Относно "Waffen SS" и други чуждици...

преди 19 години 4 месеца #15765
Получих го..!!! Благодаря... :tooth: :clap: :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15766
Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!
така потвърждавате че сте си техни колеги,дори по-лошо-ПОДЛОГИ!!!
От къде ми и мате адреса,като го има в регистрите,а мой съмишленик няма да го даде на ненормалници като вас,защото никой не контактува поне отдавна,откакто сте комунизирани с вас/по-един или друг начин/!
Мога да ив подведа под съдебна отговорност,но понеже знам че комунистите няма да осъдят тяхно протеже,защото изпълнявате поръчка няма да го направя,докато не пипнем властта и не оринем първо господарите ви от там,а после Освиенцим на нашите врагове,както Кавхана им обещава,ще им се стори почивна станция...

преди 19 години 4 месеца #15767

samvoin писа: Не зная изобщо за какво си съден и не ме интересува!Проблема е съвсем друг!
Мен комуноидо-демократското"правосъдие",в което спрведливост а и обективнст дори отсъстват не ме интересуват за разлика от теб!
Аз чакам момента в който да ме направят мъченик в името на Род и Отечество,като Боб Матюс,капитан Рокуел и другите бели херои,стъпкали змията подобно на нашите националреволюционери през петте века турски гнет.

Това, че ще станеш мъченик много скоро е адски вярно...!!! Само че, няма да е заради род и родина, а заради простотията ти... Вече знам къде да те търся...!! Очаквай неканени гости....

преди 19 години 4 месеца #15768
Лъжеш като мангал. Чакам да кажеш за моя произход, провокаторче гадно! За разлика от някои като теб, които не знаят и името на дядо си, аз си знам родословието за много стотици години назад. И мога да го докажа. Чакам сега ти да докажеш, че съм циганин, или ако не можеш да го докажеш, да си признаеш откъде черпиш сведения, провокаторче.

преди 19 години 4 месеца #15769
Очаквай да ти пропари под задника,като на всеки мургав "неканен гост" захванал се с мен досега,като ти тикна нещо подобно на люто чушле отзад! :hammer:

преди 19 години 4 месеца #15770
"Е,радвам се че политическата милиция от дегенерати от Второ"РПУ" в Плевен,при чиито шефове сте на щат навярно са ви го дали!"
Сбърка, момиченце. Ние си имаме наше собствено разузнаване.

преди 19 години 4 месеца #15771

Елтимир писа: Лъжеш като мангал. Чакам да кажеш за моя произход, провокаторче гадно! За разлика от някои като теб, които не знаят и името на дядо си, аз си знам родословието за много стотици години назад. И мога да го докажа. Чакам сега ти да докажеш, че съм циганин, или ако не можеш да го докажеш, да си признаеш откъде черпиш сведения, провокаторче.

Ами може да се укаже че ,ако те нареча циганин,ще обидя и самте цигани с теб,защото един откровен циганин е по-малко вреден от такива като теб!
Държиш се като всички безродници-патриотари,срещу които ушким говориш,те ни плюят само по-този начин и се изприщват като чуят за нас.

преди 19 години 4 месеца #15772
"Очаквай да ти пропари под задника"
"Да не стане пак ЖЕГА …"
Доста еднакво звучи. Тоя път няма да ви чакам, ами аз ще ви посетя.

преди 19 години 4 месеца #15773
Винаги имам очи на гърба си,така че ако ми спретнете засада,просто такива съчми ще завалят по-вас че ще бъде най-фаталната грешка в живота ви.
Кървенските нападения са ми адски познати,защото досега само по-този начин съм бил надвиван,иначе последствията винаги са по-сериозни за другата страна,ако е очи в очи...

преди 19 години 4 месеца #15774
Парадокс, службите яко са го закъсали, щом почват да ползват типове с болна психика за своите цели.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.