Листите за евреодупетати-витиеват еврейски хоровод
Цел според евреина Станишев: Да се даде отговор на растящата ксенофобия (разбирай евреофобия)
НДСВ - в листата последен Моника Паси.
Цел: според самата Моника - да се даде път на младите (предполагам евреи)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"За жалост всичко свърши. Приключено е и с България, а до голяма степен и с нацията. Затова е безсмислено да се гласува. ще апелирам към всички, които ми вярват да не ходим на избори, да не участваме в играта на политиците, които работят само и единствено за нашето унищожение. Всеки да се спасява поединично, това е единственият изход. Предсказанието почти се сбъдна, след по-малко от 15 години на тая земя няма да живеят българи. може да не ви харесва, и на мен не ми харесва, но е истина."
И понеже ми възразиха, наложи се да доуточня:
"Държава, в която някой заостава с името си и обвинява управниците в престъпления, а управниците мълчат, такава държава няма право на съществуване. Народ, който се примирява с чудовищните гаври над него от страна на управниците, които той сам си е избрал, такъв народ няма право на съществуване. Ние тук и на други места си пишем, а последици не настъпват. Значи всичко е мъртво."
"ПРАВДИВ Казва:
март 24th, 2007 at 5:22 pm
Елтимире,
Ще сме ти безкрайно благодарни, ако можеш да убедиш няколкостотин пенсионери - дядовци и баби от Ботевград и Правец, привърженици на БСП, да не отидат до урните.
Така ще подпомогнеш бъдещето на Националистическа България !"
"Елтимир Казва:
март 24th, 2007 at 7:04 pm
На никого не му пука за нацията. Всеки от така наречените “политици” гледа да уреди себе си. Ние не сме от тях и те не са от нас. Ние не ги интересуваме, те не страдат от нашите болки, те не изпитват нашите лишения, на тях им е все едно как живеем ние. Дори когато гласуваме, те пак се съобразяват единствено с егоистичните си интереси и не носят никаква отговорност пред нас, техните избиратели. Защо тогава да гласуваме за тях?
Държавата е мъртва, нацията и тя не е много жива. Да постъпим като асирийците преди сто години. Онези, които се изнесоха, успяха да се спасят от геноцида. Повечето не се изнесоха и загинаха. Да се махаме от тая проклета държава, а тук да останат мангалите и джагалите. Тая тъпа, скапана държава друго не е заслужила. Проклятие и вечен позор за нея."
"България умря, да живее България!" Това е!
"Свобода след 24 години затвор
В Германия вчера бе пусната на свобода (условно и предсрочно) известната в миналото терористка от РАФ 57-годишната Бригите Монхаупт. В затвора тя прекара 24 години.
Монхаупт е в ръководството на РАФ от 1977 г. Арестувана през ноември 1982 г. и осъдена петкратно на доживотен затвор.
Тя e убила генералния прокурор на ФРГ Зигфрид Бубак и двама негови помощници, председателя на Дрезденер банк Юрген Понто и председателя на немската промишленост Ханс Мартин. Тя е отговорна за покушения срещу петима прокурори и генерал Фредерик Крьозен, жена му и двама техни охранители."
Очакваме да бъде издигната кандидатурата на г-жа Монхаупт. Едва тогава и ние можем да се смислим и да гласуваме за нашите си бандити.
И да не забравяме, че таткото на днешния ни премиер Сер Гей финансираше същата РАФ, Роте Армее Фракцион или Фракция на Червената Армия.
Ако смятате, че всичко това е редно и нормално - гласувайте. Гласувайте, а после гладувайте, разбира се.
Знам, че ще гласуваш. Знам и за кого. За едно наркоманче, което изпитва непоносимост към национализма. Към реалния идеен национализъм, искам да кажа.meshter_at писа: И да не гласуваме,гладът пак не ни мърда.Така че аз гласувам.Не съм пропускал до сега,каквото и да ми е струвало.
Първият е създаването на нова (единствена) националистическа партия, която да излезе на сцената, да спечели власта, и чрез конституционни промени да гарантира оцеляването ни като народ и да подготви завръщането на чело на държавата на когото трябва, без да разрушаваме страната си...
Втория начин е да излезем на улиците, да разбием армейските складове и да си спретнем бългаска "Кристална нощ"... Това ще доведе до пълен хаос...!!! Много от истинските виновници, сигурно ще успеят да се измъкнат заедно със семействата и парите си... Ще има много насилие, лични вендети и излишни убийства... Ще изпаднем в международна изолация... На територията на България ще навлязат чужди войски... Много вероятно е да ни премажат... Много малко, ще оцелеят... На челото на т. нар. нова България ще застанат същите чифути, които не сме успели да изтрепем и са успели да избягат в чужбина...
Така виждам нещата аз...
Миналата година водихме един такъв разговор доста часове. Хората бяха изключително сериозни и познаваха добре темата. Тогава бяха предложени няколко варианта, между които и създаването на нова партия, ако "Атака" продължи по пътя на израждането. "Атака" окончателно се изроди, а друга партия няма създадена. Нещо повече - няма ресурси - човешки и материални за създаването на такава партия. Затова като последен остава "асирийския" вариант, масова емиграция на читавите българи. Тук нищо повече не може да бъде спасено. Народът е смъртно болен, територията в по-голямата си част практически не е наша, за властта да не говорим. Не разполагаме нито с авиация, нито с бронетанкова техника, нито дори с редовна пехота, за да извършим преврат.
Тая държава е мъртва. В нея не е останал дори достатъчно Български дух, за да бъде отново разпален Огънят. Ще има още един опит, знам. Но той ще е последният. Страхувам се, че закъсняхме безнадеждно. Аз направих каквото ми беше по силите и само след няколко дни се оттеглям. Този път завинаги. Освен, ако през тези няколко дни не се случи нещо. Не вярвам да се случи, макар много да искам да греша.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.