Относно "Waffen SS" и други чуждици...

преди 19 години 4 месеца #15716

Спорт-Здраве писа:

samvoin писа: Уш беше "евреин",сега пък австрииски германец... :-P

Уж беше "баннат",сега пък някой се смилил над тебе... :-P

samvoin не е бил банван (или поне засега). Ако сега се появи и есето на техния "кан" озаглавено "Защо обичам Адолф Хитлер", тогава ще стане много весело.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15717
Това есе се появи, обаче аз го изтрих. И още негови провокационни съобщения изтрих.

преди 19 години 4 месеца #15731
Така се случи, че в Пловдив се запознах с един истински Бранник и Легионер, човека доведе дясната ръка на Льо Пен за откриването на кампанията на АТАКА в Пловдив на 20-ти... Само като му споменах Хитлер и започна да псува... Мисля, че това е достатъчно красноречив факт... А 16 годишните сополанковци да ходят да си четат уроците и да си пият редовно млякото...

преди 19 години 4 месеца #15736

PARADOX писа: Така се случи, че в Пловдив се запознах с един истински Бранник и Легионер, човека доведе дясната ръка на Льо Пен за откриването на кампанията на АТАКА в Пловдив на 20-ти... Само като му споменах Хитлер и започна да псува... Мисля, че това е достатъчно красноречив факт... А 16 годишните сополанковци да ходят да си четат уроците и да си пият редовно млякото...

Ха ха ха,лъжи и пак лъжи..................

преди 19 години 4 месеца #15738

Metoman писа:

PARADOX писа: Така се случи, че в Пловдив се запознах с един истински Бранник и Легионер, човека доведе дясната ръка на Льо Пен за откриването на кампанията на АТАКА в Пловдив на 20-ти... Само като му споменах Хитлер и започна да псува... Мисля, че това е достатъчно красноречив факт... А 16 годишните сополанковци да ходят да си четат уроците и да си пият редовно млякото...

Ха ха ха,лъжи и пак лъжи..................

Абе дупе недоклатено, ти написа ли си домашното за утре..?!!!

преди 19 години 4 месеца #15739

Кои уроци бе,написаните от "професори" евери и комуноиди от БАН ли?!

преди 19 години 4 месеца #15740

samvoin писа:

Кои уроци бе,написаните от "професори" евери и комуноиди от БАН ли?!

През оная ми работа е, с какви глупости ви пълнят главите..!!! Само не ги ръсете тук..!! Ти нали щеше да ми даваш адреса си..?!! Какво стана..?!! Още чакам...!!!!

преди 19 години 4 месеца #15741
Аз знам че при Льо Пен има доста еврейски слуги,без да казвам че самия той е такъв,щом не може да вземе властта толкова време...
А сега има шансове да вземе и арабските гласове,при силна кампания,след като марксисткото правителство наруши изконните им права да носят националните си носии и верски символи!
Нека цветнокожите малцинства и емигранти разберат дали"нацистите са чудовищата" или техните врагове...

преди 19 години 4 месеца #15742
Що не дойде онзи ден цантъра на Свищов,щеше да ме видиш,пък докарай и себеподобните си комуноидчета с теб,бях приготвил пистолета с допълнителни боеприпаси към халосните патрони в него...
Комунистите винаги са губили стълкновенията си с нацисти,въпраки численото си превъзходство,знай че качеството надвива количеството,ако това качество се съедини и е удохотворено и вярва в себе си!
Затова не ни подценявайте че сме малко,можем да ви изненадаме"отзад",казах го и на себеподобните ти от"БРЗО",които ме нападаха мен и Кавхана по-същия начин и на които все повече заприличвате...

преди 19 години 4 месеца #15744

samvoin писа: Що не дойде онзи ден цантъра на Свищов,щеше да ме видиш,пък докарай и себеподобните си комуноидчета с теб,бях приготвил пистолета с допълнителни боеприпаси към халосните патрони в него...
Комунистите винаги са губили стълкновенията си с нацисти,въпраки численото си превъзходство,знай че качеството надвива количеството,ако това качество се съедини и е удохотворено и вярва в себе си!
Затова не ни подценявайте че сме малко,можем да ви изненадаме"отзад",казах го и на себеподобните ти от"БРЗО",които ме нападаха мен и Кавхана по-същия начин и на които все повече заприличвате...

Ей...!!! Ланенце кафяво...!!! Ще дойда сам и невъоръжен... И ще те трепя докато не изцедя всички фъшкии от тебе, защото без тях ще си по-вкусен на псетата... Нали беше много отворен..?!! Дай си адреса и спри да ми дрънкаш глупости..!!! Търпението ми се изчерпа...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.