баба Ванга
ето както гласи то:
България е благословена страна !
Не случайно силите ме изпратиха тук.
Българското писмо е едно от най-старите на земята,
българите ще станат духовни водачи на човечеството,защото са съхранили качества,които другите народи нямат.Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички
нужен ни е един БОГ един владетел и един Български народ
сини червени зелени ако се обединят ,страната ще се оправи веднъж за винаги
гордейте си че сте българи
не отстъпвайте от своя род и родина
не се продавайте на Америка за пари
ще се отвори земята и ще е открие кои са булгарите
не е вярно,че българите са чергари,
откъдето са минали ,държава са оставили и бел град
Македония е българска земя .Тя не е държава а част от българска територия
деца , в България ке стане добре,
ке се живее добре
не се карайте , всички сте божи чеда
България ще се оправи - чакат я добри дни
ще дойдат добри дни за България и за народите коти помагат на нашата държава .Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави .Българите са силни -вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели
тачете празниците те са средство за оцеляване.
Аз викам дано се сбъдне!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Трябва да направим така, че да се сбъдне.
Зависи единствено от нас - всички българи.
Но и да е грешно предсказанието, абстрахираме се и пак може да го сбъднем ако ние сме единни и успеем да наберем критичната маса народ.
Че има си хасLuizka писа: Аз викам дано се сбъдне!
"След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска държава, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро."
"Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.
Това ще стане след 60 години (казаното е през 1979 г.)
Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще." (1)
Руското религиозно превъзходство е предсказано и от американския пророк Едгар Кейси: "...От Русия идва надеждата на света..." (1)
a де , а сега лижем задниците на америка
ужас
Обаче все някой си мисли ,че другите се опитват да ни заличат и прочие.
Кой сме ние сега ,че някой да иска да ни заличава.
Заличават се пречките , а аз не знам за някой да сме пречка.
Ние сме сега една бедна държавка , чиито жители са много способни само да искат и да се обединят.
Луиска,тука повечето сме параноици и сме толкова болни,че си мислим,че се извъшва геноцид над Бъгарите.Извинявай,ще ми дадеш ли един пример за нещо в държавата,което да е наред?И за какво обединение говориш?Luizka писа: Забелязала съм едно странно явление или параноя , незнам.
Обаче все някой си мисли ,че другите се опитват да ни заличат и прочие.
Кой сме ние сега ,че някой да иска да ни заличава.
Заличават се пречките , а аз не знам за някой да сме пречка.
Ние сме сега една бедна държавка , чиито жители са много способни само да искат и да се обединят.
Същото ще направя, ако някой ми докаже, че България не се циганизира умишлено. Само че който и да е, преди да почне да ме опровергава, нека се поразходи из материалите и фотогалериите на този сайт.
Кой сме ние сега ,че някой да иска да ни заличава."
Луизке, сама питаш и сама си отговаряш
"Заличават се пречките , а аз не знам за някой да сме пречка"
А защо сме пречка. Ами ти и на него си дала отговор с първия си постинг
"българите ще станат духовни водачи на човечеството,защото са съхранили качества,които другите народи нямат"
Мислиш ли, че някои мили хорица с вехтозаветни имена са съгласни на това положение. Или че предсказанието на Ванга е единственото в това отношение?
Има и още нещо казано;
"ще се отвори земята и ще е открие кои са булгарите"
Някои от тия дето много не искат да ни заличат както другите Българии, се опитаха да се понаврат там да видат какво има, но нещо не се получи...
И за илюстрация на "не е вярно,че българите са чергари,
откъдето са минали ,държава са оставили и бел град" една снимка на останките от свещенния град Архаим (на 4000год, южен Урал), откъдето са минали българите.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.