Няколко въпроса ...

преди 19 години 2 месеца #17419
Имам няколко въпроса, които си извадих, след като четох книгата на Елтимир "Отвъд човечеството". Него не го виждам, което е жалко. Все пак ще отправя тези няколко въпроса, ако някой може да ми даде някакви отговори ще бъга доволен за просветлението.

1. Каква точно е била целта на Хитлер относно арийската раса, създаване и продължаване на арийската раса или това е само повод за създаването на принципно нов в биологически вид човек? Днес дали се правят такива опити?

2. Каква е била истинската цел на експедициите, които Хитлер организира до Хималаите и Тибет?

3.Що е "психотронното оръжие" ?

Благодаря предварително.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17420
С радост бих се опитал да ти дам отговор,Астрономер,но нека сключим едно малко споразумение.Аз ще задавам по един въпрос към твоите въпроси.След като ми отговориш,можеш да ми зададеш същите въпроси или нови,на които аз ще ти отговоря.След като ти отговоря на второзададените,ще ти задам още по един въпрос към последните въпроси,които си ми задал.

Ще продължаваме тази верига,докато не сметнеш,че имаш достатъчно отговори.Съгласен ли си?

преди 19 години 2 месеца #17421
Добре, сам ще си търся отговорите. Не че не мога и сам, просто исках да има диалог :)

преди 19 години 2 месеца #17422
Аз също искам да има диалог.Но ти изглежда не обичаш да отговаряш на въпроси:)

преди 19 години 2 месеца #17423
Понеже аз също съм любопитен да получа отговори от теб,ще те попитам без да се споразумяваме на игра на въпроси.

към твоя първи въпрос:
След като получиш отговор,в каква посока от твоя битов път ще ти помогне той? И - Ако ти правеше такива екперименти в миналото,би ли ги правил днес?

към твоя втори въпрос:
Сигурен ли си че искаш да чуеш истината,а не какво смятам аз самия по въпроса?

към твоя трети въпрос:
От любопитство ли се интересуваш или от нужда?

Ако ми отговориш на въпросите,аз ще отговоря на твоите.

преди 19 години 2 месеца #17445
Спорт-Здраве, аз ще ти задам въпрос, но не ми се връзвай.

Мислиш ли, че имаш компетенцията да отговориш истинно на въпросите на човека и следователно смяташ ли, че това те поставя в позицията да предлагаш такъв тип споразумения? Е, разбира се, никъде не си казал, че отговорите ти ще са най-изчерпателни и задоволителни, но просто така прозвуча... 8-)

Astronomer, за психотронното оръжие има изчерпателни материяли в сайта, които биха отговорили най-точно на въпроса ти, а за другото едва ли някой ще ти даде точен отговор, поне аз лично съм с впечатлението, че все още сме на ниво хипотези и теории!

преди 19 години 2 месеца #17452

Спорт-Здраве писа: Сигурен ли си че искаш да чуеш истината,а не какво смятам аз самия по въпроса?

Ето.Може да звучи по един начин,но го пише по съвсем друг и ако на човек му прозвучи по-особено,може винаги да се върне и препрочете.Това е предимството на писмения диалог. :-)

Относно позицията да предлагам споразумения от някакъв тип...Беднякът с една крава може да предлага на чорбаджията със сто крави каквито си иска споразумения,защото ще има интерес.
Въпросът е дали чорбаджията ще има интерес да приема каквито си иска споразумения,защото едва ли всяко би било в негов интерес.

Тоест,естесвено,че не мога да отговоря на Астрономер нещо друго,освен жалки хипотези на незапознат и дезинформиран нетърсещ.Само че ако е хитър,той ще извлече достатъчно полза от какъвто и да е отговор:) а аз бих извлекъл полза в съвсем друга насока,която си е моя нетайна работа,от неговите отговори:)

Астрономер ще намери един от отговорите на неговите въпроси в материали,да.Но нито той ще се докосне до чуждо-субективно мнение,носещо малко информация,закачена за голям ненужен носител,нито аз.Затова Материали не са единственото :-)

преди 19 години 2 месеца #17487
След като изчетох материалите за психотрониката и се рових ненормално дълго в х-нет.бг, усетих че започна да ме обзема абсолютна параноя :-o Тази параноя обаче в крайна сметка се оказа здравословна - сега единтвеното което мога да кажа със сигурност е че НИЩО от официалната версия на реалността не бива да се възприема на доверие . И на мен ми възникнаха твърде много въпроси - и главния въпрос: наистина ли сме управляеми от някакви външни сили - извънземни, илюминати и пр. Доколко те имат власт над нас? Докога щеим позволяваме да имат власт над нас?? (Не че го задавам тук като въпрос, макар че ми е интересно какво мислите.) Ако достигна чрез вътрешно търсене до някакъв Не-обичаен отговор ще споделя :yeah:

преди 19 години 2 месеца #17488
Ако трябва да ти отговоря субективно- да,наистина.С аргументите и версиите вече си се запознала,както казваш.

"Докога ще им позволяваме да имат власт над нас?"- просто ще се изменим.Когато овцата не е вече овца,към нея не може да се закачи и пастир.Когато овцата не е вече овца,няма да има и стадо,което да се маниполира и използва.

преди 19 години 2 месеца #17492
Е,то в тия неща отговора не може да не е субективен... Обективни отговори (или с претенции за обективност) може да намери човек примерно в учебниците или в пресата но те както сме се убедили не стават за нищо. И свободата и спасението започва именно от субективността - всеки Сам, отвътре. Въпроса е: може ли овцата да се превърне в нещо друго, има ли потенциала да се Измени? Според мен има(овцата не знам но Човека със сигурност ;-) ) Трябва някак да се излезе от триизмерността. Да се мине през Нулата, ако трябва. Да се достигне до Началото...
И друг въпрос: как ще се интегрират тези субективни процеси на пробуждане - нали все пак трябва да се Освободим и възвърнем своята цялост като народ? Хората в момента са толкова далеч един от друг, въпреки всички технологии за комуникация (или точно заради тях). Значи трябва да открием и нов начин за Общуване??

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.