Относно "Waffen SS" и други чуждици...

преди 19 години 4 месеца #15745
Научи се да пишеш бе,комунист!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15746

samvoin писа: Научи се да пишеш бе,комунист!!!

Ще те накарам да си изсереш гръбнака и да го оглозгаш,мамицата ти мръсна...
Да е*а и тъпото ти еврейско копеле, да е*а...

преди 19 години 4 месеца #15747

PARADOX писа:

:-D :hammer:

преди 19 години 4 месеца #15748
Ебати "расовите" отрепки!

"Какво разбрах! Че глава на това Общество Дуло в Свищов е градския образ Мико Василев Миков-Вълчев, известен още като Мико Царския заради монархическите му възгледи и сляпата вяра в българския цар. Този 55-годишен шемет, който зимно време обикаляше града по тениска, а сега е облечен винаги с натовски камуфлаж като кадрови войник спада към Чешитите на град Свищов, сред които спадат покойния отдавна Данчо Цветето, дядо Тошо Козата, Мюмюн Пелето, Гого, Васил Който Си Говори С Господ, Илия (някакъв дето се пише за антикомунист и ходи с плакати на гърба и раздава анти-БСП картички на минувачите), Манчестър Здравков и прочее. Русенски член на Дуло е Антон Рачев, за който ти знаеш много повече от мен."

преди 19 години 4 месеца #15749
Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна.
Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана!
Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!!

преди 19 години 4 месеца #15750

samvoin писа:

PARADOX писа:

:-D :hammer:

Защо ми даваш телефонния си номер, като не вдигаш бе мишок...?!!
Спече ли ти лайното като те набрах, или си съчини номера както си съчиняваш и теории за национализма.?!

преди 19 години 4 месеца #15751
Защото сега съм зает с друго,не с кретени като теб,може и аз да дойда на Батевград да те посетя,скоро минавах от там,нали сега имам номера ти вече...
А на Елтимир,ще му кажа че който обижда нас и лидера ни е враг на организацията ни и който държи некоректен тон към нейпредставители!
Това е част от устава и ние нарушаваме коректния тон спрямо него!!!

преди 19 години 4 месеца #15752
С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак...

преди 19 години 4 месеца #15753

samvoin писа: С олигофрени нямам какво да говоря,ела тук и ще се видим!
Може и да те преваря скоро,когато имам пари да пътувам пак...

Хахахахаха....
Да ти имам "куража"...!!!
Ако всичките при "кавханчето" сте такива смелчаци, сигурен съм, че и 7-8 годишните мангалчета ви го слагат, когато си поискат...!! На вас ли си правят сефтето рязаните карабини по плевенско..?!

П.П. Аз съм в София, боклук..!!! Бъркаш нещо с локацията ми..

преди 19 години 4 месеца #15754

samvoin писа: Абе и аз теб те знам кой си в ботевград и с какво си"известен",ама айде...нали имаш един съгражданин дето се пишеше "Живков" но се казваше Ашараво,навярно от твоята порода,само че но отричащите произхода си...
Под достойнството ми е да падам на нивото ти,много ниско падна.
Мико го уважава цялото Свищов,а враговете му се отнасят с респект и страхопочитание към него,той е лидер на партията ни и е Кавхана!
Ами вас пияните улични отрепки,всички криминални престъпници,които Минев съжаляваше и това му бе грешката кои сте и дето за по-един кебап и по-една ракия,или за на по-един милиционерски удар клекнахте и взехте по-поръчка на комунягите да плюете Фюрера/а навярно защото не знаете собствената си раса и произход ви дразни расовото учение,но ние не можем да крием истината щото вие сте рекли и под комунистическо давление изпитвате страх за кожите си от него.../.!!!

За моя произход вече отговорих със снимки в галерията. Аз мога да се гордея със своя произход, за разлика от теб. Но в интерес на истината, ти ми направи огромна услуга. Доказа, че кампанията срещу мен се ръководи от едно място. Скоро всички шибани копеленца ще си получат заслуженото. Вероятно го знаят и затова са така нервни.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.