Ще изчезне ли българският народ?

преди 19 години 4 месеца #15114

Спорт-Здраве писа:

georgi_nz писа:

nik писа: НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ,КАТО ВАС! В МОЯ БЛОК ЖИВЕЯТ 6-/ШЕСТ/ "МОМЧЕТА" ПО НА 28-32 г. НЕ СА ЖЕНЕНИ И НЯМАТ ДЕЦА! НА ТЯХНО МЯСТО ШЕСТ ЦИГАНИНА ПРИМЕРНО ЩЕ ИМАТ ПО 4 РАВНО НА 24 ДЕЦА! ТАКА ЗАГИВА НАЦИЯТА!!! А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НЕ СЕ ЖЕНЯТ-ИЗВИНЯВАМ СЕ,ХАЙДЕ ЩЕ ГО КАЖА ПО ПРИЕМЛИВ НАЧИН:"ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА КУРВИ!!!" СЕГА,ВЕРОЯТНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯ НА КОГОТО ТРЯБВА И АЗ НАИСТИНА СЕ ИЗВИНЯВАМ,НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ СИТУАЦИЯТА!

Или може би ги удовлетворяват напълно нощните "тренировки" пред TV1000 за бицепс и трицепс(обратен захват)! :tooth: :tooth: :tooth:

Аз като мъж не виждам нищо естествено да не успееш да си намериш подходяща приятелка . Не е просто нормално да са сами. Не са свършили добрите момичета, както и добрите момчета.
А какво по красиво и вълнуващо от това да имаш за Приятел и спътник човек от другия пол!
Пък и да ти се прииска .... онова - човека е до теб: на една ръка разстояние.
За онова казвам за което сега е модерно да се употребява гадната чужда дума "секс", понеже народа ни му вика любене от как се помни.

Свършиха,Георги.В днешно време е изключително трудно да си момиче.Лесно става,когато се превърнеш в пияна жребица за разплод(Вапцаров).А колко според теб останаха онези,които не избират лесното? Стремежът към трудолюбието отмря.Сега култът е към хитростта и лукавството.

Не че момчетата на са курви.Курви са.Ти различаваш ли кое е момиче и кое е момче като застанат един до друг? Майките не възпитават вече съпруги.Бащите не възпитават вече глави на семейства.Възпитават се хитри пикли,да крадат чужди богатства и пияници комарджии,да се гордеят бащите им с тях.

Възпитават се стада.
А стадо без пастир не може.Тъй че спокойно.Възпитават се и пастири.Може нашите деца да са малко,но са пастири,а циганите са много и са все добитък.

Слагаш рокерията,качваш се в линия 111 и гледаш как в ръганицата ти се отваря пътечка.Сакън някой да не те бутне,че страшно става.Като видят голямо и черно ей такива очи вадят - телешки.А са гъкнали,а хващаш гегата.

Зле са нещата,ама се оправяме,вярно е.Без причина в Балкана не се ходи.Агресията към нас расте,защото ние самите ставаме по-гневни.Това е защитна реакция.Колкото повече се засилва геноцида,значи толкова повече ги е страх нашите врагове.

Напълно съм съгласен с мнението ти!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15117
Бях написал дълго мнение,ама нещо ми сатна с компютъра и не можах да го пусна.
Сега в момента не ми се пише наново,това което мисля като цяло.
Но докато белите жени ползват противозачатъчни у нас,когато го правят с партньор от тяхната раса,естествено че ще изчезваме,та нали презервативите и противозачатъчните са тенденциозно еврейско творение също?
Само едно националноотговорно и расовомислещо правителство,ще забрани ,изгори и съде за разпространието на тези средства за унищожение на расата ни!
Който от нашата раса не иска деца,нека се въздържа от безплоден и ялов секс и не трябва да бъде с предимство и да се ползва от социални привилегии!
Жена от расата ни,която отказва да ражда от бял мъж,е безотговорна жена!

преди 19 години 4 месеца #15118
И аз се присъединявам към мнението за мъжете и жените на Спорт-Здраве!

Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат, а за останалите деграданти най-визш смисъл на ежедневието е саморазрушителния купон -дрога,оргии,алкохол,цигари....какви деца?!?!?!

преди 19 години 4 месеца #15119

samvoin писа: Жена от расата ни,която отказва да ражда от бял мъж,е безотговорна жена!

Абе много ви е лесно на вас!
Предлагам в такъв случай и белия мъж да се въздържа от яловия секс, ако не е готов да поеме отговорност за сътвореното дете и да помага за неговото отглеждане!!!

Един приятел разправя: "След секс, като отивам до банята и малките пискат "тати, тати, не ме настъпвай"! :shock:

Така, че хайде да не си говорим глупости!

преди 19 години 4 месеца #15120
Това може отново да бъде уредено от една расовоангажирана и отговорна държава!
Ако обаче се раждаха деца,то това щеше да е много по-голям подтик за народа да се бори за своето оцеляване и нямаше да има такъв егоизъм и еснафщина,защото Българина щеше да е по-загрижен за бъдещето на многото си деца,отколкото за себе си!
Освен това щеше да има по-голям брой активно Българско население,което да се бори за оцеляването на народа и расата си!
Сега вече на редица места отсъства активната наше население и сме нация от старци и смъртници почти.
Затова расовоотговорния човек,не може да не иска да се множи и да бяга от отговорност към децата си.
Естествено че само държава каквато ние искаме,ще преследва безотговорните родители и ще ги санкцинира жестоко!

преди 19 години 4 месеца #15121
Всеки от изказалите мнение до тук е прав..!!! Проблема който сте зачекнали с тази тема, е толкова голям и многопластов, че е трудно да се отговори еднозначно...!!! Според мен, основния въпрос, е защо вече толкова години, умишлено липсва държавна политика по проблема..?!!! Така наречените "социални" правителства до момента, "ухажват" само пенсионерите, като потенциални гласоподаватели..!!! Друг е въпроса, трохите които се подхвърлят на хората от третата възраст, доколко вършат работа.. Лично аз не се сещам до този момент за политик или партия, които да са заягали този проблем, камо ли да предложат някаква стратегия за излизане от демографсаката криза на България...!!! Защо никой не повдига този въпрос..?!! Защо не се прави нищо..?!!
Топим се по-бързо и от ледниците..!!!
Май, няма да дочакаме потопа...

преди 19 години 4 месеца #15124
ЯВНО НЕ СЪМ РАЗБРАН,КАКТО ТРЯБВА ИЛИ НЕ СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛ ПОНЯТНО!СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА,ЧЕ "СВОБОДНАТА"БЪЛГАРСКА ЖЕНА НЕ Е ВЕЧЕ ГОДНА ЗА СЕМЕЙСТВО И СЪОТВЕТНО НЕ Е ОДОБРЯВАНА ОТ МЪЖЕТЕ ЗА ПАРТНЬОР В ЖИВОТА,НЕ Е ЛОЯЛНА И ДОБРА МАЙКА.ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС И НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ,КОГАТО,КАТО ГИ ПОПИТАШ ЗАЩО НЕ СЕ ЖЕНЯТ,ТЕ ОТГОВАРЯТ:"ЗА КОГО?" И АЗ ЛИЧНО ГИ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО!

преди 19 години 4 месеца #15128

Bell писа: Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат,

Ако това беше проблемът,всичко щеше да е прекрасно.Проблемът е,че,останали сами,неспособни да открият дружката си,качествените момичета и момчета в самотата си се претопяват от саморазрушителната маса.
Проблемът е в оцеляването на стойностните,намирането им един с друг е едно от решенията на този проблем.

Ник,добре си разбран...Това,за което говориш,се корени в по-ранната възпитателна възраст.Резултат от некомпетентното и често безочливо родителско възпитение и виско-интензивното улично такова.

преди 19 години 4 месеца #15132
Както е тръгнало, не само ще изчезнем, ами след някоя и друга петилетка може да изкарат така нещата, че все едно не ни е имало. Привеждам примери:

1. На всеки 7 новородени деца 1 е българче, 2 са турчета и 4 са циганчета.
2. Законите за циганите и турците не важат - само за българите.
3. Нерядко забелязвам, сякаш е нова мода сред ученичките - да си хващат за гаджета мангали.
4. Има стотици ромски правозащитни организации. Българските - колко са?
5. Наливат милиони за ромска интеграция. Не се заблуждавайте че са бедни - имат пари циганетата.
6. Ако един турчин има проблем, ще вдигне олелия чак до агент Сава (оппа, Ахмед Доган), ако е българин - ще го разтакават докато сам не се откаже.
7. Оня турчин забравих му името дето изнасилвал български момчета го пуснали - познайте какво направил пак...
8. Имаше преди години случай за циганин, дето изнасилил българка и го пуснали. Приятелят на момичето намерил циганина и го убил. Вкараха българското момче за 11 години.

Колкото до проблема с младежта, причините които изтъкват властите са просто смешни. Казват че децата са такива заради филмите, заради компютърните игри, Интернет, чалгата, новото време в което живеели и прочее измислици. Пък то кой виновен - майка му и баща му. Всичко е въпрос на възпитание. И аз съм имал сблъсък с какви ли не изкушения, гадории, простотии и така нататък, ама не съм станал дрислю, ами нормален човек...

Няма да привеждам повече примери, вие си ги знаете. Спомням си само един разговор с приятел, тъкмо сме се уволнили от казармата, заредени до дупка с национализъм от най-чист вид и ненавист към всичко, което е против България. Той вика: "Представи си сега една внезапна, светкавична гражданска война. Лежат си полуголи мангалите, лъщят, смърдят, по едно време се чува някакво далечно боботене и ръмжене. - Како става ба Мемет? - Нзнам бе! И в лятната мараня изплуват силуетите на танковете..." :devil:

преди 19 години 4 месеца #15140

Спорт-Здраве писа:

Bell писа: Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат,

Ако това беше проблемът,всичко щеше да е прекрасно.Проблемът е,че,останали сами,неспособни да открият дружката си,качествените момичета и момчета в самотата си се претопяват от саморазрушителната маса.
Проблемът е в оцеляването на стойностните,намирането им един с друг е едно от решенията на този проблем.

Спорт-здраве, ами и аз това имах предвид! То е ясно, че като не се засекат или ще си останат бездетни или ще си създадат дете с някой дегенерат, ако се решат на компромис и тн и тн....ясно е каква е цялата картинка!

Nik, като ти чета постингите в тази тема и ми потреперва веничката на челото (като в японските анимации :mad2: ), та, тъй като допускам (и се надявам), че съм те разбрала погрешно, направо ще кажа, че не можах да разбера добре какво искаш да кажеш!?!?!?!?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.