Няколко въпроса ...
1. Каква точно е била целта на Хитлер относно арийската раса, създаване и продължаване на арийската раса или това е само повод за създаването на принципно нов в биологически вид човек? Днес дали се правят такива опити?
2. Каква е била истинската цел на експедициите, които Хитлер организира до Хималаите и Тибет?
3.Що е "психотронното оръжие" ?
Благодаря предварително.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ще продължаваме тази верига,докато не сметнеш,че имаш достатъчно отговори.Съгласен ли си?
към твоя първи въпрос:
След като получиш отговор,в каква посока от твоя битов път ще ти помогне той? И - Ако ти правеше такива екперименти в миналото,би ли ги правил днес?
към твоя втори въпрос:
Сигурен ли си че искаш да чуеш истината,а не какво смятам аз самия по въпроса?
към твоя трети въпрос:
От любопитство ли се интересуваш или от нужда?
Ако ми отговориш на въпросите,аз ще отговоря на твоите.
Мислиш ли, че имаш компетенцията да отговориш истинно на въпросите на човека и следователно смяташ ли, че това те поставя в позицията да предлагаш такъв тип споразумения? Е, разбира се, никъде не си казал, че отговорите ти ще са най-изчерпателни и задоволителни, но просто така прозвуча...
Astronomer, за психотронното оръжие има изчерпателни материяли в сайта, които биха отговорили най-точно на въпроса ти, а за другото едва ли някой ще ти даде точен отговор, поне аз лично съм с впечатлението, че все още сме на ниво хипотези и теории!
Ето.Може да звучи по един начин,но го пише по съвсем друг и ако на човек му прозвучи по-особено,може винаги да се върне и препрочете.Това е предимството на писмения диалог.Спорт-Здраве писа: Сигурен ли си че искаш да чуеш истината,а не какво смятам аз самия по въпроса?
Относно позицията да предлагам споразумения от някакъв тип...Беднякът с една крава може да предлага на чорбаджията със сто крави каквито си иска споразумения,защото ще има интерес.
Въпросът е дали чорбаджията ще има интерес да приема каквито си иска споразумения,защото едва ли всяко би било в негов интерес.
Тоест,естесвено,че не мога да отговоря на Астрономер нещо друго,освен жалки хипотези на незапознат и дезинформиран нетърсещ.Само че ако е хитър,той ще извлече достатъчно полза от какъвто и да е отговор
Астрономер ще намери един от отговорите на неговите въпроси в материали,да.Но нито той ще се докосне до чуждо-субективно мнение,носещо малко информация,закачена за голям ненужен носител,нито аз.Затова Материали не са единственото
"Докога ще им позволяваме да имат власт над нас?"- просто ще се изменим.Когато овцата не е вече овца,към нея не може да се закачи и пастир.Когато овцата не е вече овца,няма да има и стадо,което да се маниполира и използва.
И друг въпрос: как ще се интегрират тези субективни процеси на пробуждане - нали все пак трябва да се Освободим и възвърнем своята цялост като народ? Хората в момента са толкова далеч един от друг, въпреки всички технологии за комуникация (или точно заради тях). Значи трябва да открием и нов начин за Общуване??
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.