Ще изчезне ли българският народ?
Напълно съм съгласен с мнението ти!Спорт-Здраве писа:
Свършиха,Георги.В днешно време е изключително трудно да си момиче.Лесно става,когато се превърнеш в пияна жребица за разплод(Вапцаров).А колко според теб останаха онези,които не избират лесното? Стремежът към трудолюбието отмря.Сега култът е към хитростта и лукавството.georgi_nz писа:
Или може би ги удовлетворяват напълно нощните "тренировки" пред TV1000 за бицепс и трицепс(обратен захват)!nik писа: НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ,КАТО ВАС! В МОЯ БЛОК ЖИВЕЯТ 6-/ШЕСТ/ "МОМЧЕТА" ПО НА 28-32 г. НЕ СА ЖЕНЕНИ И НЯМАТ ДЕЦА! НА ТЯХНО МЯСТО ШЕСТ ЦИГАНИНА ПРИМЕРНО ЩЕ ИМАТ ПО 4 РАВНО НА 24 ДЕЦА! ТАКА ЗАГИВА НАЦИЯТА!!! А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НЕ СЕ ЖЕНЯТ-ИЗВИНЯВАМ СЕ,ХАЙДЕ ЩЕ ГО КАЖА ПО ПРИЕМЛИВ НАЧИН:"ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА КУРВИ!!!" СЕГА,ВЕРОЯТНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯ НА КОГОТО ТРЯБВА И АЗ НАИСТИНА СЕ ИЗВИНЯВАМ,НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ СИТУАЦИЯТА!
![]()
![]()
Аз като мъж не виждам нищо естествено да не успееш да си намериш подходяща приятелка . Не е просто нормално да са сами. Не са свършили добрите момичета, както и добрите момчета.
А какво по красиво и вълнуващо от това да имаш за Приятел и спътник човек от другия пол!
Пък и да ти се прииска .... онова - човека е до теб: на една ръка разстояние.
За онова казвам за което сега е модерно да се употребява гадната чужда дума "секс", понеже народа ни му вика любене от как се помни.
Не че момчетата на са курви.Курви са.Ти различаваш ли кое е момиче и кое е момче като застанат един до друг? Майките не възпитават вече съпруги.Бащите не възпитават вече глави на семейства.Възпитават се хитри пикли,да крадат чужди богатства и пияници комарджии,да се гордеят бащите им с тях.
Възпитават се стада.
А стадо без пастир не може.Тъй че спокойно.Възпитават се и пастири.Може нашите деца да са малко,но са пастири,а циганите са много и са все добитък.
Слагаш рокерията,качваш се в линия 111 и гледаш как в ръганицата ти се отваря пътечка.Сакън някой да не те бутне,че страшно става.Като видят голямо и черно ей такива очи вадят - телешки.А са гъкнали,а хващаш гегата.
Зле са нещата,ама се оправяме,вярно е.Без причина в Балкана не се ходи.Агресията към нас расте,защото ние самите ставаме по-гневни.Това е защитна реакция.Колкото повече се засилва геноцида,значи толкова повече ги е страх нашите врагове.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Сега в момента не ми се пише наново,това което мисля като цяло.
Но докато белите жени ползват противозачатъчни у нас,когато го правят с партньор от тяхната раса,естествено че ще изчезваме,та нали презервативите и противозачатъчните са тенденциозно еврейско творение също?
Само едно националноотговорно и расовомислещо правителство,ще забрани ,изгори и съде за разпространието на тези средства за унищожение на расата ни!
Който от нашата раса не иска деца,нека се въздържа от безплоден и ялов секс и не трябва да бъде с предимство и да се ползва от социални привилегии!
Жена от расата ни,която отказва да ражда от бял мъж,е безотговорна жена!
Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат, а за останалите деграданти най-визш смисъл на ежедневието е саморазрушителния купон -дрога,оргии,алкохол,цигари....какви деца?!?!?!
Абе много ви е лесно на вас!samvoin писа: Жена от расата ни,която отказва да ражда от бял мъж,е безотговорна жена!
Предлагам в такъв случай и белия мъж да се въздържа от яловия секс, ако не е готов да поеме отговорност за сътвореното дете и да помага за неговото отглеждане!!!
Един приятел разправя: "След секс, като отивам до банята и малките пискат "тати, тати, не ме настъпвай"!
Така, че хайде да не си говорим глупости!
Ако обаче се раждаха деца,то това щеше да е много по-голям подтик за народа да се бори за своето оцеляване и нямаше да има такъв егоизъм и еснафщина,защото Българина щеше да е по-загрижен за бъдещето на многото си деца,отколкото за себе си!
Освен това щеше да има по-голям брой активно Българско население,което да се бори за оцеляването на народа и расата си!
Сега вече на редица места отсъства активната наше население и сме нация от старци и смъртници почти.
Затова расовоотговорния човек,не може да не иска да се множи и да бяга от отговорност към децата си.
Естествено че само държава каквато ние искаме,ще преследва безотговорните родители и ще ги санкцинира жестоко!
Топим се по-бързо и от ледниците..!!!
Май, няма да дочакаме потопа...
Ако това беше проблемът,всичко щеше да е прекрасно.Проблемът е,че,останали сами,неспособни да открият дружката си,качествените момичета и момчета в самотата си се претопяват от саморазрушителната маса.Bell писа: Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат,
Проблемът е в оцеляването на стойностните,намирането им един с друг е едно от решенията на този проблем.
Ник,добре си разбран...Това,за което говориш,се корени в по-ранната възпитателна възраст.Резултат от некомпетентното и често безочливо родителско възпитение и виско-интензивното улично такова.
1. На всеки 7 новородени деца 1 е българче, 2 са турчета и 4 са циганчета.
2. Законите за циганите и турците не важат - само за българите.
3. Нерядко забелязвам, сякаш е нова мода сред ученичките - да си хващат за гаджета мангали.
4. Има стотици ромски правозащитни организации. Българските - колко са?
5. Наливат милиони за ромска интеграция. Не се заблуждавайте че са бедни - имат пари циганетата.
6. Ако един турчин има проблем, ще вдигне олелия чак до агент Сава (оппа, Ахмед Доган), ако е българин - ще го разтакават докато сам не се откаже.
7. Оня турчин забравих му името дето изнасилвал български момчета го пуснали - познайте какво направил пак...
8. Имаше преди години случай за циганин, дето изнасилил българка и го пуснали. Приятелят на момичето намерил циганина и го убил. Вкараха българското момче за 11 години.
Колкото до проблема с младежта, причините които изтъкват властите са просто смешни. Казват че децата са такива заради филмите, заради компютърните игри, Интернет, чалгата, новото време в което живеели и прочее измислици. Пък то кой виновен - майка му и баща му. Всичко е въпрос на възпитание. И аз съм имал сблъсък с какви ли не изкушения, гадории, простотии и така нататък, ама не съм станал дрислю, ами нормален човек...
Няма да привеждам повече примери, вие си ги знаете. Спомням си само един разговор с приятел, тъкмо сме се уволнили от казармата, заредени до дупка с национализъм от най-чист вид и ненавист към всичко, което е против България. Той вика: "Представи си сега една внезапна, светкавична гражданска война. Лежат си полуголи мангалите, лъщят, смърдят, по едно време се чува някакво далечно боботене и ръмжене. - Како става ба Мемет? - Нзнам бе! И в лятната мараня изплуват силуетите на танковете..."
Спорт-здраве, ами и аз това имах предвид! То е ясно, че като не се засекат или ще си останат бездетни или ще си създадат дете с някой дегенерат, ако се решат на компромис и тн и тн....ясно е каква е цялата картинка!Спорт-Здраве писа:
Ако това беше проблемът,всичко щеше да е прекрасно.Проблемът е,че,останали сами,неспособни да открият дружката си,качествените момичета и момчета в самотата си се претопяват от саморазрушителната маса.Bell писа: Просто качествените момичета и качествените момчета явно са толкова малко, че им е трудно да се засекат,
Проблемът е в оцеляването на стойностните,намирането им един с друг е едно от решенията на този проблем.
Nik, като ти чета постингите в тази тема и ми потреперва веничката на челото (като в японските анимации
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.