Ще изчезне ли българският народ?
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=706
samvoin, явно не си чел повечето теми във форума иначе щеше да знаеш, че тука няма глобалисти и анти-расисти, но не всички сме хитлеристи и екстремисти!
Освен това бих искала да ми кажеш дали правиш разлика между етнос и раса!
Това съобщение е редактирано от Bell на 12.4.2007, 1:42
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Расата ,която е външна проява на генетичната наследственост,определя на първо място самосъзнанието и народопринадлежността,така че едното е следствие от другото и са пряко свързани!Bell писа: Спорт-Здраве, тук вече имаше тема относно женското и мъжкото начало - не е зле да я прегледаш преди да си вадиш изводите аз какви позиции заемам! Нямам намерение да се повтарям в тази тема тук, но не съм съгласна с това, което каза и ако имаш желание за подобна дискусия можеш да се върнеш в старата тема и да си искажеш мнението там, за да не задръстваме тази тук.
samvoin, явно не си чел повечето теми във форума иначе щеше да знаеш, че тука няма глобалисти и ани-расисти, но не всички сме хитлеристи и екстремисти!
Освен това бих искала да ми кажеш дали правиш разлика между етнос и раса!
Кое доказва че Хитлерима е"екстремизъм",в отрицателния смисъл на думата и какво значи"хитлерист"?
Кое определя какво е"крайно" и какво"умерено",какво е"ляво" и какво"дясно" учение?
Това е въпрос на гледна точка,въпрос на различни тълкувания...
Нали като се каже Българин си представяме човек от конкретна раса и с конкретен цвят на кожата и характеристика на генетичната същност и придобитата-вторична същност,при негъра също!
Съответно негъра не е етнос,а определен биологичен вид,който може да е от всякакъв друг етнос,но не и от Българския,от което излиза че не може и да е част от Българската нация,за това че е роден в България например.
Но ако твоя въпрос го приемем за логичен,то значи не трябва да изключваме възможността негъра да бъде представител на Българския етнос,само за това че криво-ляво криви Български срички като с говорен дефект!
Затова трябва расов и генетически,или наследствен критерии за Българин,както и критерии по-пръктическите дела след това!
Все-повече искам да проверя лично колко заслужаваш да се наричаш войн..!!!!
Пак ти казвам...!!!! Спри да намесваш Хитлер навсякъде, че ще ти го жигосам на задника накрая...!!! Не усещаш ли, че си в грешния форум...?!!! Или са те изгонили от всякъде и само тука можеш да си бълваш простотиите...?!!! Кой си ти бе пикльо, че да ми определяш ценносната система, произхода и това колко деца да имам..?!!!! Стига си ми цитирал простотиите на "Кавхана", че накрая ще стане дебела..??!!!
Сега уловката е в това, че даден етнос носи определен генетичен отпечатък като цяло, което си го окачествява и си му придава дадената отличителна характеристика! Ако искаме да запазим дадената генетика, то тогава би било добре да не се омешват всички раси и етноси безпределно. Това е ясно! А дали негър ще има българска майка или баща, то е ясно, че той няма да носи същия силен генетичен отпечатък...ясно е, че тези, които могат да се нарекат "чисти" като представители на даден етнос, са такива, защото техните предци не са се омешвали с чужди етноси! Всичко е в ДНК-то! Можем да говорим за чистота в рамките на дадения етнос, но нека не забравяме, че това понятие е сравнително относително и в него няма нищо радикално!
Но на фона на това, което казах, не намирам почва за твоя радикален и екстремистки мироглед за държавното устройство и расовата чистота!
Но има един закон, който е над всичко и той се нарича Естествен Подбор-при него няма "прошка"! Именно благодарение на него днес съществуват определени раси и етноси....но дали в момента глобализаторите искат да го пречупят изкуствено или целия тоя етап в човешката история се дължи на Естествения Подбор, това незнам!
Знам само, че сме длъжни да се борим, за това, което обичаме и ценим!
Тогава не виждам върху кой момент и какво спориш с мен и аз какво"радикално" и ти какво по-"умерено" от мен казваш,но както и да е...
Просто това което се опитвам да кажа и изясня тук,е че думата расизъм и раса не са мръсни,че в расизма като политическо и държавническо явление,разбира се със законодателен регламент,няма нищо престъпно,но напротив той е жизнено необходим и че не е нищо повече от желание за оцеляване и продължаване на нашия,или изобщо своя собствен род,което не значи обезателно противопоставяне на всички останали или отричане на техните жизнени права,значение и достойнства!
Също така казвам че расата е в основата на всичко и че всичко е следствие от степента на расова чистота и расова и генетична принадлежност и това го казвам не аз,а са го казали големи Българи,като Янко Янев,Владимир Свинтила,Кирил Христов,Цани Гинев,а древните ни кан ювигии ревностно са спазвали и са съблюдавали тези неписани Природни закони!
И те ли бяха"евреи" и са се ръководели по-"тълмудисткото"учение расизъм,защото са били безспорни расисти?!
Включая и Иван Вазов в това число,както Кавхана казва-той не е расист,той е само много голям расист!И то много по-безапелационен в редица свои изказвания относно расата,от Кавхана,а да не говорим от Адолф Хитлер,който направо гали с думите си в сравнение с някои от нашите расови мислители...
Така че нека се замислим,тези хора прости ли са,евреи ли са,масони ли са,комунисти ли са,или германофили?
Ето аз давам за пример тук,какво са мислили категорични застъпници на Българщината по-тези въпроси,които нито са германци,нито са каквито и да било чуждофили или обвързани с партии и тоталитарни системи!
И най-вече техните думи би трябвало изцяло да парират спекулантите тук,че видите ли расизма бил някакво чуждо на Българите учение и пр,техните думи,на тези Българи,са нашия победен триумф над тези,които ни обвиняват в хитлеризъм,германофилия и пр.
А що се касае до хитлеризма,аз не намирам нищо зло в това определение,нека бъда хитлерист по-добре,отколкото сталинист,бушовист,или на някакъв друг изрод с доказани милиони избити души фен,защото за Хитлер лъжите излезнаха на яве,а на изброените от мен престъпници тепърва ще излизат истините за тях,а на последния цял свят наблюдава престъпленията му равнодушно,както и тези в Палестина,така че когато ми се заговори за"еврейски страдалци" по-времето на Хитлер,извинявайте но това е наглост и цинизъм в контекста на днешните събития и само един умишлен поддръжник на военните престъпления в Палестина и на унищожението на нашия народ,може да говори за тези"жертви"!
Ето ти линк към "Основи на Българската расова теория" на Кавхана,по-точно откъси от нея,съветвам те да прочетеш тази книга и да я осмислиш!
Друг начин няма.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.