Нещо

преди 19 години 3 месеца #16856

Bell писа: Дари, ти май не разбираш аз за какво говоря!

Точно така, моите отношения с Елтимир са си моя работа, но след като анти666 се изказа така - насочвайки критиката към всички, без да уточнява, че става дума за тея дето са обещали, то аз или трябва да си замълча и да излезне, че се причислявам към тях (обещалите), или да изкажа какво съм обещавала и не съм обещавала, какво съм правила и какво не и по този начин да оповестявам на всеслушание личните ми дела, което просто няма да стане, но няма да стане и да си замълча и по този начин сама да се поставям под някакъв общ знаменател, който ми е чужд!

Данчо ме разбра перфектно и много добре го е казал - или говорете конкретно, или просто избягвайте да създавате междуличностно подозрение и напрежение!

Ако визираш:"доста от изтъкнатите тук воини не пратиха и стотинка" може и да имаш право като си се засегнала.Без уточнението,че се отнася за тези,които са обещали звучи укорително към всички.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16858
:mad2:

преди 19 години 3 месеца #16860
Аз не правя двусмислени намеци, а давам факти. Не е моя работа да цитирам имена, защото никой не е длъжен за тази книга. Искахте да знаете колко приблизително струва "въздуха" за отпечатването на вестника - написал съм го горе. Това, че на някой тези факти са му неприятни не променя нещата. А идеята е елементарна - на Елтимир силата му е в перото и ако той започне да издава собствени книги на теми, които всички ни касаят и такива няма на пазара, с приходите от тях би могъл да се замоиздържа, без да се моли на някой за работа. За съжаление от близо 1000 участника в този сайт, събраните пари са 180лв. ТОВА са фактите. Както и това, че са му изключили нета, защото няма 15лв да плаща на месец. Както и това, че имаше гангрена на зъбите и нямаше 18лв да иде на зъболекар. Че само един човек (пак не цитирам имена), без да бие барабани му прати да ги извади. Че дъщеря му е абитуриентка и като на всеки родител му се искаше да и даде някой лев за бала. И т.н. и т.н. Засегнатите и обидените ще кажат, че всеки си има свои проблеми. Да, но този човек е един от малкото останали живи дисиденти на България. Този човек е един от малкото, който ни отсрами и има куража да викне "царят е гол", за което плати с младостта си по затворите. Този човек, на който дори му се полага и пенсия по Закона за реабилитация на репресираните е оставен да живее в нищета. И както Йордан спомена, нека да не допуснем да се случи както с Илия Минев.
За вестниците Бел, права си - те не излизат от въздуха и точно за това имам основание да цитирам горните факти. И вместо да се обиждаш, замисли се за това. Не визирам никого поименно. Не ме интересуват твоите отношения, както и теб не те касае какво съм правил преди година. Нещата, написани по-горе с такива, каквито са, макар и аз да искам да са по различни. Който е бил войник, знае, че войнът не изоставя другаря си ранен.

ПП.
Преди типът да си отиде, би искал да спомене, че номерът на сметката за издаване на книгата е все още валиден. Даден е горе в сайта. 5 лева да са, все е файда. Може да се отпечата в по-голям тираж или да се плати нета за да е тук при вас. Той няма да злоупотреби с тези пари. Веднъж излезе ли книгата, Елтимир няма да има нужда от помощ.

преди 19 години 3 месеца #16862

преди 19 години 3 месеца #16863

преди 19 години 3 месеца #16866
СПРЕТЕ И СЕ ЗАСРАМЕТЕ....!!!!!!
ЕЛТИМИР ГО НЯМА ОТ ЧЕТИРИ ДЕНА И ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ...!!!!
НА ТОВА ЛИ ВИ Е УЧИЛ...?!!! ДА ХЛЕНЧИТЕ И ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ..!!!
ВСЕКИ Е НАПРАВИЛ КАКВОТО Е МОЖАЛ ИЛИ ИСКАЛ...!!! ТОЧКА...!!!
СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ И ДАЙТЕ ДА ПОМИСЛИМ КОНСТРУКТИВНО, КАКТО СЕ ОЧАКВА ОТ НАС...!!!

преди 19 години 3 месеца #16868

преди 19 години 3 месеца #16870
Този начин на финансиране е стаден,да не кажа първобитен.Ако ще се прави нещо,ще се направи както трябва,с акъл и ще се направи така,че да работи.Това Движение не е за два броя и три дена за да го разединяваме в такива глупости.
Нима е нужен Елтимир,за да не се нападаме едни други?

Ако ще се финансира,ще е постоянно,предостатъчно,за да остава нещо и да се развива идеята,и ефективно.Както и за автобусите,в които толкова съжаляваше,че се бутам,вместо да се набутам в цяло село,така и за финансирането имам много изписани неща.Имам планове и идеи,които се развиват в момента и времето е впрегнато в план.

Не обичам да говоря за несвършени още неща.Не искам да давам празни обещания,да се превръщам в лъжец или да мамя надеждите,но ако това би успокоило някои хора,възможно е да създам бизнес с три работни места и достатъчно доходи,за да финансирам по един адекватен начин както вестника,така и Елтимир.Но това няма да стане за една,а поне за три години.

преди 19 години 3 месеца #16871

Спорт-Здраве писа: Този начин на финансиране е стаден,да не кажа първобитен.Ако ще се прави нещо,ще се направи както трябва,с акъл и ще се направи така,че да работи.Това Движение не е за два броя и три дена за да го разединяваме в такива глупости.
Нима е нужен Елтимир,за да не се нападаме едни други?

Ако ще се финансира,ще е постоянно,предостатъчно,за да остава нещо и да се развива идеята,и ефективно.Както и за автобусите,в които толкова съжаляваше,че се бутам,вместо да се набутам в цяло село,така и за финансирането имам много изписани неща.Имам планове и идеи,които се развиват в момента и времето е впрегнато в план.

Не обичам да говоря за несвършени още неща.Не искам да давам празни обещания,да се превръщам в лъжец или да мамя надеждите,но ако това би успокоило някои хора,възможно е да създам бизнес с три работни места и достатъчно доходи,за да финансирам по един адекватен начин както вестника,така и Елтимир.Но това няма да стане за една,а поне за три години.

Прятелю..!!!
Знаеш, че си близък на сърцето ми...!!!
Затова сега се концентрирай върху влизането във ВУЗ-а (не те умаловажавам ни най-малко)...!!! Трябва ни работеща схема сега... СЕГА...!!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.