Кой трови България...?!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Думите на този педиатър бяха:” Нашите баби навремето сигурно все фолиева киселина пиеха, като са били бременни!” и още нещо:” Ако организма има нужда от някакво вещество, Природата намира начин да му го набави.”
Природата, а не фармацевтите!
Една къщичка високо в Балкана със собствен водоизточник и няколко декара обработваема нива от където да си вадим сами прехраната и да не зависим от чифутските химии. Това е единственият начин да изиграем копелетата и да спрем да зависим от тях. Колко от Вас са готови на такава стъпка обаче? Да там няма да има излишен лукс и глезотийки, но пък ще има всичко от което се нуждаем. Всичко друго е здраво в матрицата...
Май се отклоних малко от темата...
Да,не са ми ясни много неща.Колкото повече научавам толкова повече осъзнавам колко малко знам.Но това не ми пречи да продължавам напред.Но това ти го пише човек с някаква обща култура и които е научил имена на хапчета и антибиотици,на болници и на диагнози преди да научи азбуката.Поне що се отнася до здравната ни система знам достатъчно.На никой не пожелавам моя път на познание
Да бъдем живи и здрави.Другото е по магазините...
Истината е, че човек трябва да живее колкото се може по естествено, да отказва "нововъведенията", да се интересува какво слага в устата си и на тялото си.
Така наречената конфекция от Изтока се третира с химикали против развъждането на бактерии. Но тези химикали са изключително вредни за хората! Замислете се, че 90% от дрехите ни идват от там.
Напоследък пия само изворна вода от Витоша и я нося в стъклени дамаджани и се чувствам много по-добре. Скоро реших да пробвам чешмяната вода и ми се стори, че пия тиня! Затова ви призовавам към пълно отказване на чешмяната и купешката минерална вода (защото не знаете какво са слагали вътре).
По въпроса с рекламираните кремвирши на Леки, Народни и всякакви други боклуци си направих един неволен експеримент. Сварих си към обяд няколко, но нещо се олисах и ги забравих вътре във водата, където са се варили. Слетобеда като вдигнах капака, кремвиршите бяха побелели като тибешир и се бяха натрошили на парченца, а водата се беше оцветила с цвета на кремвиршите.
Сетих се, че съм чела доста неща за фонтанелата и това всъщност е основна енергийна точка, наричана още в тибетската и китайската медицина, бай-хуй/"сто срещи"/. Древните Българи са имали изключителни познания свързани именно с тази точка, която е била ключ към определени нива на съзнание и това има пряка връзка с колобърите.от както са започнали да се раждат деца „обработени” старателно от майките си с фолиевата киселина се е покачил драстично процента на новородените със затворени фонтанели.
Ето част от материал написан от Д-р Владимир Христов:
..."От намерените находки се установява, че трепанациите, правени за лечение на психически заболявания, са най-често в областта на темето (върха на главата). Там обаче съгласно теорията на тибетската и китайската медицина се намира важна енергийнаточка бай-хуй ("сто срещи") това е точка 20 от т.нар. "Заден среден меридиан", прилагана при лечение на главоболие, неврастения, влошаване на паметта, шум в ушите, епилепсия и др.
Вероятно символичните трепанации са правени от древните българи с религиозно мистични цели
за постигане на определени нива на съзнание,
свързано с езотеричните практики на колобрите..."
Достигам до извода, че фолиевата киселина е средството, което се използва за да бъде затворена "енергиййната врата" на човека от съвременната античовешка медицина.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.