баба Ванга

преди 19 години 5 месеца #14672
все пак мислите ли ,че някой извън БГ вярва на предсказанията на баба Ванга?
Знам само ,че руснаците са доста запалени по нейните слова ,но аз си мислех ,че е заради това ,което се предсказва (Русия ще стане най-могъщата страна и прочие)
Аз съм новобранец тук и все още съм дооста под вашето ниво на разбиране на света.
До тук разбрах ,че група хора управляват така да се кажа света
но...кой са те
те как така знаят какво ще стане кои народи какво ще правят ,че да решат ей така"ей този тук,тук дайте да го обезглавим 'щото май могат да станат опасни за нас"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14676

Luizka писа: все пак мислите ли ,че някой извън БГ вярва на предсказанията на баба Ванга?
Знам само ,че руснаците са доста запалени по нейните слова ,но аз си мислех ,че е заради това ,което се предсказва (Русия ще стане най-могъщата страна и прочие)
Аз съм новобранец тук и все още съм дооста под вашето ниво на разбиране на света.
До тук разбрах ,че група хора управляват така да се кажа света
но...кой са те
те как така знаят какво ще стане кои народи какво ще правят ,че да решат ей така"ей този тук,тук дайте да го обезглавим 'щото май могат да станат опасни за нас"

Разбирам любопитството и нетърпението ти да получиш отговорите на всички въпроси, които те мъчат...!!! Първо искам да те поздравя за това, че си започнала да си ги задаваш.. Това е обещаващо начало!:) После искам да те посъветвам, да послушаш съвета на Елтимир и обстойно да разгледаш матерялите публикувани в този сайт, както и приложените линкове към други такива! Сигурен съм, че ще намериш отговорите на много от въпросите които те вълнуват... После можеш да се обърнеш и към нас, ако нещо не ти е станало ясно... Сигурен съм, че скоро и ти ще си една от нас...!! Поредната параноичка, на тема: Бъдещето на България...!!! :tooth: :tooth: :tooth:

преди 19 години 5 месеца #14677
ами аз се опитах да прегледам материали,особено много се мъчех да отворя това за геноцита над българите,но компа ми забива още преди да съм видяла въведението :frown2:

преди 19 години 5 месеца #14678

Luizka писа: ами аз се опитах да прегледам материали,особено много се мъчех да отворя това за геноцита над българите,но компа ми забива още преди да съм видяла въведението :frown2:

Сайта тия дни не много в час, но Админите се борят с проблемите и вярвам, че скоро всичко ще бъде наред... Не търси отговорите във форума... Тук само обменяме мнения, притеснения и т.н. Не започвай обяда от десерта..!:)) Чети матерялите, създай си свое мнение по въпросите и темите, и тогава ни окачествявай с термини, като параноици и т.н.

преди 19 години 5 месеца #14692

PARADOX писа: Сайта тия дни не много в час, но Админите се борят с проблемите и вярвам, че скоро всичко ще бъде наред...

Вчера имаше някакво прекъсване в Goto.bg, има разлика. Други съществени проблеми не знам да е имало, че да се борим с тях.

преди 19 години 5 месеца #14694
Ето какво казва Ванга за Русия,сведено от сайта,даден от Миро:

"За Русия

"Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне.
Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света." (1)

"Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща" (1)

"И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика... Републиките ще се върнат към Русия." (1)

"Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.
Това ще стане след 60 години (казаното е през 1979 г.)
Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще." (1)

Руското религиозно превъзходство е предсказано и от американския пророк Едгар Кейси: "...От Русия идва надеждата на света..." (1) "

Читателят може да зададе няколко въпроса:
1.Как се тълкува фактът,че Русия ще расте и крепне? Не беше ли същото и по време на Сталин и приятели?

2.Какво означава,че "твърде много жертви са принесени"? Дали Ванга има предвид,че Русия си е спретнала един голям курбан с невинни жертви? Който разбира от окултизъм,може да даде интересен отговор.

3.Какви са възможните образи,които "помитат света" и "стават негов господар"? Поетът беше казал "ще руша и създавам живот".Тоест ще руша старото и вживявам новото.Ванга никаде не казва,че Русия ще съгражда.

4.Как ще изглежда новото лице на славянските дъщерни държави?

5.Защо ванга казва,че "републиките ще се върнат кам Русия"? Защо именно вид държавно устройство,политически образ,а не народ?

6.Метафора ли е "духовно превъзходство"?

7.Дали Ванга иска да каже,че славяните държат бъдещето на българите?

Моят личен отговор:
1.Всеки господар е по-силен от роба си.Ванга гледа от позицията на българка в бъдещето.Но "без Русия...няма бъдеще",значи Ванга е българка в бъдещи отношения с Русия.
2.За да накараш кучето да млъкне,хвърли му кокъл.Коя сила,чужда или естествена за нашия свят,иска "жертви"?
3.Именно над руини и разсипани народи се властва най-лесно.
4.Има два варианта за "ново".По-добри и по-лоши.Ванга не говори за тях.Някои от държавите могат да се сдобият с ново,по-добро лице,а други с по-зло.
5.В настоящето ни светът на политическата върхушка,светът на зомбитата е очевидно твърде различен от света на народа,етноса.Нима нашите дупетати правят това,което народът желае? Затова,според мен,само републиките ще се върнат към Русия.
6.В нашето настояще в обемът на значенията на "духовно превъзходство" влиза и практиката на НЛП.
7.Ние,Българите,сме децата на Тангра,децата на светлината.Как е възможно някои да държи бъдещето ни? Някой народ зависи ли абсолютно от друг народ? Не...но в нашето настояще руските промивачи на мозъци държат нашето разузнаване и "сигурни служби".Нищо чудно в бъдеще да държат и обикновените хора.Единственото бъдеще за зомбито е волята на господаря му.

В ничие предсказание не бива да се вярва.Същността на предсказанието не изисква довере,а очи и уши.

преди 19 години 5 месеца #14695

Севар писа:

PARADOX писа: Сайта тия дни не много в час, но Админите се борят с проблемите и вярвам, че скоро всичко ще бъде наред...

Вчера имаше някакво прекъсване в Goto.bg, има разлика. Други съществени проблеми не знам да е имало, че да се борим с тях.

Имам проблеми с "видимоста" на сървара от време на време, а незнайно защо снимките в галерията не ми се отварят..!!!:(( Идеи...?!!!

преди 19 години 5 месеца #14699

PARADOX писа:

Luizka писа: ами аз се опитах да прегледам материали,особено много се мъчех да отворя това за геноцита над българите,но компа ми забива още преди да съм видяла въведението :frown2:

Сайта тия дни не много в час, но Админите се борят с проблемите и вярвам, че скоро всичко ще бъде наред... Не търси отговорите във форума... Тук само обменяме мнения, притеснения и т.н. Не започвай обяда от десерта..!:)) Чети матерялите, създай си свое мнение по въпросите и темите, и тогава ни окачествявай с термини, като параноици и т.н.

не,съжалявам ,че съм ви обидила така
аз имах предвид българския народ като цяло.
защото много хора около мен ,по телевизии ,предавания и тн. си мислят ,че някой се опитва да подкопае българите и България като цяло
Но сега ,доколкото четох материалите на елтимир може и да се окаже вярно

П.П за тълкуването на елимир
-българите винаги са били в съюз с някого
разбирам ,че нито руснаците (руското управление),нито американците ,нито никои
но...ние все пак не можем да бъдем сами
в смисъл малка държава сме сега ,няма начин да не сме с някой по-голям

преди 19 години 5 месеца #14701

Luizka писа: но...ние все пак не можем да бъдем сами
в смисъл малка държава сме сега ,няма начин да не сме с някой по-голям

Винаги има начин:) А щом има,значи може да бъде намерен.Щом не е невъзможно да се намери,значи ще го намерим.

преди 19 години 5 месеца #14725

PARADOX писа:

Севар писа:

Имам проблеми с "видимоста" на сървара от време на време, а незнайно защо снимките в галерията не ми се отварят..!!!:(( Идеи...?!!!

Както и се предполагаше, старите проблеми на Goto.BG все още са си същите.
Как така не ти се виждат снимките, примерен линк може ли да дадеш?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.