Нещо
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Идеята не е лоша..!!!nik писа: Добре,не може ли да плащаме за вестника и оттам да получава заплата на гл.редактор.То си е и така.Мисля,че е в реда на нещата да получава за труда си.
Някой наясно ли е колко струваше излизането на един брой..?!!!!
Имах предвид колко струва отпечатването (тиража) на един брой...?!!Bell писа: За вестника, аз бях предложила да има някаква символична цена, а такова беше и условието, за да го дадем на сергии тука в София, но той смяташе, че да се обявява цена вреди на идеята на вестника...
Според мене добра работа за него, без физически натоварвания, която и да не е много ангажираща - да е пазач някъде. Има известен риск, но то къде няма риск.PARADOX писа:
Намерих му в Ботевград, но не е за него..!!! Няма да издържи физически...!!!Bell писа: Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?
Мисля по въпроса...
Давай сметката на някаква дебитна или кредитна карта, за да събираме там. Един нет, поне в Пловдив е от 20-25 лв на месец, а някъде е и 15 лв. Не е много. Става въпрос за кабелен нет, не разните там пакети на пощата и т.н.
За каква идея става дума?PARADOX писа: Бай Йордан е прав...!!! Дайте да му плащаме нет-а...!! Така ще може да пише поне, пък и имах една идея за него в тази посока...!!!! Някой знае ли колко му струва нета...?!!! Ще отида да му занеса пари...
Нямам представа колко струва отпечатването на вестника...
Няма да давам никаква сметка (не съм Йолов)...!!!Jordan_13 писа:
Според мене добра работа за него, без физически натоварвания, която и да не е много ангажираща - да е пазач някъде. Има известен риск, но то къде няма риск.PARADOX писа:
Намерих му в Ботевград, но не е за него..!!! Няма да издържи физически...!!!Bell писа: Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?
Мисля по въпроса...
Давай сметката на някаква дебитна или кредитна карта, за да събираме там. Един нет, поне в Пловдив е от 20-25 лв на месец, а някъде е и 15 лв. Не е много. Става въпрос за кабелен нет, не разните там пакети на пощата и т.н.
За сега ще реша проблема на първо време, после и той като е тук ще го измислим заедно....!!!
Не ги знам какви ги е вършил тоя, нито пък ми трябва да зная. Трябва да не допуснем да се повтори мизерията с Илия Минев. Щом така си решил, хубаво.PARADOX писа:
Няма да давам никаква сметка (не съм Йолов)...!!!Jordan_13 писа:
Мисля по въпроса...
За сега ще реша проблема на първо време, после и той като е тук ще го измислим заедно....!!!
Не ме търсете,ето ме на.Аз не съм дал нищо.Тъкмо зъвършвам средонто си образование и се подготвям за първите си приходи.Елтимир добре знае какви са намеренията ми по финансирането.Ако някой друг се интересува от личните ми дела,нека просто попита.anti666 писа: Кои са те, ще ги познаете по следващите мнения или поредния опит за бан, който ще получа.
П.П.Зщо "опит"?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.