Ще изчезне ли българският народ?

преди 19 години 4 месеца #15187
Да внесем малко яснота около понятието расизъм и обективното определение,на още незаплашените от еверите енциклопедисти след ВСВ!
Това е било определението преди евреите да започнат да пишат или преглеждат още енциклопедиите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15190

samvoin писа: Обаче на мен господата антирасисти-"националисти" никога не ми отговарят на конкретните въпроси,когато им поставя нещата конкретно!
Интересно защо обаче антирасистите от този форум,предлагат расистките мерки за спасение на народа ни,които ние предлагаме?
Изглежда че все пак са чели какво предлагаме ние,което е обнадеждаващо,но защо тогава за тях думата расизъм е мръсна,след като расизъм е точно това-да съхраниш своята раса и да защитиш правото и на живот,това е класическия и истински расизъм,а не да унищожаваш останалите раси!
Да си антирасист,значи ил да си невежа,или да си умишлен пораженец спрямо своята раса/ако принадлежиш изобщо към тази раса/!

Не, не са чели. Не си прави самореклама. Не си нещо кой знае какво, че да влияеш на мнението ми, поне на мен. Има неща, които са естествени, природни - за да се получи нов вид, примерно, растителен е нужна чиста линия, в която да няма примеси. За да го опазим, не му даваме да се опрашва с друг - пак чиста линия. Толкова. Ползваме законите на природата, а не идеологическите системи.
И стига си блъскал постове с хиляди редове.
Поздрави на Кавхана, да не си забрави дрогата и ракията, тая вечер.

преди 19 години 4 месеца #15198

anti666 писа: Например Спорт и Здраве вместо да се ръга из софийските автобуси би могъл с приятели и български знамена да се разходи с образователна цел до тези красиви родопски места, да се отбие в някоя кръчма и да понаучи кръчмаря на български език. Съвсем културно, без да се нарушава член 108.

Имам множество отделни идеи,anti666,и няколко,обединени в цялостен план.Някои са написани,в други е пресмятано,а трети са само хрумвания.Всички се отнасят изключително за София,тъй като нямам възможността да разширя мирогледа си.Намирам се в такъв етап от живота си,в който приоритет притежава едно единствено занимание,което е в името на всичко останало.Скоро начинанието ще бъде завършено и ще насоча труда си към идеите,които засягат разнообразни сфери на битовото и духовното.

Още повече,България е голяма.За да се усвои изцяло едно ниво,съзнанието трябва да се намира поне на две нива над него.Аз съм перфекционист и преди да погледна извън София,трябва да усвоя изцяло законите на тази джунгла.Подготовката за провинцията ще изисква много време,защото законите на джунглата там са твърде различни и по-сложни за вплитане в комбинативна мисъл.

Врагът се насочва към определения за понятието "интернет тероризъм".Според мен речта тук трябва да се мери отсега,защото Движението ще е първото пространство,което ще пострада от тези "интернет реформи".Поне това смятам за разумно от гледната точка на защитата.Ако аз бях сайта,щеше да ми е по-изгодно да предотвратя атентатите като не дам повод за тях,вместо да ги отблъсквам после.Друг може да мисли иначе.Всеки,който се интересува от социалните сблъсъци,битовите еквивалентности на познати ситуаци и прочие от тази тематика,може да ме намери на ЛС.
Имам със сигурност не неповторими,но свежо оформени виждания,които записвам и оформям в смислово единство.Някой неправилно би го нарекъл теория.Това ми начинание е в постоянен процес,въпреки променливата му интензивност.Но не бездействам,anti666,не бой се за мен.Моето време ще дойде скоро.

Белл,за мъжа е характерна стихията на разума.Жената се намира в стихията на емоционалността.Това се е запазило в традицията от незапомнени времена и това имах предвид.Винаги има изключения,защото равновесието включва в себе си едновременно своето запазване и своето нарушение.Затова равновесието в същността си е динамика - абсолютна величина на редица от променливи състояния.
Един Ахил не е толкова разумен,колкото тласкан от желания и емоционалността на една Клеопатра не отстъпва от царствената й деловитост.

Но образът на беловласия мъдрец,седнал под хилядолетното дърво,се е запазил мъжки и образът на изкушението се е запазил женски.Те са две променливи и без една от тях равновесието става по-бедно.Защо ги делиш?

преди 19 години 4 месеца #15202
Аз не знам точно в чия градина се хвърля камъка,относно "ръгането в автобуси" и какво общо има това с расизма,ако е в моята,след като десет пъти повторих,че нито съм скинар,нито съм бил,нито ще бъда!
И ако може някой да ми обясни,какво общо има между скинарите и нацистите и техните действия/като изключим част от кафявите скинари/?
За да си националсоциалист,ти трябва да се бориш за създаването на дисциплинирана и стройна НС-организация с лидер,нещо което не виждам при скинарите,както и не виждам действията им да са свойствени за една националсоциалистическа организация-устремена към властта,както и поведението им!
А не може да говорим за националсоциализъм,който не е устремен към властта,защото без власт и законност,няма национализъм,няма националсоциализъм,няма градивност!
А националсоциализма и национализма са градивност и законност,не улични и лумпенски изстъпления,от анархо-комунистически тип,облечени в"расизъм"!

преди 19 години 4 месеца #15204
Точно София е една масова джунгла,но както и да е това!
За съжаление в София няма никакъв истински национализъм и расизъм,като сериозен субект,защото расизма е преди всичко расова солидарност и осъзнатост,в практическата си проява!
За съжаление,след като поживях там,разбрах че картината не е много по-добре от"провинцията" в която съм живял.
Между другото в България не е имало и няма провинции,защото съществува като унитарна държава,тя не е империя или федерация все още поне,макар че вече е една от републиките на федеративното СССР-"ЕС" и на практика не съществува като независима държава,но тъй като влизането там е нелегитимно,едно националистическо правителство,ако скоро дойде на власт до някоя година,няма да е късно светкавично да ни изкара от там,но до едно десетилетие и половина-две най-много,ще е късно за всичко...

преди 19 години 4 месеца #15205

Jordan_13 писа:

samvoin писа: Обаче на мен господата антирасисти-"националисти" никога не ми отговарят на конкретните въпроси,когато им поставя нещата конкретно!
Интересно защо обаче антирасистите от този форум,предлагат расистките мерки за спасение на народа ни,които ние предлагаме?
Изглежда че все пак са чели какво предлагаме ние,което е обнадеждаващо,но защо тогава за тях думата расизъм е мръсна,след като расизъм е точно това-да съхраниш своята раса и да защитиш правото и на живот,това е класическия и истински расизъм,а не да унищожаваш останалите раси!
Да си антирасист,значи ил да си невежа,или да си умишлен пораженец спрямо своята раса/ако принадлежиш изобщо към тази раса/!

Не, не са чели. Не си прави самореклама. Не си нещо кой знае какво, че да влияеш на мнението ми, поне на мен. Има неща, които са естествени, природни - за да се получи нов вид, примерно, растителен е нужна чиста линия, в която да няма примеси. За да го опазим, не му даваме да се опрашва с друг - пак чиста линия. Толкова. Ползваме законите на природата, а не идеологическите системи.
И стига си блъскал постове с хиляди редове.
Поздрави на Кавхана, да не си забрави дрогата и ракията, тая вечер.

Аз не знам Кавхана,какво взема,ама тебе като те гледам май нещо не спазваш предписанията на психиатъра!Вече трябваше да спиш,не да дръстиш шизофрении тук! :lol:

преди 19 години 4 месеца #15206
Кавхана за разлика от вас "анонимните алкохолици" не е лизвал алкохол почти в живота си и това могат да го потвърдят и приятели и врагове,които го познават,но за вашите активисти и членове доста съм подочул приказки че не прескачате ден,без да сте на градост и по-изказванията ви доста личи...
Затова някои тук-вземете очредете организация на анонимните алкохолици. :-D :pint:

преди 19 години 4 месеца #15211

samvoin писа: Кавхана за разлика от вас "анонимните алкохолици" не е лизвал алкохол почти в живота си и това могат да го потвърдят и приятели и врагове,които го познават,но за вашите активисти и членове доста съм подочул приказки че не прескачате ден,без да сте на градост и по-изказванията ви доста личи...
Затова някои тук-вземете очредете организация на анонимните алкохолици. :-D :pint:

Братле, накрая ще помоля Севар да ти "даде баничката"..!!!
Нали ти казах, да не проповядваш националсоциализма си тук..?!!!
Държавата може да се меси в личния живот (репродуктивни планове) на гражданите си единствено, като подобрява условията за живот и стимулира многодетните семейства...!!! Ти какво искаш..?!! Като немците да си правим разплодни лагери, в които да пращаме генетично проверени млади българи (по примера на любимите ти германски националсоциалисти)..?!! Хората да не са добитак бе..?!!! Спри с многословните си простотии, че започвам да се дразня...!!!!

преди 19 години 4 месеца #15213
Естествено че първото условие е създаването на добри условия на живот,нещо което е правено от Хитлер но от вас няма как да бъде направено,защото освен да отричате всичко съществувало преди вас,друго не можете и във властта така и няма да вивидим какво ще направите,защото България и да оцелее и да загине,то вие власт няма да видите,защото на антинацистващите уравновиловчици-"националисти" мисията дадена от комунягите и другите еврейски слуги не е такава,именно да вземат властта,а да спират по-все възможни начини,чрез объркване на понятието национализъм,вземането на властта от националисти,респективно мислещи като нас!
Че ако трябва и можем и лагери за расов разплод ще направим,ако това ще спаси нацията и народа!Защо не?

преди 19 години 4 месеца #15214
За нас свободата,щастието и живота на цялата раса,на целия расов и народен колектив,стоят над личните"свобода и щастие"!
Ние не сме либерали и демократи/т е истински човекомразци,които където стъпят трева не никне/,че да издигаме лозунги за"лични права" и "лична свобода",при нас тя отстъпва пред колективната-расова такава!
Няма лично щастие извън общонародното!
Застаряващия народ е умиращ народ!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.