продуктите на Аква Сорс, и със шведска горчивка. Сигурно има и по-добри варианти, но аз тези съм ползвала и за тези споделям.
Ако темата продължи в тази насока, може би ще си бъдем взаимно и навреме полезни - да оцелеем колкото се може по-малко болни
Все пак мисля, че най-надеждни са енергийните защити, които човек постига сам, но дотам аз лично още не съм дорасла. Ще се радвам някой постигнал нещо в тази насока да сподели...
Фанагория
Има,стига да го Искаш.
Това,което ще цитирам е моето решение за спасение...Прочетох го преди два дни.Казвам го да не си помислиш,че ми е повлияло,защото работя физически и психически в тази посока повече от година.Просто ми дойде отвътре.Акцентирам на последния абзац:
..." Не се впускайте в лов на отделни паразити. Не си губете времето. Във всички тях живее желанието да убиват, вие само обърнете посоката. Тогава убийците ще измрат, а изпълнените с жертвоготовност ще бъдат спасени.
Сред тях сте. Вътре сте, в техния свят. Не ви познават, не ви различават. Не ви забелязват, дотолкова сте се слели с талазите на сивата сган. Но вие сте там, вътре. И владеете стихиите. Съберете безцелно мятащите се енергии, концентрирайте ги. Разположете ги във възловите точки на Системата. След това взривете всичко!
Виждам красиви спретнати къщи. Разноцветни домове сред безметежна природа. Красиви едноетажни домове сред зеленината. Малко на брой, но добронамерени хора. Чистота и спокойствие. Тишина и уют. Ред и справедливост. Труд и веселие, радост и обезпеченост. Осъществими мечти, ясни перспективи, достижими блянове. такъв ще е утрешният свят, вашият свят, деца на Тангра.
Завоювайте го!"
писа Елтимир боила колобър
6768 веръ шехтемъ 16
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...cle.php?articleid=17
Но има начин тези отрови и помии да не ни засегнат, да не ни разболеят, да не ни убият. Въпрос на убеждения, самодисциплина и воля може би? Всички знаем, че баш агентите са "дресирани" да не се повлияват от разни средства за отравяне и психовъздействие - сигурно има нещо общо тук самоорганизацията на съзнанието? А ако минем на по-високата форма - убеждението, вероятно ще се справим с всякакво влияние?
Намирам темата за изключително важна и спешна за обсъждане.
Естествено,че няма.Няма и да има.Наблегнах на третия абзац.Там е разрешението на проблема за мен.Явно не разбираш накъде бия...
" Виждам красиви спретнати къщи. Разноцветни домове сред безметежна природа. Красиви едноетажни домове сред зеленината. Малко на брой, но добронамерени хора. Чистота и спокойствие. Тишина и уют. Ред и справедливост. Труд и веселие, радост и обезпеченост. Осъществими мечти, ясни перспективи, достижими блянове. такъв ще е утрешният свят, вашият свят, деца на Тангра."
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.