Нещо

преди 19 години 3 месеца #16793
Икогато всичко изсъхне хубаво... Една мощна гръмотевична буря без дъжд... Над цяла България.......

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16794

Jordan_13 писа: Аз съм на мнение, че не трябва да се правят никакви ритуали за дъжд, по-скоро ритуали за суша, за да се удари по икономиката и да се разклати комунистическата система. Аз за моите посеви вода ще намеря, но трябва да се удари икономиката на тези, които гласуват за комунистите, за да им се опразни корема и да почнат да се замислят малко. Природата ни предупреждава. Нека ползваме нейната подкрепа.

Някога е било нужно по 300 кила зърно на човек за да се преживее годината без гладуване. ( 300 кила по 20ст/кг. = 60 лева) . Тъй че сушата дето е сега не е пробем за обикновените хора. Проблем е за алчните дето нямат засищане никога.
Човек се нуждае от много малко за да съществува, но съвремената култура го е извратила да живее в перверзно разточителство. Затова сме на тоз хал.
Изсякоха ни горите : първо циганина Костов(Тангра да го убие скоро!), после цареподобието Шимон Кобургота , а сега Д(п)С изнася с фериботите за Гърция.
Затоа е сушата. И по голяма ще става. Но нека това бъде за отрезняване на българите! Нека става все по тежко за да се осъзнаят от къде идва всичко това за обикновения човек. Нека прогледне и потърси истината. Иначе агонията би продължила безкрайно( докато има българи поне).
ЛЕКАРСТВОТО винаги е неприятно и изцелението идва след болката.

преди 19 години 3 месеца #16796

georgi_nz писа:

Jordan_13 писа: Аз съм на мнение, че не трябва да се правят никакви ритуали за дъжд, по-скоро ритуали за суша, за да се удари по икономиката и да се разклати комунистическата система. Аз за моите посеви вода ще намеря, но трябва да се удари икономиката на тези, които гласуват за комунистите, за да им се опразни корема и да почнат да се замислят малко. Природата ни предупреждава. Нека ползваме нейната подкрепа.

Някога е било нужно по 300 кила зърно на човек за да се преживее годината без гладуване. ( 300 кила по 20ст/кг. = 60 лева) . Тъй че сушата дето е сега не е пробем за обикновените хора. Проблем е за алчните дето нямат засищане никога.
Човек се нуждае от много малко за да съществува, но съвремената култура го е извратила да живее в перверзно разточителство. Затова сме на тоз хал.
Изсякоха ни горите : първо циганина Костов(Тангра да го убие скоро!), после цареподобието Шимон Кобургота , а сега Д(п)С изнася с фериботите за Гърция.
Затоа е сушата. И по голяма ще става. Но нека това бъде за отрезняване на българите! Нека става все по тежко за да се осъзнаят от къде идва всичко това за обикновения човек. Нека прогледне и потърси истината. Иначе агонията би продължила безкрайно( докато има българи поне).

То мангалето Костов направо палеше горите. Те не си играеха и да ги секат. Още си спомням покъртителното огнено унищожение на горите край пътя за връх Персенк. Всичко беше в черно. Именно свръхматериализма и консумизма е сатанинския бич. Искали да имат апартамент за 100 000 лева, кола, еди какво си, еди що си. Една хубава суша, ще изсуши и консумизма и свръхматериализма в мозьците им. Ама те си мислят, че в "Метро" или в "Била" все ще има. Ще има, ама до време.
Време е ние да призовем Природата на помощ срещу демоните.

преди 19 години 3 месеца #16795

georgi_nz писа:

Воинът знае, че чака и какво чака; а докато чака, той не иска нищо, затова и най-малкото нещо, което получи, е повече от това, което той може да вземе. Ако има нужда да яде, той намира начин, понеже не е гладен; ако нещо нарани тялото му, той намира начин да го възпре, защото не го боли. Когато човек е гладен и го боли, това означава, че не е воин; и силите на глада и болката му ще го унищожат.

преди 19 години 3 месеца #16801
Защо нямаме армия, като хората..?!!!
Офицери с чуство за дълг...!!! Истински патриоти...!!!
Колко лесно щяха да станат нещата тогава......
Псуваме Турция, но армията им е на място...!!!
А някоий от техните е кривнал от правия път, я генералите са опразнили казармите....

преди 19 години 3 месеца #16802
"Всеки работодател в Ботевград го е страх да му даде работа, а в момента по същите причини трябваше да си спре и достъпа до интернет и не е тук при нас."

В Ботевград са мръсни комунисти. Да измрът всичките, заедно със семействата им.
А ние не можем ли, който има възможност, да съберем някакви средства и да му плащаме примерно нета за тримесечие напред.
Не ми се иска да се стига до положението, както при Илия Минев, който умира в мизерия.

преди 19 години 3 месеца #16804

Jordan_13 писа: "Всеки работодател в Ботевград го е страх да му даде работа, а в момента по същите причини трябваше да си спре и достъпа до интернет и не е тук при нас."

В Ботевград са мръсни комунисти. Да измрът всичките, заедно със семействата им.
А ние не можем ли, който има възможност, да съберем някакви средства и да му плащаме примерно нета за тримесечие напред.
Не ми се иска да се стига до положението, както при Илия Минев, който умира в мизерия.

Отдавна си мисля по този въпрос, самоче нет не се яде...!!!
Когато ходих при него говорихме и по този въпрос. Прие да му взема една бира и цигари..!!! Трябва да му намерим работа....

преди 19 години 3 месеца #16812
Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?

преди 19 години 3 месеца #16813

Bell писа: Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?

Намерих му в Ботевград, но не е за него..!!! Няма да издържи физически...!!!
Мисля по въпроса...

преди 19 години 3 месеца #16815
Бай Йордан е прав...!!! Дайте да му плащаме нет-а...!! Така ще може да пише поне, пък и имах една идея за него в тази посока...!!!! Някой знае ли колко му струва нета...?!!! Ще отида да му занеса пари...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.