ЦАР КАЛОЯН Полагане на мощите

преди 19 години 4 месеца #15395
Приятели някой ще ходи ли в Търново на полагането на мощите на цар Калоян ?
Аз се замислям и може и да отида.Ако някой ходи може да ми драсне на мейла да се видим там евентуално.

atila_kn@abv.bg

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15419
Аз сигурно ще отида, и без това тия дни ще съм в Търново.

преди 19 години 4 месеца #15500
Моля хората, които отидат там да обърнат внимание в какъв ковчег ще бъдат положени мощите Му, кои са присъстващите високопочитаеми гости, както и на самия ритуал. Има много смущаващи неща в цялата история. Първо факта, че се прави в делничен ден, т.е. възможно по малко обикновени хора. Второ, ковчега на кан Калоян от свещения род Дуло ще се прави във военен завод. Т.е. има всички основания да се предполага, че ще е изработен от желязо, най възможно оловна сплав. Това е противно на всякакви християнски и тенгриански разбирания за сливане на тленните останки с майката Земя, където Духа може свободно да излиза. Желязото, по специално оловото екранира енергиите, а комбинирано с бетонен саркофаг плюс масонските ритуали и символи и поредният пазител на България е неутрализиран. Така направиха с една друга голяма българка - Ванга, така май и ще направят с кан Калоян. Търново сега е станал център на масониерията и съм убеден, че на ритуала ще присъстват изтъкнати масони.
Какви са причините? Ами братът на създателите на Втората българска държава Асен и Петър просто смачква преди 800 години цвета на тамплиерите масони, пратени от венецианския Синедрион да унищожат България и Византия, както и да си вземат скритите артефакти под руините на йодейския храм на Соломон. (Разрушен през 70г. както предрече Христос). Точно по това време около 19-20.04.1205г. Калоян ослепява по тенгриански обичай врага си Балдуин Фландърски и го затваря в Търново. Сега е време на ония да си отмъстят както могат с мощите му.

Отделно църквата Св.40 Мъченика има и друго важно значение за българите като символика.

преди 19 години 4 месеца #15519
Едно момче тъкмо вчера падна от Балдуиновата кула.Не е известно дали е нещастен случай.

Духът на Калоян е неспокоен.

П.П.До колкото знам само желязото може да възпрепятства или нарани завърнал се от отвъдното.

преди 19 години 4 месеца #15633
Та да разказват присъствалите на церемонията. То по телевизиите дадоха това което искат, предполагам другото да е било интересното.

преди 19 години 4 месеца #15634
Това, от което се опасявах вече е факт. Стоманено-оловен ковчег поставен в бетонен саркофаг, чийто капак тежи повече от тон. Тленните останки намазани с неизвестна субстанция (казват восък), щял да бъде поизваждан периодично през 10-15 години да видят как е. БТР, охранявани от горили масони, калимявки изливащи вино върху стоманения ковчег. Типично по български обичай, нали?
Нахалството на масона-ченге Теодосий (Божидар) Димитров не спира дотук. Идеята му е по този начин да неутрализират Духовете на другите владетели от рода Дуло и пазители на България. Специален интерес е проявен към костите Кан Кубрат. А черешката е ще бъде откриването на огромен паметник на най-върлия унищожител на българщината - ренегата Михаил (Борис 1). Бас държа, че ще е построен в добрите масонски традиции с участието на друг известен масон и приятел на столетницата Вежди Рашидов.
Тангра забавя, но не забравя!

преди 19 години 4 месеца #15635
Срокът на Проклятието изтича. Радостта им няма да бъде дълга.
А падналото момче си мисля, че друго едно племе обича да извършва човешки жертвоприношения.

преди 19 години 4 месеца #15688

Елтимир писа: Срокът на Проклятието изтича. Радостта им няма да бъде дълга.
А падналото момче си мисля, че друго едно племе обича да извършва човешки жертвоприношения.

Миналата година още едно момиче е паднало,този път от другата страна на Царичина.
Бивш преподавател от Софийския университет,макар и в непряк текст,потвърди,че това са си чисти жертвопринушения.

Масоните са на далавера,нали? Вербували са самоубийствена секта,дето им осигурява кадри за ритуалите.Преди години,по думите на същия преподавател,дъщерята на негов колега се хвърлила от 7ми етаж в дните след щастлива сватба.Съпругът й бил от въпросната секта.

преди 19 години 4 месеца #15724

Елтимир писа: Срокът на Проклятието изтича. Радостта им няма да бъде дълга.

За незапознатите Проклятието за което става въпрос е кръвната клетва, направена през 865, когато Борис 1 потапя в кръв родината с избиването на елита на Велика България и предването на Кивота на римокатолиците. Направено е от колобър и е толкова силно, че не може да бъде променено. То е валидно за 1200 години оттогава. За скептиците, една статия където вестник Атака повдига преди време завесата, когато още пускаше по някоя свястна статия.
www.vestnikataka.com/?module=displaystor...on_id=57&format=html
Става дума за друго. Като всяко проклятие, в годините преди изтичането си отслабва. Това, че не може да се промени е факт, но може да се намали в рамките на 5% (в природоматематическите науки се дава същия стандартен процент при всички измервания). На всички е ясно, че ако трябва да чакаме до 2065г. България просто няма да я има. Тези 5 % обаче правят разликата. А тя е точно 2005г. Какво стана тогава, всички знаете. Това, че Атака измами очакванията, не е важно. Важното е, че 500,000 българи СА за една ИДЕЯ. От тези 500,000 ако извадим 200,000-300,000 неориентирани и възрастни хора, остават една солидна маса от 200,000 БЪЛГ-АРИ, които знаят точно какво става и които са далеч над критичната маса, необходима като почнат събитията. Точно това е големия проблем за тях, точно затова и бързат. Само че въпреки цялата помпозност - резултатът е нулев. Просто защото нещата вече за задвижени и това са излишни пари, дадени за кичозни масонски ритуали. Жалко само за жертвеното момче, хвърлено от Балдуиновата кула, за да се налапат с кръв...

преди 19 години 4 месеца #16404
Днес в деня на Успеха на покръстителя (Борис) - 2 май откриха въпросния 11 метров паметник и то не къде да е, а в старата ни столица Плиска. Можеха да си го направят в Преслав, но гаврата трябва да е пълна. Открит лично от варненския митрополит Кирил, за който се знае от всички в БПЦ, че е масон и почти сигурен бъдещ патриарх. Прави впечатление и самия паметник - масонски меч, почти копие с Масонския паметник, наскоро открит в кв. Лозенец, София. А най-големият дарител е разбира се човека от билдербергската ложа, шефа на Лукойл Валентин Златев.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.