баба Ванга
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
От Ванга са се интересували не са само руснаците. Смъртта и беше отразена в статия на авторитетното списание Таймс. Незначителна работа, ще кажеш. Заради едно друго подобно предсказание, свързано с Царичина ръководителката на проекта Ели Логинова беше предадена (отвлечена е по-точната дума) на Института по Кабала в Израел - мозъчния център на глобалистите с надеждата да разгадаят кунига, който беше написала тя в състояние на транс и да влязат, където не им е работата. Резултатът си беше повече от ясен. Дупката бетонирана след като рабраха, че не могат да влязат, текстовете засекретени, а главните участващи самоубити. Та хич не се интересуват от България, нали?Luizka писа: все пак мислите ли ,че някой извън БГ вярва на предсказанията на баба Ванга?
Знам само ,че руснаците са доста запалени по нейните слова ,но аз си мислех ,че е заради това ,което се предсказва (Русия ще стане най-могъщата страна и прочие)
Аз съм новобранец тук и все още съм дооста под вашето ниво на разбиране на света.
До тук разбрах ,че група хора управляват така да се кажа света
но...кой са те
те как така знаят какво ще стане кои народи какво ще правят ,че да решат ей така"ей този тук,тук дайте да го обезглавим 'щото май могат да станат опасни за нас"
А като сме почнали с предсказания, ето и още едно древно такова.
"...-А в четвъртия ден, Господ създаде звездите - да красят твърдта небесна - и да бъдат знамение за векове и народи. Седем едри звезди сътвори Предвечният - и седем области от небето им повери.
"И вложи Творецът седем духа в седемте светила небесни, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел по един от седемте народа да го води."
"И ангелите, на които бе поверено да водят народите, се сдружиха с ангелите, що бяха пазители на тия народи, та всеки народ имаше по два ангела; един да го води, а друг - да го пази."
"Слънцето разпери криле над Египед, Месечината над Междуречието, Вечерницата се спря над Гърция. Звездата на посланика покри с лъжи Иудеа, Звездата на Бранника- Рим, а звездата на Отшелника - Византия."
"А народите не се бяха родили още на Земята, но те живееха в чертозите на Господнята Всемъдрост."
"И вси народи получиха от Вечния по един звезден дух - само над България тъмнееше мрачина и звезден ангел не развя криле над нея."
"И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога Твореца, ала нямаше вече звезда и звезден дух".
"Духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мановление Млечният път, та рой светли ангели се родиха там и повели Бог и Млечния Път да Властва над България."
"И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа - близнаци на Междуречието, изгоря Гърция, погина Иудеа, разсипа се Рим, само Византия и България останаха.
... Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят и Византия навсякъде, а България като Огнена Птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде."
"Защото гаснат звездите една по една. Ала Божият Пояс ще свети вечно - и Млечният Път ще бъде светъл саван на мъртвата вселена..."
(Из "За съдбата на народите"-956 г.)
Авторът на кигата Петър Осоговец само го е преписал от по-стари текстове...
Нека Отключеното Небе ни даде сили да изпълним Мисията си докрай! Нека бъдем в битката заедно с Тангра, нека заедно с Него побеждаваме, и нека той бъде с нас!
Така е, но на някой все още им е трудно да разберат, че бъдещето е в непрестанно движение...!!! Фискирането на събитя в бъдещето става единствено, като следствие на нашите действия в настоящето... На някой им е трудно да престанат да се оправдават със съдбата... Тангра ни е дал воля... Следователно съдба не съществува...Елтимир писа: Напълно си прав. Описаните в пророчествата събития не са нещо неотвратимо. Те само показват нещо, което е възможно да се случи или да не се случи. В зависимост от нашите действия или от бездействието ни. Още в началото на 70-те години са ме учили на това и по-късно доста детайлно го бях описал.
Тя дава съвети на хората какво да направят,за да се или не се случи нещо.Съществува думата "съдба",питбул,и никой не определя дали тя е неподвижно или динамично понятиеpitbull писа: Не съм съгласен с момента за съдбата! Щом съществува думата СЪДБА, съответно съдба има! Баба Ванга е живия пример за това! Щом тя предсказва 30 години напред нещо и то се случва неизменно, то съдба има! Друг е въпросът как ние го разбираме това!
Много от предсказанията на Ванга не са се сбъднали...pitbull писа: Не съм съгласен с момента за съдбата! Щом съществува думата СЪДБА, съответно съдба има! Баба Ванга е живия пример за това! Щом тя предсказва 30 години напред нещо и то се случва неизменно, то съдба има! Друг е въпросът как ние го разбираме това!
В много други от тях тя допълва, че те не са непроменлива константа и, че е във възможностите и власта на хората да променят предсказаните от нея събития
share.bol.bg/download/YNafXF2Ey2
но аз го публикувам заради Anti666 и разговорите, които водехме с Иван за Кан-Бала (Шамбала). Нека се види, че тя съществува, че изпраща своите Идеи и Послания, нека се види как евреите и комунистите искаха това Знание и не го получиха и никога няма да го получат.
Вижте как разсъждават комунистическото прасе Б. Димитров и оня другия ахмак, как е намесен Израел и Йерусалим. После нека някои затворят мръсните си уста, които бълват лайната, че нямало заговор срещу България и нямало никакви конспирации.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.